ayaklık kullanmıyorum aslında fazlalık oluyor ama bir yandanda bazı zamanlar ihtiyaç olabiliyor oda kadroyu bir yere dayarken meydana gelen çizikler veya devrile si gibi durumlarda .
Valla arkadaşımın bisikletinde yok..Bisikleti hep biryerlere dayıyor düşüyor yada yere yan koyuyor..o zamanda çiziliyor..onu öyle görünce benim ayaklığı öpüyom
Benim bisikletimi aldığım yerde (istediğim model bir kaç gün sonra getirtildiği için) bir baktım bisikletçi ayaklık takmış, seleyi değiştirmiş (kiloma bakıp gerekli görmüş sanırım ) Ama genelde çok memnunum, kullanım amacıma göre oldukça işime yarıyor. Bisikleti yere yatırmaktan da hoşlanmıyorum. Ağırlığı da umursamadığım için benim için avantajları daha fazla.
bisikletimin orası burası çizilmesin, 2 gr daha hafif olsun.. bence gereksiz konular bunlar.. tekerim dönüyosa sorun yoktur keyfime bakarım kardeşim : )
Vardı üstünde bir tane "çok lazımdı zaten!" dedim söktüm bir sorun çıkartmıyor ama görüntüsünü sevmiyorum, işime de yaramıyor.
Ya ben ayaklık olsa da olmasa da dikkatsizliğimden pedalı sağa sola vurduğum için (genelde kaldırım) onun çizilmesinden vs geçtim.. kırdığım da oldu gidonda süngerli boynuzlar olduğu için duvara yaslamak veya yere koymakta bir sakınca görmüyorum ayrıca yere bıraktığımda gidon-önteker-pedal-arka teker üzerinde durduğundan kadro bir yere dokunmuyor. Kadroyu çizmeme endişesini bi nebze anlamakla beraber düştüğüm anda ne olduğu umrumda bile olmayan bir aracın çizilmesini hatta kırılmış bile olmasını, kendim iyi olduktan sonra pek kafama takmıyorum. Sonuçta güzellik yarışmasına sokmicam Hem çizikleri biraz hoş buluyorum onunlayken yaşadıklarınızdan kalan izler olduğunu düşünüyorum. Bisikleti biraz daha "benim bisikletim" yapıyor.
bence mtbye ayaklık gitmez bazı arkadaşlar hafif hastalığı var o yüzden pek takıldığını görmedim. onu taktığın zaman market bisikletine adım atmış olunur
evimizin içindeki camekanlı bölmeye koyduğum için mecburen ayaklık var;çünkü bisikleti dayayacak bir yerim yok. duvarları çizersem annem canıma okur valla