geçen sene arkadaşla okuldan çıktık,heyecan arıyoruz(okul kıyafetleriyle).sonra sille barajına tırmanalım dedik.konyada olanlar bilir.en kısa mesafeli gezi yerlerinden biridir.dar,etrafının yarısı uçurum. dik ve virajlı bi yoldan baraja ulaşılır.
neyse yola koyulduk.arkadaşımda avrupadan gelme kettler alu-rad (ince teker) var,ben de avatardaki bianchi track.yaklaşık bi 15 km sonra baraja tırmanmaya başladık.terledik baya bi.zaten antrenmanımız da yok.zorluklar içinde baraja tırmandık.o yukuşu çıkmamın tek sebebi,inişimdeki heyecandı
.sonra biraz oyalandık sonra sıra geldi inişe.ben bisiklete bi bakındım.km saatini sıfırladım.tabi bu arada arkadaş nasihat veriyo.oğlum yavaş ol,bu şakaya gelmez felan gibisinden
.başladık inmeye.sanırım 2. ya da 3. virajda baya bi hızladım,fakat arkadaşı geride bırakmayım die yavaşlıyorum.o da neeee.ince tekerli bisiklet dağda basmış pedala geçiyo beni
.sen misin geçen.ben de bastım.baya bi hızlandık hatta son hızımıza ulaştık
.mutlu mesut giderken karşımızda bi viraj.sonu gözükmüyo.ve yanı uçuruım
.arkadaşa direk attı kendini yolun sağına.(kum birikintisi var bizi durdurmaya yetecek kadar.sonra ben de asıldım arka frene ama nafile.baktım arkadaş attı kendini dedim ayıp olmasın ben de attım.zaten virajın sonu gözükmüyo
.ikimiz de güzelce çakıldık toprağa
.onda baya bi yara bere vardı.ince tekerli bisikletin ön tekeri,teker olduğu anlaşılmayacak bi şekil aldı.gidon mili kırıldı.benim ön amörtisör taş kesildi.ve direksiyonun yanı tam kalbimin üzerine geldi.güle oynayakalktık.ben bi baktım km göstergesine.max. hız 57
.sonra bi kamyonet çağırıp bisikletleri götürdük.eğer yine o kadar az hasar alcağımı bilsem hiç tereddütsüz yaparım yine aynı hızı
.bu arada kazadan sonra bi önümüzdeki viraja baktım eğer yatırsam nolurdu die.o virajı dönseymişim 10 metre ilerde çok daha keskin bi viraj.ve bu virajın arkası uçurum.yani kurtuluşum yoktu.100 metre kadar havada uçup kayalara çakılacaktım
kusura bakmayın biraz uzun