Bence olmasa da olur(link)
Görür görmez aklıma bu başlık geldi. Bizde işe yarar mı ki?
Bu parçayı nereden bulabiliriz?
#Aliexpress TRY 91.74 | Bisiklet ön ışık dağı çatal ışık archmount uzatma el feneri braketi genişleticiBu parçayı nereden bulabiliriz?
Teşekkürler ederim#Aliexpress TRY 91.74 | Bisiklet ön ışık dağı çatal ışık archmount uzatma el feneri braketi genişletici
(link)
Ben tesadüf daha önce alıp satan birinden aldım.istanbuldan.
Bu gidon yükseltici spacer bisikletin görünümünü bu kadar mı bozar?🤦
Ben istanbulda daha once satın alan bir arkadaştan aldım. Linkini paylasim sizinle@ahmetd79 Meter vortex Pro kullanıyorum ☺️ ışığın takıldığı Aparatı nereden temin ettiniz Aliexpresste görmüştüm
Moon meteor vortex pro (1100 lumen) gidonda kullanıyorum. Tekerin üstündeki moon meteor x auto pro (600 lumen)Moon meteor vortex pro 600 lümen olan sanırım, memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz? Birde nerden aldınız 😅
Satılmadı benim cihaz o@Anonim moon auto pronun pili 1400 mah. Flas performans icin daha uygun. Flas modları seyrek aralıklarda yanıp söndügünden uzun sureli kullanım sunuyor. Gorus acisi dar denilebilir.Aydinlatma istiyorsan eastpower seni daha cok tatmin edecektir. Eastpower 900 lumen sahibinden de bir aylık satılık 2. Eli mevcut (satılmadıysa).İstersen bir göz at.