DurgunDeniz
Daimi Üye
- Tepki
- 398
Bu tarz derneklerin ortak özelliği, ortak düsturu yüzyıl öncesinden gelmektedir.Der ki Maarif Nazırı (Eğitim Bakanı) Emrullah Efendi:''Şu mektepler olmasaydı maarifi ne güzel idare ederdim''Bir türlü çözemedim.
Ahaha harbiden ya, mahalle yanarken...Derneğin internet sitesine ilk giren kişi alışveriş sitesi sanabilir. Forma, kolluk, maske talep formu siteye giren ziyaretçiyi işk karşılayan şey.
Derneğe gelir sağlamak için yine satsınlar ona itirazım yok, ama anasayfaya bisikletli yaşam, bisikletli şehirlerle ilgili bişeyler koymaları gerekirdi.
Buyrun bakın: (link)
Site sadece satış için açılmış. Hangi linke tıklarsanız tıklayın içerik yok veya yine forma talep formuna geri dönüş...Derneğin internet sitesine ilk giren kişi alışveriş sitesi sanabilir. Forma, kolluk, maske talep formu siteye giren ziyaretçiyi işk karşılayan şey.
Derneğe gelir sağlamak için yine satsınlar ona itirazım yok, ama anasayfaya bisikletli yaşam, bisikletli şehirlerle ilgili bişeyler koymaları gerekirdi.
Buyrun bakın: (link)
Aslında dernek logolu ışık, kilit, sele, matara falan da yapabilirler.. Gelirleri artar.Site sadece satış için açılmış. Hangi linke tıklarsanız tıklayın içerik yok veya yine forma talep formuna geri dönüş...
Anasayfayı ''haydi olsun bakalım'' deyip önemsemeyerek
''Biz ne yapıyoruz''
linkine tıklayınca farklı bir aciklama, bildiri, manifesto tarzi bir sey görmeyi umdum. Peki ne cıktı?
Forma talep formu
245172 dosyayı görüntüle