Scudo Sports

Bisiklette kışlık giyim

Merhabalar,

SAlı akşamı Istanbul sahilde 40km lik bir tur yaptım, tur sırasında en çok bacaklarım ve ellerim üşüdü. Neyse ki Çay satan amcalara denk geldikçe ısındım :) Su geçirmeyecek biraz da sıcak tutatcak bir pantalon bakıyorum, decathlon daki pantolonları deneyeniniz oldu mu?
(link)

Scudo
@DayKnight bunu denemedim ancak softshell kumaşlar sadece su itici özellikte diye biliyorum, çiseleyen yağmurda belki iş görür ama orta şiddetteki yağmuru geçirir.

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
@DayKnight

Bunlar dağcılıkta kullanılan ekipmanlar. Bu pantalon sizi sıcak ve kürü tutabilir ama hareketinizi çok kısıtlar ve rahatsız eder. Özetle bisiklete uygun kıyafetler değil malesef

• Beğen
@TahirSoyaslan Akşam bisikleti alıp ritim istanbul a gideceğim, sıcak ve kuru tutan, birazda elastik bir pantolon bakayım o zaman.

@DayKnight

İçi polar, dar kesim altlıkları araştırın, kışın soğuklar da en iyi bu tarz altlıklar iş görüyor. Decathlon dan iki sene önce almış olduğum altlığı tavsiye edecektim ama ürün görünür de yok. Bu tür altlıklar decathlon da, koşu ve futbol reyonların da bulunuyor. Nike, adidas, puma, slazenger, ve diğer markaların da bu tarz ürünleri var, fiyatları haliyle decathlon dan oldukça pahalı. Metro marketlerin spor reyonlarına da bakabilirsiniz.

• Beğen
@DayKnight

Ben Decathlon'dan uzun koşu taytı almıştım. Onu giyiyorum ve üzerine de gene Decathlon'dan yağmur pantolunu aldım. Geçen gün oldukça şiddetli bir yağmura yakalandım. Rüzgar da cabası. Yaklaşık 20 dk kadar pedallamam gerekti. Ve eve vardığımda hiç bir yerimde 1 gram ıslaklık yoktu. Bunun yanında üşüme de yoktu. Sadece ayakkabının bileğinde yukarı sıyrılan pantolonun açtığı yerden bir kaç damla su girmişti. O da yoldaki su birikintisine girince, dizlerime kadar su sıçradı. Şuan için gayet memnunum. Daha da soğuk olduğunda Decathlon'dan aldığım futbol eşofmanını giyiyorum. Bana yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
İclik-esofman alti, polyester tisort-sweatshirt, bunlarla 10 derecede rahat edersiniz ustunuze duruma gore yagmurluk giyebilirsiniz puf noktasi ise icligi uzun alin ve ayaginizin yarisina kadar cekin

(link) yağmurlugu kullanan varmı arkadaslar nasıldır
procycle-bisiklet-yagmurlugu.jpg

@ippon ben resimin altını da görmeli derim. Tekerlek yerine kızak olma ihtimali yüksek.

beyler yüzünüzü bafla falan kapayınca gözlük buhulanıyor buna çözüm varmıdır ya burnumu açınca donuyor

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Pherserd gözlük konusunun kompetanı @uslsy hocamız ve hala sıcak bir gözlük konusu var listenin üst sıralarında . Gözlükle ilgili bilgiler içeriyor

@Pherserd Gozlükçülerde antifog sprey veya gözluk camina direkt antifog uygulamasi varmışmışmış yapan varsa bu vesileyle aydinlatsin bizi :D

Ben sordum adam ben yapmiyorum ama var dedi.15 tatilde ist.a gidince kendi gözlükçume sorucam bi.

merhabalar, avrupadan bisiklet montu getirteceğim bir arkadaşım vasıtasıyla kışın ter içinde bisiklet sürüp donmaktan usandım. öneriniz var mı? bütçem 150 euro civarı. SHİMANO öneririmisiniz tr fiyatı 1500 tl?

Merhaba. Bisiklet sürüşlerinde, bisikletle işe gidip gelirken mevcut pantolon üzerine giymek için Decathlon' dan su geçirmez pantolon bakıyordum. Aşağıdaki üç üründen hangisini tavsiye edersiniz?

1) (link)

2) (link)

3) (link)

Bol paçalı giysiler aynakola değip yağ oluyor hep.

• Beğen
Tepkiler: s0n3r
merhabalar, avrupadan bisiklet montu getirteceğim bir arkadaşım vasıtasıyla kışın ter içinde bisiklet sürüp donmaktan usandım. öneriniz var mı? bütçem 150 euro civarı. SHİMANO öneririmisiniz tr fiyatı 1500 tl?
Bu bütçe ile Sora tekstilden yada farklı markalardan ülkemizde bulmanız mümkün. Yurt dışına gerek yok. Tabi şahsi fikrim, karar sizin.

Merhaba. Bisiklet sürüşlerinde, bisikletle işe gidip gelirken mevcut pantolon üzerine giymek için Decathlon' dan su geçirmez pantolon bakıyordum. Aşağıdaki üç üründen hangisini tavsiye edersiniz?

1) (link)

2) (link)

3) (link)
Tribord markasını almıştım, çok sular seller yağmurda değil ama çiseleyen yağmurda denk geldi, memnun kaldım.
cebin içine katlanıp paketlenebiliyor. Ayakkabının üzerini örtmüyor. Örten bir şey olsa daha iyi olurdu. Paçası cırt cırtlı.

Geri