Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletliler derneği ne iş yapar?

Bu deneği bilmiyorum ama BUP çok iyi diyorlar.Keşke bisiklet yolu yapma baskısından ziyade kullanıcı sayısını arttırmaya yönelik çalışsalar...

Scudo
Merhaba... Özellikle sahil şeridindeki şehirlerimiz başta olmak üzere bisikletçi dernekler turcuların gecelerini geçirecekleri yerler yapamazlar mı? Yani pansiyon tarzı.
Ya da Türkiye geneli bir bisiklet kulübü kurulup bu tek elden yönetilse.
Her yıl belli bir ücret ödesek ve geziye çıktığımızda nerde kalacağım derdi olmadan, çadır vs. işine girmeden gönül rahatlığıyla yola çıksak.

Mesela Hatay, Adana, Mersin, Antalya, Muğla, Aydın, Balıkesir, Çanakkale'nin sahil kesimindeki ilçelerde en az 10 yataklı yerlerimiz olsa...

Ne güzel olmaz mıydı?

Turculuk çadır-kamp işidir polemiğine girmek istemiyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yani gideceğimiz her yerde evimizdeki rahat hissedebileceğimiz yalnızca bisikletlilere özel bir yerden bahsediyorum.

Belki de bu işe bisiklet firmaları girmeli.

Bir türlü çözemedim.

• Hahaha
Tepkiler: BerkEvren
Bir türlü çözemedim.
Bu tarz derneklerin ortak özelliği, ortak düsturu yüzyıl öncesinden gelmektedir.Der ki Maarif Nazırı (Eğitim Bakanı) Emrullah Efendi:''Şu mektepler olmasaydı maarifi ne güzel idare ederdim''
Uyarlayacak olursak: ''Şu velespitliler olmasaydı, ne de güzel olurdu velespit dünyası''

Derneğin internet sitesine ilk giren kişi alışveriş sitesi sanabilir. Forma, kolluk, maske talep formu siteye giren ziyaretçiyi işk karşılayan şey.

Derneğe gelir sağlamak için yine satsınlar ona itirazım yok, ama anasayfaya bisikletli yaşam, bisikletli şehirlerle ilgili bişeyler koymaları gerekirdi.

Buyrun bakın: (link)

Derneğin internet sitesine ilk giren kişi alışveriş sitesi sanabilir. Forma, kolluk, maske talep formu siteye giren ziyaretçiyi işk karşılayan şey.

Derneğe gelir sağlamak için yine satsınlar ona itirazım yok, ama anasayfaya bisikletli yaşam, bisikletli şehirlerle ilgili bişeyler koymaları gerekirdi.

Ahaha harbiden ya, mahalle yanarken...

Site sadece satış için açılmış. Hangi linke tıklarsanız tıklayın içerik yok veya yine forma talep formuna geri dönüş...
Anasayfayı ''haydi olsun bakalım'' deyip önemsemeyerek
''Biz ne yapıyoruz''
linkine tıklayınca farklı bir aciklama, bildiri, manifesto tarzi bir sey görmeyi umdum. Peki ne cıktı?
Forma talep formu :acpsnr:

Ekran Resmi 2020-10-26 11.48.10.png

@suat akman Yanlış tıklamışsınız yandaki oku tıklatıp açılan başlıkların üzerini tıklamayı deneyin.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Site sadece satış için açılmış. Hangi linke tıklarsanız tıklayın içerik yok veya yine forma talep formuna geri dönüş...
Anasayfayı ''haydi olsun bakalım'' deyip önemsemeyerek
''Biz ne yapıyoruz''
linkine tıklayınca farklı bir aciklama, bildiri, manifesto tarzi bir sey görmeyi umdum. Peki ne cıktı?
Forma talep formu :acpsnr:

245172 dosyayı görüntüle
Aslında dernek logolu ışık, kilit, sele, matara falan da yapabilirler.. Gelirleri artar.
Ülkedeki tek legal temsilcimiz eticaret sitesi olur böylece

Boş işler ve bisiklet üzerinden prim ve para kazanma derneği olarak adının değişmesi gereken dernek.

• Hahaha
Tepkiler: ErkinS.
Dernek yönetiminden yada dernek üyesi var ise biraz bilgi alabilirsek daha doğru yorumla ya biliriz..
Tek taraflı, ön kabullü sonuca varmak pek doğru olmuyor..
Tüzel kişiliklerin içine girip işleyişi bilmeyen son toplamda yapılan işlere bakar; bu doğru bir beklenti...
Şeffaflık, hesap verilebilirlik, misyon, vizyon gibi konuların bağlamında bilgi almamız gerek...

Hala bir net cevap alamadık.

• Beğen
Tepkiler: buzlubadem
Geri