Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletten düşüş anılarınız

Scudo
tektekerin yaşadığı kazanın tıpatıp aynısını yaşadım benin kazada dokuz taş oynayan veletlerin yolun ortasında koyduğu taşlar sebep oldu yokuşta birkaç kişi inerken öndeki taşların sağından arkasındaki solundan onun arkasındaki bende tam üstünden geçmeye çalıştım ama ben 20-25 metre uçarken bisiklet üstüme düşmedi yanımdan geçmeyi tercih etti kolumdaki at yarasıyla yırtmıştım o yokuştan nezaman geçsem aa süpermen süpermen diyen çocukların sesini duyuyodum allahtan taşındık:p daha birçok kaza yaptım pişman deilim :D

• Beğen
Tepkiler: tekteker
Bugün Bmx Evil-b le giderken hafif düz yokuş yani bizim parkta rampaya yaklaştığımda önüme bisikletli bi eleman çıktı kafalama üstüne uçtum yandaki çimlere yuvarlandım çocukta yere kapaklanmış kalktım bi baktım benim bisiklet taş gibi çocuğun bisikletin ön jant gidon fırlamış yerlerde sonra çocuğu kaldırdım baktım bana artistlik yapıyor niye yavaş gitmiyosun diyor zaten orası bizim uçma yerimiz rampa adam bana ters yön diyo etraftakiler geldi işte ayırdılar filan sonra bastım eve geldım bısıklete baktım 1-2 cm kadar bı boya çizilmiş onuda yaptım taş gibi valla pegler dağıttı çocuğun bisikleti:D hem suçlu hem güçlü pehh

arkadaşlar geçmiş olsun genelde artislik yapıcam derken kazalar oluyo. lütfen ama lütfen "artislik yaparken" dikkatli olalım

Dün markete gidim derken market yakın ayakabıya hiç gerek yok terlikle giderim dedim.Yolda biraz artistlik yapim dedim terlik bi kaydı ayağımdan,
ben direk asfalta cakıldım ve sol dizim param parca.Size tafsiyem terlikle bisiklete binmeyin.

Öyle sağımı solumu kırdığım bir düşüş şükür ki yok. Fakat yine de en pis diyebileceğim bir şey var :)

Yıl 95-96 yazı olsa gerek. Bisikletle ön kaldırma modası vardı o zamanlar.

Yaz sıcağında akşamüstü üstüm çıplak, altımda eşofman benzeri bir şey, mahalle içinde bisiklet sürüyorum. Mahalledeki kızlara hava olsun diye bisikletin önünü kaldırıyordum. En son kaldırışımda sele eşofmanın ortasına takılıp donu aşağı indirdi mahalledeki kızların önünde... :) Düşmedim de düşseydim daha az yerim görünürdü heralde :p

Daha pis bişey hatırlamıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: tekteker
günlerden 2005 :D daha o zamanlar bisiklet kaskı diye bişey olduğunu bilmiyoruz.biz 9 kişi yarış yapıyorduk yarışlar stadyumda ve 10 tur olduğu için son turda 3 kişi kalmıştık arkadaşla son düzlüğe girdik ve ne olduysa o anda oldu birbirimizi yoldan çıkartmak için yakınlaşıp uzaklaşıyoduk arkadaş işin dozunu abartıp bana çarptı ve dengem bozuldu bir baktım yerdeyim ve onun üstüne 3. arkadaş yakın takip yaptığı için oda bana çarptı üstümüz başımış kirlendi en pis düşüşüm bu oldu :D

Benim pis düşüşlerimden çok pis düşürüşlerim var öyle kolay düşmem pek övünmek gibi olmasın.:D Öyle en pis düşürüşler diye bir başlık açılırsa anılarımı yazarım.Ama geçenlerde caddebostan sahilde aşağıya atladıktan sonra manuel gitme denemesi yapmaya çalıştım.Sonuç tabi hüsran bi kaç kaburga çatlağıyla atlattım.Onun dışında bisiklete binen çoğu insan gibi pedalın bağa çarpması asvaltta yuvarlanma arkayı kaldırmaya çalışırken bisikletin üzerine düşmesi gibi ufak tefek şeyler yaşadım.:D Bu arada ciddiyim en pis düşürüşünüz diye bir başlık açılmaı. :)

bir keresinde yokuş aşağıya giderken bir anda önüme bir kız çıktı bende çarpmamak için sağa kaçtım kenarına ascık dokundum ve o anda uçuyordum biskletimi altımda göremedim

