Scudo Sports

Bisiklette ayaklık kullanıyor musunuz?

Bisiklette ayaklık kullanıyor musunuz ?

• Toplam katılım
    713
Zaten ayakliksiz geldi :)
Bende ayakliksiz hali ile seviyorum ;)
Arazide kullaniyorsaniz ve extra baglanti ile sabitlemezseniz ayaklik risktir. Sarsinti veya atlama ile olmadik bir yerde acilip kazaya sebep olabilir. Sehirde kullananlar icinde ayaklik kolaylik tabi...

Scudo
Abi neden kullanmayan bu kadar çok anlamadım :D çok kullanışlı ve gerekli bir aparat. Markete girerken, biyere geçip oturduğunda hep bisikleti dayayacak bir yer arıyorsanız yazık ediyorsunuz kendinize yapmayın bunu :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Emre Yönlüer
Bu ayaklığın modeli nedir acaba? Sağlam duruyor. Bisikletten ziyade römorka takmayı düşünüyorum.

Hafiflik takıntım yok ama zamanında başıma dert olduydu. Kullanmam.

@Two_Wheels

@John Coffey

@kaskreis

Bisikleti alırken Cenap abi bunu tavsiye etti(Sporex Eskişehir) Turcular içinmiş bu ayaklık" Üzerinde bir sürü yük olsa bile sağlam durur" dedi.Tabi biraz ağırca:D
o zaman için 90 TL fiyatı vardı. Markayı eve gidip bakınca özel den atarım.Şu an hatırlamıyorum:):harika:

• Beğen
Tepkiler: Two_Wheels
Bir kaç kere kullanıp çıkardım, kullanışlılığına sözüm yok ama gıcırtısı, çukurlarda titreyip durması, düz oklava demir gibi görünmesi ve ağırlığı soğuttu zamanla. Eğer chainstay ile bir gibi duran, bakınca belli olmayan, malzemesi güzel hafif bişey bulursam alırım pahalı bile olsa.

@Emre Yönlüer
Fiyatı da taşıyacağı yük kadar ağırmış.:D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Şehir tur bisikletim de ayaklık yok ama en hafiflerinden bir tane takmayı kesin düşünüyorum.300*400 gr ağırlık olması ,bisikletin yerlerde dolaşmasından daha iyidir benim için. :)

Kolluk kullanmıyorsam ayaklığa da gerek yok.
Bisiklet kendini yaslayacak yer bulur.
Fuzuli ağırlık,taşımaya değmez...

Hırs edip takmayıp birkaç zemin temasından sonra "ayaklık iyi bir icat" diyerek taktığım yeğane çizik kurtarıcı.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimkesen
Otururken omzunuza dayayın yol bisikletini zaten ağırlığı yok.
Saygılarımla...

Ayakliksiz bisiklet daha güzel duruyor. Bi de daha profesyonel duruyor.

Bisiklet ayaklıksız geldi, takmayı da düşünmüyorum. Profesyonel bir bisiklette ayaklık olmaz zaten. Görüntü kirliliği de yapıyor :)

Ayaklık pompa iç lastik alyan takımı telefon lamba bikaç yedek kıyafet birazda ıvır zıvır 700x32 lastik bu şekilde günlük üçtebiri rampa olmak üzere 120 km zorlanmadan gidebiliyorum zorlarsam 200 olur
o yüzden ağırlıktan kaçmam
boş yol bisikletine binsem biraz daha fazla giderim herhalde

ayrıyetten hem ayaklığı açıp hemde destekli biryere bırakıyorum ne olur ne olmaz

yol bisikleti ile ayaklık çirkin, amacı ile bağdaşmayan, uyumsuz.
downhil ile ayaklık ne alaka.
mtb ile ayaklık mtb yi mtb gibi kullanacaksan gereksiz mtb yi turda kullanacaksan olabilir
fitnes bisiklet keyfekeder olsada olur olmasada.
şehir, tur bisikleti olmazsa olmaz.

@mehmetsunu

Geri