Scudo Sports

Bisiklette ışık sevenler

@Anonim moon auto pronun pili 1400 mah. Flas performans icin daha uygun. Flas modları seyrek aralıklarda yanıp söndügünden uzun sureli kullanım sunuyor. Gorus acisi dar denilebilir.Aydinlatma istiyorsan eastpower seni daha cok tatmin edecektir. Eastpower 900 lumen sahibinden de bir aylık satılık 2. Eli mevcut (satılmadıysa).İstersen bir göz at.
Çok teşekkür ederim yardımınız için 😊

Scudo
İyi akşamlar, ilginizi çekecek bir ürün;
(link)

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
uygun fiyatlı ön far tavsiye edebilecek var mı?

Merhabalar. Arkadaşlar. Gece sürüşleri için uygun fiyatlı yüksek lumenli şarjlı isik ne tavsiye edersiniz

Merhabalar. Arkadaşlar. Gece sürüşleri için uygun fiyatlı yüksek lumenli şarjlı isik ne tavsiye edersiniz
Merhaba,
Powerbank ile kullanabileceğiniz AliExpress'te "Bisiklet ışığı 10000 lümen 4 modu L2 T6 LED bisiklet ön işık Moto ışık lambası meşale su geçirmez el feneri 18650 pil 2.0" ürünü var. Oldukça tatmin edici şekilde aydınlatma yapıyor. Tavsiye ederim.

"Vıruse rağmen binenler" konusunda virüs tartısıldıgını sanmaktan sonraki yanılgımda bura oldu :) ben bu baslıkta hep boyle modifiye doğan şahin gıbı, pavyona çevirilmıs magırus gibi isikli cafcaflı fotolar atılıyor sanıyordum :D

Güzel olurdu öyle bi konu olsa kokpıt konularında degısık guzel gıdonlar goruyordum hoşuma gıdıyordu. Bırde su kapılu graffıtılı bisiklet fotoları 🤤

Wurkkos ts30s aliexpressten aldım arkadaşlar 6000 lümen gücünde 1 km aydınlatma mesafesi var. 600 TL ye geldi vergilerle birlikte. Tavsiye ederim. Bisiklet ışıgı diye geçmiyor. Avcı feneri.
Hocam arabanın uzunlarından daha fazla aydınlatıyor neredeyse

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Hocam arabanın uzunlarından daha fazla aydınlatıyor neredeyse
Babamın c180 kompresör de ki xenonlar bunun kadar aydınlatamıyor. Ben çok memnunum zaten en düşük seviyenin bir tık üstünü kullanıyorum. Bu şekilde 1 hafta gidiyor şarjı.

Merhaba arkadaşlar

Önümüzün kış olması ve sık sık gece dağ sürüşleri yapmam sebebi ile güçlü bir ön aydınlatma ihtiyacım oluştu. Daha önce xml-t6 ledli bir el feneri kullanıyordum aydınlatmasından memnunum ancak gidon titresiminden dolayı verim alamıyorum. Moon meteor-x auto pro ve epic double-d 1000 lümen arasındayım. Bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz. İyi ısık vermesi ve sağlam bir ürün olması benim için önemli 2 ay sonra dağılsın uğraşmak istemiyorum. Moon sağlam görünüyor ama 600 lümen ışığı full karanlık ortamlarda hızlı dağ inişlerinde yeterli gelirmi bilemiyorum. Epicde fiyat olarak uygun ve güçlü olması cazip görünüyor. Moon vortex pro 1100 en güzeli olacak gibi ama 2 adet epic parasına değermi görmediğimden bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar

Önümüzün kış olması ve sık sık gece dağ sürüşleri yapmam sebebi ile güçlü bir ön aydınlatma ihtiyacım oluştu. Daha önce xml-t6 ledli bir el feneri kullanıyordum aydınlatmasından memnunum ancak gidon titresiminden dolayı verim alamıyorum. Moon meteor-x auto pro ve epic double-d 1000 lümen arasındayım. Bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz. İyi ısık vermesi ve sağlam bir ürün olması benim için önemli 2 ay sonra dağılsın uğraşmak istemiyorum. Moon sağlam görünüyor ama 600 lümen ışığı full karanlık ortamlarda hızlı dağ inişlerinde yeterli gelirmi bilemiyorum. Epicde fiyat olarak uygun ve güçlü olması cazip görünüyor. Moon vortex pro 1100 en güzeli olacak gibi ama 2 adet epic parasına değermi görmediğimden bilemiyorum.
Ben vortex pro 1100 kullanıyorum gündüz ve gece kendini farkettiren bir ışık. Pilinin değiştirilebilr olması, powerbank ile sarj olurken çaılışmaya devam etmesi ve uzun sarj ömrü artıları. Gece çekimi olarak özelden video atarım dilerseniz.

• Beğen
Tepkiler: ngc ve mdonertas
Ben vortex pro 1100 kullanıyorum gündüz ve gece kendini farkettiren bir ışık. Pilinin değiştirilebilr olması, powerbank ile sarj olurken çaılışmaya devam etmesi ve uzun sarj ömrü artıları. Gece çekimi olarak özelden video atarım dilerseniz.

Valla sevinirim en azından fikrimiz olur

Moon 1100 yönünde oy kullanıyorum

Benim 50 liralık çin ışığının flash modunda araç şoförlerini kör ettiği düşününce bununla ne olur bilemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
IMG_20210924_114924.jpg

Bende Moon var 400 lümen
Karanlıkta öyle bir aydinlatiyorki bazen ışığı yere doğru çeviriyorum belki karşıdan gelen aracin gözünü alır diye Yani abartısız araba farı gibi ışık veriyor Çılgın bir şey Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Mini bir set kullanıyorum. Motes marka. Bisikletçide görüp aldım. Birkaç modu var ama sadece flash özelliğini kullanıyorum. Fark edilsem bana yeter. Ön arka toplamda 50 gram ağırlığı var. Lastikli montaj ve usb şarjlı. Ön 1100mah batarya 300 lümen, arka 330mah batarya 50 lümene sahip.

20211107_161048.jpg20211107_162239.jpg20211107_162253.jpg

Geri