Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletli Öğretmenler

@Mustaac Hocam, performanstan ziyade konfor ve ulaşım için şubat ayında Mosso Legarda 2027 almıştım, o zamandan bu yana da kullandıkça daha sportif sürüş arar oldum, bir de burada yanımdan vızır vızır geçen yol bisikletli arkadaşlar pek bir gözüme batar oldu son zamanlarda. O açıdan belki yaz sonu bir ihtimal yaza girerken yol bisikletine dönüştürebilirim. Benim ayırdığım bütçe alüminyum kadro, en fazla da 105 set alacak kadar ama.
Selamlar ;
Gercekten tin tin giderken yanindan roket gbi gecen yol bisikletliler insani derin hüzüne gark ediyorlar :D
Geçen bende bunu sehir bisikletli, rampayi zar zor cikmaya çalısan bir arkadasin ustunde denedim cok hosuma gitti :D Yanindan gecerken o bir saniyelik goz goze gelme omre bedeldi diyebilirim. Sanki o rampa yukari gidiyor, ben rampa asagi salmis gbi gidiyordum haha

Scudo
Ben de İstanbul'da Sınıf Öğretmeniyim, küçüklükten itibaren kısa süreli bisiklet tecrübem var. Ancak kendime ait ilk bisikletimi alma arefesindeyim. Şimdilik bol bol forumda konuları okuyor, bilgimi arttırmaya çalışıyorum. Sayenizde bisikletlerle ilgili giriş seviyesinde de olsa bilgi sahibi oldum. Öğrenmeye devam ediyorum, bisiklet almak için acelem yok, salgın süresince ne kadar verimli kullanabileceğim konusunda şüphelerim var. En çok bisiklet alınca nerede muhafaza edeceğim fikri kafamı kurcalıyor. Evde saklamak en iyi çözüm, ancak hanımı ikna etmek zor olacak gibi. Bisiklet almakta ki ilk amacım hem kilo vermek, hemde toplu taşıma yerine ulaşım amaçlı kullanmak. Asfaltta kullanacağım için hız yapmak gibi bir hevesim olmaması sebebiyle Şehir/Tur bisikletlerini gözüme kestirdim. Öncelikle giriş seviyesi bir bisikletle işe başlamayı düşünüyorum. (Mosso Legarda 2021 Mdm V gibi) Sedona 410, Carraro Sportive 327, Peugeot T11, Bisan 8600'da aklımı çelmiyor değil. Fiyat olarak yukarı çıktıkça bu işin sonu yok gibi geliyor.

Kıymetli hocalarımız , ülkemizin geleceği elinizde şekilleniyor. Yapmış olduğunuz bu kutsal vazife adına sizlere minnettarız.
Bu vesile ile forumdaki Öğretmen arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Teknik öğretmen bir arkadaşımız ile bisiklete binmeyi öğrenemeyen yardımcı personelimiz için zihni sinir bir proje. Kit kolaylıkla çıkartılabilir olup bisikletler eski haline dönebiliyor.
Pandemi bitsin lütfen😀
20210131_002816.jpg

Başlığı yeni farkettim. Güzel düşünülmüş elinize sağlık. İsmim Kemal Bahadır Çakır. Benimde branşım Beden Eğitimi . Şimdilik İstanbul Kartalda görev yapıyorum . Tuzlaya tayin isteyecem kısmetse. Tuzladan sahil boyu uzun uzun sürüyorum fırsat buldukça. Katılmak isteyen olursa hazır bu vesileyle çağrım olsun😁 . Çoğunlukla tek sürüyorum. Bazende pendikte başka bir öğretmen arkadaş eşlik ediyor. Tüm meslektaşlarıma selamlar.

Merhaba ben Ali Kılıç,
Tüm öğretmen dostlarıma bol pedallı günler diliyorum.
😊😊😊😊😊
Ek: Ben bu konuyu neden daha önce fark etmedim acaba?

@Ali Kılıç 35.5 Merhabalar kıymetli hocam. Kitap bitsin hepimiz okulun kitaplığı için imzalı isteriz biter tane 😊

• Muhteşem
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
5. Sınıf sorusu mu bu? 😊

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Başlığı yeni gordum ben de alanyada fen bilimleri ogretmeniyim bisiklette yeniyim buradan olan arkadaslarim varsa tanismak isterim herkese selamlar

Merhaba, ben Ayşegül. Sivas’ta Lise matematik öğretmeniyim. Evden ders anlatmak; her eğitim yılındaki hareketi ve zihinsel doyumu düşürdü. Bu sebeple baharda katlanır bisiklet aldım. Ders programıma göre bazı günler okula bisikletle gidip geliyorum. Öğrenciler okul çıkışında kullandığımı görüyor. Umarım onlar için örnek olur☺️

Merhaba, ben Ayşegül. Sivas’ta Lise matematik öğretmeniyim. Evden ders anlatmak; her eğitim yılındaki hareketi ve zihinsel doyumu düşürdü. Bu sebeple baharda katlanır bisiklet aldım. Ders programıma göre bazı günler okula bisikletle gidip geliyorum. Öğrenciler okul çıkışında kullandığımı görüyor. Umarım onlar için örnek olur☺️

Sivas Gençlik Sporda çalışan çok kaliteli bisiklet antrenörlerimiz var. Bu spora ilgi duyan çocuklar olursa kendisiyle tanıştırın.

2 bin rakımlı köylerde doğmuş ve ilkokul sonuna kadar köyden dışarı çıkmamış çocuklar olursa özelden bana isim gönderin. Ben de hocalara ileteyim. Sivas yiğidin harman olduğu yer. 👏👏👏👏👏

Sivas Gençlik Sporda çalışan çok kaliteli bisiklet antrenörlerimiz var. Bu spora ilgi duyan çocuklar olursa kendisiyle tanıştırın.

2 bin rakımlı köylerde doğmuş ve ilkokul sonuna kadar köyden dışarı çıkmamış çocuklar olursa özelden bana isim gönderin. Ben de hocalara ileteyim. Sivas yiğidin harman olduğu yer. 👏👏👏👏👏

Bu bilgi için çok memnun oldum. Keyifli sürüşler☺️

Ne olacak sizce bu yıl ki zam oranımız?Yine yüzde 3 ya da 4 mü?Yetkili sendika sağolsun çok çalışıyor çok 😁

Ne olacak sizce bu yıl ki zam oranımız?Yine yüzde 3 ya da 4 mü?Yetkili sendika sağolsun çok çalışıyor çok 😁
Hocam çok zehirli bir ok attınız şu an 😀 Yetkili sendika yine buçuksal kazanıma doymayacak gibi duruyor.

Hocam çok zehirli bir ok attınız şu an 😀 Yetkili sendika yine buçuksal kazanıma doymayacak gibi duruyor.
Hocam eğer istedikleri zammı bu yıl da alamazlarsa üyeleriyle birlikte klimayı açıp evde 30 dk oturma eylemi yapacaklarmış.Kesin kararlılar o zamı bu defa alacaz 😁

Geri