Zaten ayakliksiz geldi
Bende ayakliksiz hali ile seviyorum
Arazide kullaniyorsaniz ve extra baglanti ile sabitlemezseniz ayaklik risktir. Sarsinti veya atlama ile olmadik bir yerde acilip kazaya sebep olabilir. Sehirde kullananlar icinde ayaklik kolaylik tabi...
Abi neden kullanmayan bu kadar çok anlamadım çok kullanışlı ve gerekli bir aparat. Markete girerken, biyere geçip oturduğunda hep bisikleti dayayacak bir yer arıyorsanız yazık ediyorsunuz kendinize yapmayın bunu
Bisikleti alırken Cenap abi bunu tavsiye etti(Sporex Eskişehir) Turcular içinmiş bu ayaklık" Üzerinde bir sürü yük olsa bile sağlam durur" dedi.Tabi biraz ağırca
o zaman için 90 TL fiyatı vardı. Markayı eve gidip bakınca özel den atarım.Şu an hatırlamıyorum
Bir kaç kere kullanıp çıkardım, kullanışlılığına sözüm yok ama gıcırtısı, çukurlarda titreyip durması, düz oklava demir gibi görünmesi ve ağırlığı soğuttu zamanla. Eğer chainstay ile bir gibi duran, bakınca belli olmayan, malzemesi güzel hafif bişey bulursam alırım pahalı bile olsa.
Şehir tur bisikletim de ayaklık yok ama en hafiflerinden bir tane takmayı kesin düşünüyorum.300*400 gr ağırlık olması ,bisikletin yerlerde dolaşmasından daha iyidir benim için.
Ayaklık pompa iç lastik alyan takımı telefon lamba bikaç yedek kıyafet birazda ıvır zıvır 700x32 lastik bu şekilde günlük üçtebiri rampa olmak üzere 120 km zorlanmadan gidebiliyorum zorlarsam 200 olur
o yüzden ağırlıktan kaçmam
boş yol bisikletine binsem biraz daha fazla giderim herhalde
ayrıyetten hem ayaklığı açıp hemde destekli biryere bırakıyorum ne olur ne olmaz
yol bisikleti ile ayaklık çirkin, amacı ile bağdaşmayan, uyumsuz.
downhil ile ayaklık ne alaka.
mtb ile ayaklık mtb yi mtb gibi kullanacaksan gereksiz mtb yi turda kullanacaksan olabilir
fitnes bisiklet keyfekeder olsada olur olmasada.
şehir, tur bisikleti olmazsa olmaz.