Scudo Sports

Bisiklette ışık sevenler

Mini bir set kullanıyorum. Motes marka. Bisikletçide görüp aldım. Birkaç modu var ama sadece flash özelliğini kullanıyorum. Fark edilsem bana yeter. Ön arka toplamda 50 gram ağırlığı var. Lastikli montaj ve usb şarjlı. Ön 1100mah batarya 300 lümen, arka 330mah batarya 50 lümene sahip.

276785 dosyayı görüntüle276787 dosyayı görüntüle276788 dosyayı görüntüle
Ankara'da mı aldınız? Hangi bisikletçi acaba? Bir de fiyatı nedir? Bende uygun fiyatlı ön arka aydınlatma bakıyorum ama fiyatlar uçmuş gitmiş. Ön arka en azından bir süre idare edecek 100-150 tl civarına ne alınabilir. Pilli mi şarjlı mı tavsiye olunur?

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Scudo
Ankara'da mı aldınız? Hangi bisikletçi acaba? Bir de fiyatı nedir? Bende uygun fiyatlı ön arka aydınlatma bakıyorum ama fiyatlar uçmuş gitmiş. Ön arka en azından bir süre idare edecek 100-150 tl civarına ne alınabilir. Pilli mi şarjlı mı tavsiye olunur?
(link)
(link) bu ikili çok çok daha iyi diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo

Yada Bisiklet'ten aldım. Tamirat dahil ödediğim için net fiyatını hatırlamıyorum ama en fazla 100-120 TL'dir çünkü toplamda 150 TL ödemiştim. Yalnız sizinle kullanım amacımız farklı olabilir. Ben etrafımdaki araçlar ve yayalar beni fark etsin diye sadece flaş özelliğini kullanıyorum. O yüzden mümkün olduğunca hafif bir set tercih ettim. Minik kullanışlı bir set. Ancak karanlık bir yolda önü ne kadar aydınlatır bilemiyorum.

Geçen gün yine Eastpower markasının ebl-3211 arka ışığını aldım. Oldukça fark edilir güçte lümeni var. İncelemesini yaptım tabii ki, keyifli seyirler:

Ön ışığı yedeklemek ve ikinci bisiklete sürekli tak çıkar yapmamak için f/p ürünü RockBros 200LM ön ışığını aldım .. gerçi bu ara akşam aşırı soğuk bisiklet sürmek için ama olsun, önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

Geri