Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette ışık sevenler

Scudo
(link)

Görür görmez aklıma bu başlık geldi. Bizde işe yarar mı ki?

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Zevkler tartışılmaz tabi ama bir bisiklet lambasına bin liralara kadar paralar vermekte ne bileyim.

#Aliexpress TRY 91.74 | Bisiklet ön ışık dağı çatal ışık archmount uzatma el feneri braketi genişletici
(link)

Ben tesadüf daha önce alıp satan birinden aldım.istanbuldan.
Teşekkürler ederim

@ahmetd79 Meter vortex Pro kullanıyorum ☺️ ışığın takıldığı Aparatı nereden temin ettiniz Aliexpresste görmüştüm

• Beğen
Moon meteor vortex pro 600 lümen olan sanırım, memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz? Birde nerden aldınız 😅

@ahmetd79 Meter vortex Pro kullanıyorum ☺️ ışığın takıldığı Aparatı nereden temin ettiniz Aliexpresste görmüştüm
Ben istanbulda daha once satın alan bir arkadaştan aldım. Linkini paylasim sizinle
#Aliexpress TRY 91.74 | Bisiklet ön ışık dağı çatal ışık archmount uzatma el feneri braketi genişletici
(link)
Moon meteor vortex pro 600 lümen olan sanırım, memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz? Birde nerden aldınız 😅
Moon meteor vortex pro (1100 lumen) gidonda kullanıyorum. Tekerin üstündeki moon meteor x auto pro (600 lumen)
Vortex cok guzel bir isik. Tavsiye ederim. Lümen degerlerini kendin ayarlayabiliyorsun. Kablolu kumandasida kullanimda kolaylik ve eglence katıyor. Vortexi erdoganlardan auto proyu sisman bisikletden aldım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Aynen benimki de 1100lümen

• Beğen
Çok teşekkür ederim 😊
Müsaadenizle birkaç soru daha sorabilir miyim? Bu konuda tecrübeli olduğunuz için sormak istiyorum. Kardeşimle ön ışık alacağız ama karar veremiyoruz. Bir sürü model eleyip en son Moon'un 600 lümen Auto Pro ve Eastpower 900 lümen modellerini buldum. İki ışıkta aynı model ledi kullanıyor hemen hemen aynı süre ışık veriyorlar, ikisinde metal gibi benzer özellikleri var. Eastpower hakkında çok fazla bilgi ve yorum bulamadım o yüzden çekimserim. Moon kendisini ispatlamış bir marka o yüzden güveniyorum. Moon auto pro tek başına yol aydınlatmasını karşılayabilir mi? Moonun bataryası Erdoğanlar Bisiklette 2600mah gözükürken diğer sitelerde 1400-1600mah gözüküyor, aslı nedir? Görüş açısı dar veya kısa mı hiç bilmiyorum. Vortex pro almak isterdim ama 2 ışık alacağım için bütçemi aşıyor. O yüzden ışık başına 250₺ kadar bir bütçe ayırabildim. Biraz uzun oldu,kusura bakmayın. Işık konusunda siz tecrübenize dayanarak ne tavsiye edersiniz? Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
solarstorm var bende 7.4 liion bataryalı

• Beğen
@Anonim moon auto pronun pili 1400 mah. Flas performans icin daha uygun. Flas modları seyrek aralıklarda yanıp söndügünden uzun sureli kullanım sunuyor. Gorus acisi dar denilebilir.Aydinlatma istiyorsan eastpower seni daha cok tatmin edecektir. Eastpower 900 lumen sahibinden de bir aylık satılık 2. Eli mevcut (satılmadıysa).İstersen bir göz at.

@Anonim moon auto pronun pili 1400 mah. Flas performans icin daha uygun. Flas modları seyrek aralıklarda yanıp söndügünden uzun sureli kullanım sunuyor. Gorus acisi dar denilebilir.Aydinlatma istiyorsan eastpower seni daha cok tatmin edecektir. Eastpower 900 lumen sahibinden de bir aylık satılık 2. Eli mevcut (satılmadıysa).İstersen bir göz at.
Satılmadı benim cihaz o :)

• Hahaha
Geri