Scudo Sports

Bisiklette kışlık giyim

adamlar zaten yorumlarda yazlık tayt bu falan demişler

peki bu yazlık taytın altına olurmu acaba ya (link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Anladığım kadarıyla genel anlamda giyimde decathlon ürünleri beğenilmiyor. Bende koşu içliği alıp, üzerine kısa tayt giyeceğim.

@Pherserd

Ne kaa ekmek, o kaa köfte. Hem bütçeden yakınıp hem tavsiye edilen ürünü gömmemek lazım bence.

Ben sahibindende 2. El bir Btwin mont bulup aldım. 700 serisi bir mont eski model. Henüz bisiklette deneme şansım olmadı.20181113_223611.jpg 20181113_223624.jpg

Şu an tayt konusunda sıkıntım var. Elimde btwin 100 tayt var fakat onu geçen kış kullandım. Soğukta çok işe yaramıyor, pedi de oldukça zayıf. Sanırım ben de 500 serisine yöneleceğim.
Şu an decathlon gibi uygun fiyatlı uzun tayt satan yok sanırım.

Arkadaşlar termal üst içlik tavsiye edebilecek olan var mı?
Şöyle bir içlik var. Nasıldır acaba?
(link)

@bitinya_s Linkte ki ürünü bilmem ama, Decathlon'da satılan Wedze üst kayak içliğini uzun süredir kullanıyorum.(link)
Bir de askere giderken askeri malzemeciden takım olarak(alt+üst) termal içlik almıştım, üst kısmını bir çok kez kullandım.(link)
Bu 2 ürünü de tavsiye ederim.

decathlonda ki çoğu kışlık ürünlerin yorumlarına baktım öneren pek yok. ya pedlerde sıkıntı var ya ter atmalarında sıkıntı var.

@elric1982

benim bel dairesel olarak 94cm çıkıyor..
linkteki ürüne baktım da, bu nasıl bi ölçü tablosu anlamadım
kalça ölçüm ise 104cm ama o zaman tabloda bel 72cm görünüyor..
ben şimdi bu tabloya bakarak LARGE beden satın alsam kesin dar gelir bak :D

47bcee32d357.jpg

@Türka¥ kendimden örnek vereyim; 1.68 cm. boy, 65 kg. M beden kullanıyorum. Tablo doğru değil gerçekten :)

@Ceyhun Özkan

Şu anda Trilye'de hava 11°C ve Rüzgar 8km/s. Şu anda ilk verdiğin kayak içliği üzerine ne giyiyorsun? Ki sıcak tutsun. Paylaşır mısın.
Zira bu ürün Btwin içlikten daha iyi gibi geliyor bana. Paylaştığın yoruma göre ikisinden birini stoklayacağım.

Termal içlik konusunda şöyle bir şey buldum. Sizlerle paylaşmak istedim. Tecrübesi olan arkadaşlar da katkı yaparlarsa sevinirim.
Decathlon İngiltere sitesinde 900 kışlık içliğin malzemesine baktım
97.00% Polyamide, 03.00% Elasthane
Decathlonda satılan en iyi kışlık içlik bu ürün
(link)
btwin içlik.PNG

Buradan yola çıkarak şöyle bir ürüne ulaştım.
(link)
Bu ürünün içeriği Decathlon' a oldukça benziyor.
92% polyamide, 8% elastane
thermoextreme içlik.PNG
Elbette Decathlon' da satılan ürün bisiklete yönelik üretildiği için hava alma konusunda daha avantajlı olabilir. Ancak Türkiye' de satılmıyor. Ben diğerini almaya karar verdim. Kullanınca yine sizlere bilgi vereceğim.

(link)
(link)(Satışı bitmiş)
Hava biraz daha iyi ise;
(link)
Şu rüzgarlığı da sürekli yanıma alıyorum, zaten yer kaplamıyor forma cebine rahatlıkla sığıyor;
(link)

Geçen gün Wedze içlik+Aliexpress Bora kısa kol forma+(link) bu şekilde çıkmıştım mesela, bu yelekten de çok memnun kaldım.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Bundan kullanan var mıIMG_201811319_023654.jpg

@bitinya_s üstteki ürünü birkaç yıl önce decathlona geldiğinde almıştım. Çok başarılı bir ürün. Hummel de öyle olmalı ama kumaş kalınlığı da önemli, acaba aynı mı? Btwinde oldukça ince bir kumaş var ve çok iyi iş görüyor.

Bisiklet taytinin altina su tayti kullaniyorum. Kumasi oldukca kaliteli ve nefes alan yapiya sahip.

(link)

Forma altina ise, 30 tl ye yine decathlondan bisiklet icligi almistim onu kullaniyorum. Daha soguk havalari test edemedim fakat onun uzerine de bir mont yeterli olacaktir sanirim.

• Beğen
@bitinya_s

(link)

(link)

Hocam ben siyah ceketi kullanıyorum. Gidona eğilince omuzların potluk yapması dışında çok şık, günlük bisiklete binerken de giyiyorum. Bayağı da sıcak tutuyor. Hatta Adana için kalın geldi, nadiren kullanıyorum.

• Beğen
Merhaba yazlık bisiklet taytım var kış için acaba (link) bunu altıma giysem yetermi farkedilirmi

@Noldor

dün (10 aralık 2018) bostancı çıkışlı, kadıköy-beşiktaş vapur geçişli rumeli kavağı turu yaptım...
gidiş full sahilden, dönüşte istinye bayırından barbaros üzerinden beşiktaş...
üzerimde atlet ve sadece bu snowboard kıyafeti vardı...
dönüşte güneş batışında yağmura yakalanınca üşüdüm biraz...
onun dışında gayet iyi koruyor...

not: mola için uzun süre durursanız üşümeye başlıyorsunuz, o yüzden pek durmamaya çalıştım ben...

@Pherserd

Gayet güzel olur.

Geri