Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

IMG-20200725-WA0000.jpgIMG-20200725-WA0002.jpgIMG-20200725-WA0001.jpg
Ben aliexpress den aldim bu aleti. Çok kullanışlı gercekten tavsiye ederim. İndirim kuponuyla beraber 60tl civarina almistim. 10 günde geldi.
Link: TRY 75.01 49%OFF | Dağ bisikleti cep telefonu alüminyum alaşımlı braket, binicilik güçlü yapıştırıcı desteği standı yapıştır adaptörü iPhone için klip
(link)

• Beğen
Tepkiler: ugurus ve TafLan
Scudo
(link)

Bu ürünün ilk sıradaki versiyonunu aldım. Gidon boğazının gidonu monteleyen kısmına takılıyor. Oldukça sağlam ve kullanışlı kelepçeli olan model de tercih edilebilir. 15 günde teslim aldım.

IMG_20200815_214640.jpg

@casadaras01 yaklaşık bir ay önce bende aldım aynı tutucudan. B'Twin Triban 540 bisikletim var ve hala nasıl takacağımı düşünüyorum.
Aslında uygun başlı bir vida bulabilsem doğrudan dümeni maşaya tutturan kısma takacağım ama vida bulamıyorum. Sonunda canıma tak edecek gidip düz tornavida başlı vida takacağım. 😒
Ha bu arada benim dümene ufak geliyor kelepçe kısmı.
Nasıl bir vida lazım hocam? Endüstriyel ürünlerin %99'unda vidalar metrik standartlara göre yapılıyor. Neredeyse her nalburda bulunabilir muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Nasıl bir vida lazım hocam? Endüstriyel ürünlerin %99'unda vidalar metrik standartlara göre yapılıyor. Neredeyse her nalburda bulunabilir muhtemelen.
Metrik vida ama alyan ağızlı arıyorum ben. İki, üç yapı markete baktım, bulamadım.
Koni başlı, düz tornavida ağızlı buldum ancak benim cinsliğim sanırım. Mutlaka alyan arıyorum, bulamıyorum. 😅

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Fransıza "havşa headed alien" deyin sayın @Cemal Ç. bakalım tepkisi ne olacak..😊

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Metrik vida ama alyan ağızlı arıyorum ben. İki, üç yapı markete baktım, bulamadım.
Koni başlı, düz tornavida ağızlı buldum ancak benim cinsliğim sanırım. Mutlaka alyan arıyorum, bulamıyorum. 😅
Benim evime yakın bir nalburda hex başlılar dahil her türlü vidayı bulabiliyorum. Yapı marketlere bakmayı denemedim. Bence nalburları deneyin.

Ben 3 sene önce internetten çeşitli boyutlarda toplam 1000 adetten fazla hex başlı vida sipariş vermiştim. Hala çoğu zaman işimi görür. Öyle de yapabilirsiniz :)

@portakallimon ne yazık ki buralarda nalbur, marangoz, demirci, bakkal gibi küçük esnaflar yok.😕 O açıdan çok sıkıntı çekiyorum.

@portakallimon ne yazık ki buralarda nalbur, marangoz, demirci, bakkal gibi küçük esnaflar yok.😕 O açıdan çok sıkıntı çekiyorum.
O talihsiz olmuş. Toptan almak tek çare olabilir o zaman, gelecek problemleri de çözer. Benim aldığım site buydu ama fiyatlar 4-5 katına çıkmış:
(link)

1000 parça civarına 80 TL vermiştim. Böyle alırsanız çok pahalıya gelir. Belki diğer sitelerden "civata setleri" diye ararsanız daha uygun fiyatlara bulursunuz. M4-M5'in çeşitli boyları benim en çok kullandıklarımdan oldu. Bunları fazlaca alabilirsiniz.

@Cemal Ç. aradıgın vida dechatlon daki matara kafesi vidaları olmaz mı 10 tl fiyatı vardı galiba bir bak istersen

Civatanın ismi "suluk kafes vidası" olunca fiyatı 10 TL. M5x35 mm (ölçüyü atıyorum) hex başlı civata olunca ikisi toplam 1.20 TL. Satış taktikleri bunlar, kullandığınız parçaları tanırsanız daha az ödersiniz.
Benzeri "pedal anahtarı". 100 TL+ fiyatı vardı iki yıl önce. Ama aslında 15 mm standart anahtar ki bugün bile 20 TL'ye alırsınız :)

(link)

Bu ürünün ilk sıradaki versiyonunu aldım. Gidon boğazının gidonu monteleyen kısmına takılıyor. Oldukça sağlam ve kullanışlı kelepçeli olan model de tercih edilebilir. 15 günde teslim aldım.

238122 dosyayı görüntüle
Hocam gidonada takabiliyormuyuz tutucuyu yani gidon bandının bittiği yere çünkü orda kilometre saatim varda ?

Hocam gidonada takabiliyormuyuz tutucuyu yani gidon bandının bittiği yere çünkü orda kilometre saatim varda ?

iki versiyonu var eğer diğer versiyonunu alırsanız o kelepçeli sitede göreceksiniz diğerini. onu gidona takabilirsiniz örnek fotoğraflar var yorumlara tıklarsanız.

(link)

bu ürünü aldım gerçekten çok memnunum, daha öncesinde şeffaf koruyuculu kullanıyordum ondan memnun kalmamıştım. sağlamlık açısndan şüpheniz olmasın

• Beğen
Tepkiler: specific
IMG_20200826_082101.jpg
Hepsiburada dan 40 tl ye aldım oldukça sağlam tutuyor

Geri