9-10 yaşındayken köyde mıcırlı yolda bisiklet sürüyodum önüme dönemeç geldi biraz hızlı girdim ve mıcırın etkisiyle kayıp düştüm yerden kalktığımda hiçbir acı hissetmedim ve ellerimi ve bacaklarımı yara varmı kontrol edeyim dedim ve bacağımın 1-2cm kadar yarıldığını gördüm o andan sonra acıyı hissetmeye başladım çok kan aktı 5 dikiş attılar 1 hafta sonrqa dikişler alındı ve aynı yolda yine bisiklet sürmeye devam ettim:D :) :p :rolleyes:

bende bisikletimle 2 3 sene önce tam bi kçşeden dönüodum yol gözkmüodu ben yavaştım yokuştaydım yavaş yavaş çıkıodum sora yukardan köşede biri ani dönüş yaptı çarpıştım bnm gidionum kırıldı bide Orta parmağıma 2 dikiş atıldı çarpana bişey olmadı bindi gitti bikesine:D

@Sammael

sammael,yazını okudum we gülmeqten kırıldım paylaşım için saol ,hepsini okudum en kötü sennkidi:):D

yeterınce acık mı :D sız de resım eklesenıze;)
29 tem 2006 gecesi belediyenın kum mu ne oyle bısey yıgınına arkadan bındırdım.
gozumu 2. hastanede (amelıyatta actım bı ara) sonra tekrar gıtmısım...
http://tkfiles.storage.live.com/y1pmtWYEcyVuKEl5Fvrn6RvDbUlOz0VM1UtojAf4fMwbNI7bkapk2gpmGBgs1bHJS8rmzokfI3YajQ

Bende ana yolda sağ taraftan giderken park edilen aracın içinden cıkmakta olan bir adam kapıyı açtı ve ön tekerim arabanın kapısına carptı kapı yamuldu bende kapının üstünden uctum ve elime taşlar ve cam kırıkları girdi adam beni arabaya aldı bisikletide bagaja attı doğru hastaneye. Pansuman yapıldı toplam 2 ayrı yere 3 dikiş atıldı ve adam o sırada bisikletciye gidip yamulan ön jantı dehiştirtmiş ve benden özür diledi hatalıydım dedi.

Bütün arkadaşlara gecmiş olsun

1994 senesi daha ufağız, belçikadan BMX gelmiş, hareket bisikleti ya bizde yaşa bakmadan merdivenlerden ineceğiz. iniyorum pıt pıt bi baktım direksyon boşta, sonrasında 40 basamaktan fazla bir iniş tabii takla atarak. Sonrası hastane 3 kırık 2 si kolda 1 i ayakta, Baldırımada saplanan fren kolu.:D Ahhh ne günlerdi yahu

bende küçükken bianchi shark24 le kumun üzerinden atlamıştım ve beyin tramvası geçirmiştim :D

arkadaşlarla antreman turu yaparken önümdekine çarpmamak için sola yatırmıştım bisikleti :) baya süratliydim ve refleks olarak ellerimi yere koymuştum, iki bileğim de kırılmıştı, 3 ay bırakın bisiklete binmeyi su içmek için bardak bile tutamamıştım:)

Görülüyor ki herkesin iyi kötü bir bisiklet kazası var.Bundan 10 sene evvel.Daha çocuğuz bisikletimiz yok.Mahalledeki çocukların var,binip hava atıyorlar.Biz öyle kenardan seyrediyoruz.Neyse bir abi vardı.O zamanın en popüler bisikleti Bisan mountain cat t si vardı.Dedim ki:Şöyle bir tur beni gezdirsene murat abi dedim.O da dediki : Şu yola kadar sen git gel dedi.Ben tabi sevinçten dört köşe oldum.Bir de o zamanlar vitesli bisikletlere çok meraklıydım.Vites değiştirmek istiyordum hep.Murat abi de benim vitesleri kurcaladığımı görünce:Viteslerele oynama,böyle iyi dedi.Bende tamam abi dedim çıktım yola.Bastıkça gidiyor bisiklet.Vites altı da mı neydi,ben rahat dururmuyum hiç,tam döndüm gidiyorum yol haifif yokuşluk.Vites değiştiriyim bakıyım nasıl bişeymiş dedim.Ayakta yükleniyorum ki pedala bir de vitesi değitirmemle koltuğun üstüne çakılmam ve de o esnada toprak yolla kucaklaşmam bir oldu.Meğer vitesi 1 e almışım.Tabi ayakta hızlıca giderken ki oluşan boşluğu siz düşünün.O acıyı asla unutmam ve bisiklet sürerken hep korkum olmuştur bu.Murat abi geldi hemen neyse beni bir iki defa havaya kaldırıp bıraktı.O da çok pişman oldu bisikleti verdiğine.Akşamda evde biraz sacılandım falan.Sonuçta ciddi bir tehlike atlattım.Kabus gibiydi..O zamandan bu zamana kadar da hiç bisikletim olmadı.2 ay önce işte aldım bisikletimi.Yani bu işin acemisiyim şuan.Herkese kazasız,belasız sürüşler...

@wagnar

"Tabi ben kırıldığını kazadan 1 ay sonra öğrendim ve yanlış kaynadığından dolayı tekrar kırdılar" cümlesine çok güldüm kırılmıştı sonradan tekrar kırdılar demene...

Geri