umutcelik
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.835
- Bisiklet
- Trek
Hicbirisini tavrisye etmem.Merhaba. Bisiklet sürüşlerinde, bisikletle işe gidip gelirken mevcut pantolon üzerine giymek için Decathlon' dan su geçirmez pantolon bakıyordum. Aşağıdaki üç üründen hangisini tavsiye edersiniz?
1) (link)
2) (link)
3) (link)
Bisikletle ise gidip gelecekseniz, buyuk ihtimalle bu pantolonlar ile gunun geri kalanini gecirmeyeceksiniz. Surus sonrasi/oncesi pantalonunuzu degistirmek gerekli. Kiyafet degistirmektense mevcut pantalonun uzerine giyilenler daha pratik. Sanirim buradakilerin 2'si uste giyilen modeller degil.
Uste giyeceksiniz diyelim, bu sefer de giyip cikarmanin kolay olmasi icin pacalar genis ve fermuarli olmali. Icteki pantalona erisim icin cepler civarinda fermuarlar da cok kullanisli. Boyle bir model daha pratik olur.
Diger yandan en onemli meselelerden birisi ayakkabilar. Sadece bacaklari orten urunler iyi guzel de, gore-tex ayakkabi dahi giyseniz yogun yagmurda bisiklet kullanirken iceri su girebiliyor. Bu yuzden ayakkabilari da orten modeller daha avantajli.
Butun bunlarin hepsinin kombosu da dechatlonda var.
(link)
Asagi yukari 2 yildir bunu kullaniyorum ise gidip gelmek icin. Dechatlon'dan aldigim ve memnun oldugum tek kislik urun diyebilirim. Yogun yagmur altinda kullandim pek cok kez gayet memnun kaldim. Eger bulabilirseniz digerlerine gore cok daha iyi alternatif.