Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletli Öğretmenler

Hocam eğer istedikleri zammı bu yıl da alamazlarsa üyeleriyle birlikte klimayı açıp evde 30 dk oturma eylemi yapacaklarmış.Kesin kararlılar o zamı bu defa alacaz 😁

Hocam maaşlar yüzde 50 eridi. Dolayısıyla yüzde 100 zam almaları lazım ki (bence bu hayal) normal seviyesine ulaşsın. Bu yıl da bahaneleri hazır pandemi vs. cart curt (linçlemesin kimse ebs'liyim eğriye eğriye doğruya doğru)

Scudo
Eğitim iş kolundaki bütün sendikaları parantez içine alıp toplayın daha sonra 10 ile çarpın bir Nagehan Alçı etmiyor. Kadın bir hafta okullar açılsın diye üç yazı kaleme aldı, yarattığı algı ile okulları açtırdı. Sonuç? Mart başından mayıs başına kadar geçen süreçte 130 öğretmen Covid yüzünden öldü. Maaş zammını bırakın, hayatta kalmaya bakın. Covid olmadan önce 100 kilometreyi -hiç kasmadan türkü söyleyen söyleye- fixie ile 25 ortalama ile tamamlıyordum. Şimdi 50 kilometreyi bitiremiyorum. Hayatta kalmaya çalışın. Gerisi hikâye. Okullar tam olarak açılınca 25 kişilik sınıflara gireceksiniz. Aşılı olsanız bile iki ayda bir Covid olacaksınız. Hemşire arkadaşlarımızda aşılı olmalarına rağmen Covid'de beşinci tura dönenler var. Geçen gün bir düğünde karşılaştık, kadını tanıyamadım. Çökmüş resmen. Belirti gösteren hiçbir öğrenci teste gitmiyor, ön sıraya oturup öğretmenin yüzüne yüzüne hapşırıyor. Bu cehalet ile bir senede hayatta kalamayız.

Hocam maaşlar yüzde 50 eridi. Dolayısıyla yüzde 100 zam almaları lazım ki (bence bu hayal) normal seviyesine ulaşsın. Bu yıl da bahaneleri hazır pandemi vs. cart curt (linçlemesin kimse ebs'liyim eğriye eğriye doğruya doğru)
Hocam ne buluyorsunuz bu sendikada .Çoktan istifa etmeniz gerekiyordu 😉

Arkadaşlar merhaba yarın hükümet ilk zam teklifini yapacakmış.Yüzde kaç alırız sizce?😁

Selamlar Teknik Eğitim Fakültesi 2012 mezunuyum , atanamayanlardanım , ama 5 yıldır İstanbul da katlanır bisiklet kullanıyorum , oldukça memnunum.
Hocam ben de İstanbul'da sınıf öğretmeniyim. Katlanır bisiklet alma arefesindeyim. Tern Link A7 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz, tavsiye eder misiniz?

Hocam ben de İstanbul'da sınıf öğretmeniyim. Katlanır bisiklet alma arefesindeyim. Tern Link A7 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz, tavsiye eder misiniz?
Merhaba hocam , bugüne kadar 7 katlanır bisiklet kullandım en iyisi Tern , şuan Tern Verge D9 kullanıyorum , şehiriçi için çok yokuşlu bir bölge değilse gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: akyuzmk
Merhabalar.Beden Eğitimi Öğretmeniyim. Görevimdeki 15. yılın içerisindeyim.8 yıldır dağ bisikleti ile başladığım bu serüvene yol bisikleti ile devam etmekteyim ve her geçen gün daha çok bağlanıyorum.Bu tutkunun sonu hayra varır inşaallah :).Şimdiye kadar en az 30 kişiye bisiklet aldırıp bu kervana dahil etmişimdir.Ayrıca ortaokul ve lise öğrencileriyle 6 yıla yakın süredir bisiklet turları düzenlemekteyim.Maalesef pandemi süresince her ne kadar bu turlar yok seviyesine indiysede pandeminin bisiklete olan yönelimi çokça artırtığını müşahade etmekteyim.

Merhabalar,
İstanbul Üsküdar’dayım.Türkçe öğretmeniyim.Mosso Marine 26 jant katlanır bisiklete sahibim.İstanbul’da haftalık bisiklet turları yapmayı planlıyorum veya İstanbul’da var olan bisiklet turlarına katılmak istiyorum.Bilgilendirirseniz de çok memnun olurum.Güzel günler dilerim

Merhabalar,
İstanbul Üsküdar’dayım.Türkçe öğretmeniyim.Mosso Marine 26 jant katlanır bisiklete sahibim.İstanbul’da haftalık bisiklet turları yapmayı planlıyorum veya İstanbul’da var olan bisiklet turlarına katılmak istiyorum.Bilgilendirirseniz de çok memnun olurum.Güzel günler dilerim
Merhaba Merve hocam, o tarafta yanlış hatırlamıyorsam Üsküdar Bisiklet Platformu Derneği vardı. Google'da adres bilgileri de mevcut. Hala aktifse bir bakın derim.

Merhaba Merve hocam, o tarafta yanlış hatırlamıyorsam Üsküdar Bisiklet Platformu Derneği vardı. Google'da adres bilgileri de mevcut. Hala aktifse bir bakın derim.
[/QUOTE

Üsküdar için araştırma yapmıştım ama çok etkin bir grup bulamadım.Hatta iletişime vs geçtim ama dediğim gibi aktif değillerdi ya da pandemi nedeniyle de aktif olmamış olabilirler.O dediğinize de büyük ihtimal bakmış olabilirim.Yine de tekrar bakacağım.Teşekkür ederim hocam
Üsküdar için araştırma yapmıştım ama çok etkin bir grup bulamadım.Hatta iletişime vs geçtim ama dediğim gibi aktif değillerdi ya da pandemi nedeniyle de aktif olmamış olabilirler.O dediğinize de büyük ihtimal bakmış olabilirim.Yine de tekrar bakacağım.Teşekkür ederim hocam

Geri