Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kışlık giyim

@Noldor bu ürünü almaya gittim . Ama bu ürünü 1 ay erteledim kış a daha var ve ürünün amacı outdoor . Onun yerine görsel deki ceketi aldım ceket 4 saate kadar yağmura dayanıklı . Diğer özellikleri klasik bisiklet ceketi özellikleri rüzgar geçirmez . nefes alabilir falan . Bu üründe dün Macfit e giderken kullandım gayet iyi bir ürün hatta gider ceketlerde varmıdır bilmem ama şu geçirmez cebinde kablo deliği falan yapmışlar.

Dosyalar

• SmartSelect_20181108-095314_Chrome.jpg
    SmartSelect_20181108-095314_Chrome.jpg
    86,1 KB · Okunma: 106
Scudo
@tMisagi
Ben de aldım bu ceketten. Baktım şimdi ama kablo deiliği göremedim. :kötü:

Bu arada ceket çok iyi bence. İç katmanları arttırarak soğuk havaya dirençli hale getirebilirsiniz.
Örn.:
15+ °C'lerde tek bu ceketi giy,
10+ °C'lerde içine ince bir katman giy,
5+ °C'lerde içine ince 2 katman giy,
0+ °C'lerde içine 3 katman giy,
-5+ °C'lerde içine.......:D:D:D
-25+ °C..........lerde, donarsın çıkma! Yoksa, Frozen'daki Elsa'nın dediği gibi "The cold never bothered me anyway" dersin.:p

• Beğen
Tepkiler: tMisagi
@asibol delik tam sırtında siyah astarda başta yırtık sandım sonra baktım içide yırtık hemde overlok atılmış yırtık cebe gidiyordu sonradan anladim . Belkide başka birseydir ben kablo deliği sanıyorumdur defoysa bile çok işime yariyacak

• Beğen
Tepkiler: asibol
@tMisagi

Gerçekten harika bir şey bulmuşsun. Ben de "telefon için cep yapmışsın ama biz müzik dinleyemeyecek miyiz?" demiştim. Kulaklık kablosu yüzünden su geçirmez cebi kullanma gereği duymamıştım.

Süper! tMisagi adamımsın!! :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Merhaba,

5 dereceye kadar olan havalarda eger cok yagmur yoksa suruse cikiyorum.

Alt: Yeni aldim, simdiye kadar aldigim en iyi kislik yatirim diyebilirim (link)
Ust: Eger 15-20 derece civariysa sadece (link)
15 derecen soguksa iclik ( termal olmayan ) ve ustune (link)
10 dereceden soguksa ustteki uzun kollu forma ( iclik giymeden ) ve onun uzerine de yine ustteki ceket.

Yagmur varsa overshoe sart, aksi taktirde 5 dk'da su icinde kaliyor ayaklar, eldiven 10 derecenin altina sart.

Yazlik kiyafete para verme taraftari degilim fakat iyi ruzgar korumasi olan, suya dayanikli ( water repellent ) urunler her zaman parasini hakediyor.

Edit: bu arada urunlerin kendi sitelerindeki fiyatlari çok yüksek. Pek çok site sezon sonu indirimi yapıyor, takip edip %40 civarı indirimli aldım ben castelli ürünlerini.

(link)

ürünü dün aldım ve bu sabah kullandım...
boyun ve kulakları da koruyor olması çok yararlı oldu...
hala uygun bi forma bulamadığım için üzerine ince bir spor yelek giymiştim...
sabah soğuğunda gayet iyi korudu...

tavsiye ederim..

merhaba beyler kışın kullanmalık uzun pedli tayt alacak param yok zaten çok pahalı ama yazlık var acaba içime bi termal tayt bulsam üstünede yazlık kısa pedli taytı giysem olurmu yapan varmıdır

Soğuk havaların yavaştan kendini göstermeye başladığı şu zamanlarda, artık kısa tayt yetersiz kalıyor. Kış için şu taytı almayı düşünüyorum. Bu taytı alan varsa sıcak tutuyor mu? 100 TL nin altında bundan başka önerebileceğiniz bir tayt var mıdır?
(link)

• Beğen
Tepkiler: specific
@Pherserd
Şu sıralar işe yarar da sonrası çok üşürsünüz. Yolda ishal olmak kadar kötü bir şey varsa o da benzinlik olmamasıdır :D

@e7_
Bunu almanızı önermem, kendine hayrı yok bu taytın. İncelemiştim gidip, aşırı ince.

Kısa tayt gibi mi kalınlığı? 100 TL nin altında adam akıllı bir tayt var mıdır? Yoksa bütçeyi yükseltmek mi gerek?

@e7_ bunu alabilirsiniz

(link)

@e7_
Evet, kalitesiz. Bahar aylarında giyilebilir anca. Bütçeyi 200 e çıkarırsanız adam akıllı ürünler gelir, yoksa çinden ürün siparişi geçip deneyeceksiniz artık.

@e7_
Bende var bu tayttan. Kışın pek faydalı değil. Bu havalarda belki giyilebilir.
Kışın üşütmeyecek bir tayt ben de arıyorum. Decathlonda 500 serisi var şu anda askılı. O nasıl acaba bilen var mı?

@e7_
Benim de aklımda bu tayt var, hatta dün gidip denedim, bir yerinde dikiş atması olduğu için alamadım.
Yaz kış şortla binen biri olarak dizleri koruma adına düşünüyorum, sürerken üşümeyeceğimi umuyorum.

@Ceyhun Özkan ben termal tayt bulamadım ya siz nereden aldınız acaba decathlonda var ama (link) iyimidr pamuklanıyor diyorlar

@Pherserd(link)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Geri