Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

linkini paylaşabilir misiniz?
Kullandıgınız telefon kaç inch
Link atamıyorum daha eski üye olmam gerekiyormuş ürünün satış sayfasının ekran görüntüsünü atıyorum. Eğer özelden atılıyorsa o şekilde de yapabilirimScreenshot_2020-08-26-21-47-19-133_com.pozitron.hepsiburada.jpg

6.21 inç telefonum ama gayet rahat tutuyor

• Beğen
Tepkiler: muhammed.sedef
Scudo
Civatanın ismi "suluk kafes vidası" olunca fiyatı 10 TL. M5x35 mm (ölçüyü atıyorum) hex başlı civata olunca ikisi toplam 1.20 TL. Satış taktikleri bunlar, kullandığınız parçaları tanırsanız daha az ödersiniz.
Benzeri "pedal anahtarı". 100 TL+ fiyatı vardı iki yıl önce. Ama aslında 15 mm standart anahtar ki bugün bile 20 TL'ye alırsınız :)
@portakallimon matara kafesi daha modern duruyor 🤣 Belki ondandır. Ben sadece öneride bulundum, ama dediğin çok doğru belkide vidayi kutusuyla alırsın o fiyata birde benim en sinir olduğum diğer konu matara kafesini satıyorsun vidasını ayrı satmak nedir.

@portakallimon matara kafesi daha modern duruyor 🤣 Belki ondandır. Ben sadece öneride bulundum, ama dediğin çok doğru belkide vidayi kutusuyla alırsın o fiyata birde benim en sinir olduğum diğer konu matara kafesini satıyorsun vidasını ayrı satmak nedir.
Eklemezler ki, her kısabildikleri masrafı kısacaklar tabii. Sonra standart olmayan bağlantılar da çıkacaktır. Müşteri "vida olmuyor" diye şikayet eder, onlarla uğraşırlar yoktan yere. Ürünü ben tasarlasam ben de vida eklemezdim yani. Bisiklet alındığında bağlantı noktalarında vida oluyor zaten.

@portakallimon Yo ben bisikleti aldığımda yoktu matara kısımlarında vida 🤔 Al iste 20 TL zarar 😂😂

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Link atamıyorum daha eski üye olmam gerekiyormuş ürünün satış sayfasının ekran görüntüsünü atıyorum. Eğer özelden atılıyorsa o şekilde de yapabilirim238737 dosyayı görüntüle

6.21 inç telefonum ama gayet rahat tutuyor
ürünün yorumlarında yol bisikletine uyumlu olmadıgı yazıyordu,siz yol bisikletinde mi kullandınız birde rica etsem gidonunuzun kalınlıgını ölçüp paylaşabilme imkanınız var mı ?

Telefonu ayna gibi kullanan var mıdır? Elciklere yakın arkayı görecek şekilde bağlayıp 🤨

ürünün yorumlarında yol bisikletine uyumlu olmadıgı yazıyordu,siz yol bisikletinde mi kullandınız birde rica etsem gidonunuzun kalınlıgını ölçüp paylaşabilme imkanınız var mı ?
Hocam kusura bakmayın şehir dışındaydım ancak fırsat bulup ölçebildim. Ben şehir bisikletinde kullanıyorum gidon kalınlığı 8 cm

• Beğen
Tepkiler: muhammed.sedef
formanın arka cebi

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Günaydın.
Önceki mesajımda söz ettiğim telefon tutucu (Triban) ile ilgili görsel ekleyeyim. Belki daha iyi fikir verir. Bu ürünün benzerleri çok fazla. Ben kargo beklememek için mağazadan görerek satın almıştım. Ancak ürünler benzer olsa da bağlantı kısımları farklı olabiliyor. Satın almak isterseniz buna dikkat edilmeli.

20200811_213118.jpg20200811_233640.jpg

Montajsız Görüntüsü:

20200824_223513.jpg

Günaydın.
Önceki mesajımda söz ettiğim telefon tutucu (Triban) ile ilgili görsel ekleyeyim. Belki daha iyi fikir verir. Bu ürünün benzerleri çok fazla. Ben kargo beklememek için mağazadan görerek satın almıştım. Ancak ürünler benzer olsa da bağlantı kısımları farklı olabiliyor. Satın almak isterseniz buna dikkat edilmeli.

239498 dosyayı görüntüle239499 dosyayı görüntüle

Montajsız Görüntüsü:

239501 dosyayı görüntüle
Ben de bu telefon tutucuyu aldım ama bağlantı kısmı çok ince geldi benim gidona. Bağlantı için alternatif çözüm ya da alternatif marka var mı bu mengene tipi telefon tutucular için?

IMG-20200905-WA0020.jpeg
Zefal Z
16057274148357640386999126632418.jpg

Hiç kıpırdama yok. Su geçirmez.

Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Fazla para vermek istemeyenler için harika bayadir kullanıyorum çok memnunum sağlam ve kıpırdama sarsılma çıkma olmuyor telefonu iyi kavrıyor. Tavsiye ederim telefonum xiomi note 8 pro.Screenshot_2020-11-18-22-46-43-651_com.dmall.mfandroid.jpg

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Ben de bu telefon tutucuyu aldım ama bağlantı kısmı çok ince geldi benim gidona. Bağlantı için alternatif çözüm ya da alternatif marka var mı bu mengene tipi telefon tutucular için?
Başka bir seçenek (alternatif) olarak dümeni gövdeye sabitleyen vidayı kullanabilirsiniz. Altılık vida mı neydi? Ancak konik başlı bulmak biraz zor.
Bende bulamadım daha.😅

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
(link)

Screenshot_20201119-030336.png

Bisiklet için telefon tutucu olarak şu ana kadar en kullanışlı ve akılcı bulduğum ürün buydu. Forumda bir arkadaşın toplu alışverişinde dikkatimi çekmişti.
Türkiye'de aynı kalitede satışı olmadığı için alamadım henüz, gelsin diye bekliyorum.

@Cemal Ç. tam olarak aradığım çözüm o aslında. @vivo halletmiş aslında tahminim o şekilde.
img_4475-jpg.245185

@Burak Uğurlu Zefal de güzelmiş aslında ama 180-280 lira arası fiyat çok geldi. Güzel bir indirim olursa onu da düşünebilirim ama bu mengene tipi ürünler daha mantıklı geldi. Şimdilik Decathlon'dan aldığım benzer kılıfla idare ediyorum ama çok da kullanışlı değil.
img-20201026-wa0002-jpg.245241

Son düzenleme:
@Cemal Ç. yuvarlak içine aldığım vidayı söküp daha uzunca bir vidayla aparatı direk bağlamaktan bahsediyoruz değil mi?
20201120_133322.jpg

• Muhteşem
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu konuya daha önce yazmıştım,hatta silikon telefon tutucuları övmüştüm. Kedim,silikon tutucuları devamlı kemirdiği için (link) almıştım ama çok yönlü hareket eden bir şey istiyordum hep. Dün başka bir şeye bakarken (link) 'sunu gördüm. Evet,fiyatı biraz pahalı ama çok başarılı bir ürün. İhtiyacı olan olursa,bunu tavsiye ederim.

Geri