Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

ŞOKta 29.90a kadro üstü çanta vardı aynı zamanda telefon gözü de var değerlendirebilirsiniz normalde 60-70tl ben aldım iş görüyor
Ürünü aldım kullandım bugünkü sürüşte, işimi gördü. Fiyatına göre gayet yeterli. Kadroya bağlanan çantalardan almak istemiyordum bacağımı rahatsız edebilir diye ama 23 km sürüşte hiç dokunmadı, rahatsız etmedi. Benim telefona göre bölmesi çok büyük görünmüştü gözüme alırken ama anca sığdı.

Herkese teşekkürler, güncellemiş olduk en azından tavsiyeleri :)IMG-20200430-WA0018.jpgIMG-20200430-WA0016.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Bir kaç aydır bu silikon tutuculardan kullanıyorum,çok memnunum. MTB kullandığım için atlayıp,zıpladığım yerler de oluyor ama daha hiç sorun çıkartmadı.
urun.n11.com/arac-kiti/floveme-universal-silikon-bisiklet-motosiklet-telefon-tutucu-P419270978
su gecırmez olanlardan hangısını onerırsınız pekı?

Bu linkdeki ürünleri incelemenizi tavsiye ederim, (link)

• Beğen
Tepkiler: Homer
"Spigen'den kötü ürün çıkmaz" diyerek, fiyatı da nispeten hesaplı olunca, tur bisikletimde kullanmak üzere şu ürünü almıştım:

(link)

Pandemi yasakları sebebiyle çok fazla kullanamadım ama kısa süreli tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki malzeme kalitesi iyi, telefonu sağlamca tutan ve istediğiniz açıya ayarlandıktan sonra kuvvetli sarsıntılarda bile açısı bozulmayan, gevşemeyen ve güven veren bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
"Spigen'den kötü ürün çıkmaz" diyerek, fiyatı da nispeten hesaplı olunca, tur bisikletimde kullanmak üzere şu ürünü almıştım:

Pandemi yasakları sebebiyle çok fazla kullanamadım ama kısa süreli tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki malzeme kalitesi iyi, telefonu sağlamca tutan ve istediğiniz açıya ayarlandıktan sonra kuvvetli sarsıntılarda bile açısı bozulmayan, gevşemeyen ve güven veren bir ürün.
Bu ürün benim de hoşuma gitti, tavsiyeniz üzerine ben de sipariş veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Şu ürünü kullanan ve tavsiye eden var mı? Almayı düşünüyorum.
(link)

Bu linkdeki ürünleri incelemenizi tavsiye ederim, (link)
Murat abi bu markanın Türkiye distribütörü motomax diye bir firma, motorsiklet aksesuarları sattıkları için sp connect ürün gamı kısıtlı, Bende huawei p20 pro için aparat ve kılıf alacktım fakat TR'de yok. SP connect ile iletişime geçtiğimde Sadece TR'deki satıcıdan alabilirsiniz demişti, Tr'ye gönderim yapmıyorlar ticari anlaşmalardan dolayı, Başka ülkelerdeki satıcılar yollar mı bilmiyorum ama pahalıya da gelebilir sanrım, Gerçekten kaliteli malzemesi var, benim patron motorsikleti için aldı oradan biliyorum, benim modelde olsaydı alacaktım, şimdilik beklemede :)

Şu ürünü kullanan ve tavsiye eden var mı? Almayı düşünüyorum.
(link)
Ben bunu kullandım bir hafta sonra iade edip 520 kadro çantasını aldım. İade etme sebebim, telefonum mate 20 lite, girip çıkması çok zor oluyordu ve sadece gidon boğazına takılabiliyor ama cırtcırt denilen parça yurtdışında satılan modeli kadar uzun değil o yüzden gidon boğazını tam kavramıyor kısa geliyordu. Birde ufak bir çanta ihtiyacım vardı o yüzden kadro çantası daha makul geldi.

Murat abi bu markanın Türkiye distribütörü motomax diye bir firma, motorsiklet aksesuarları sattıkları için sp connect ürün gamı kısıtlı, Bende huawei p20 pro için aparat ve kılıf alacktım fakat TR'de yok. SP connect ile iletişime geçtiğimde Sadece TR'deki satıcıdan alabilirsiniz demişti, Tr'ye gönderim yapmıyorlar ticari anlaşmalardan dolayı, Başka ülkelerdeki satıcılar yollar mı bilmiyorum ama pahalıya da gelebilir sanrım, Gerçekten kaliteli malzemesi var, benim patron motorsikleti için aldı oradan biliyorum, benim modelde olsaydı alacaktım, şimdilik beklemede :)
Dogrudur Yavuz, kimlerle calisdiklarini veya hangi ülkelere gönderdiklerini bilmiyorum yalniz cok kaliteli ve saglam oldugunu biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Dogrudur Yavuz, kimlerle calisdiklarini veya hangi ülkelere gönderdiklerini bilmiyorum yalniz cok kaliteli ve saglam oldugunu biliyorum.
Kesinlikle kaliteli abi, ve çok kullanışlı ürünleri, fırsatım olursa şu pandemi süreci geçerse almak istiyorum bakalım kısmet.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
(link)
Bende bunu kullanıyorum, memnunum. Lastikli modeller bana sağlam hissettirmiyor

(link)
Bende bunu kullanıyorum, memnunum. Lastikli modeller bana sağlam hissettirmiyor
Metal aparat titreşimlerde telefona hasar vermiyor mu? Bunu da inceliyorum ama sanki yumuşak bir ara katmana ihtiyaç duyuyor gibi duruyor.

Metal aparat titreşimlerde telefona hasar vermiyor mu? Bunu da inceliyorum ama sanki yumuşak bir ara katmana ihtiyaç duyuyor gibi duruyor.
Diş kısımlarına içinden yapışkanlı sünger çıkıyor onları yapıştırıyorsunuz. Ayrıca telefonu kılıfla beraber taktığınızda metal hiç bir kısım telefona temas etmemiş oluyor.
Alırken benimde kafamda çok soru işareti vardı, sağlam tutacak mı telefona zarar verecek mi gibi. Ama yaklaşık 1 aydır her gün kullanıyorum telefonu sağlam tutuyor ve telefona bir zarar vermedi.
Telefonu tutarak bisikleti kaldırdım o şekilde denedim. :)

Tek handikapı telefonunuz suya dayanıklı değilse yağışlı havada kullanamıyorsunuz. Gerisi için şüpheniz olmasın

YDXJ0019.jpg

Ben motosikletimde ve bisikletimde SP Connect marka telefon tutucu kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatı biraz pahalı ancak çok başarılı bir ürün. Uzun ömürlü bir ürün almak isterseniz şiddetle tavsiye ederim. Motomax firması satışını yapıyor.

Merhaba,
bisikletim için telefon tutucu aparat önerisi alabilir miyim?
bisikletim carraro rc042 gidonu tam yuvarlak bir gidondur.

Decathlondaki kolada bağlanan tutuculardan kullanıyorum bisiklette kadroya takıyorum iş görüyor...
(link)

Topeak var pahalı ama kaliteli. Su geçirmezleri var ama hava da geçirmiyor dikkat etmek lazım.

Geri