Merhaba arkadaşlar Carraro Big 1029 Model bir bisiklete sahibim.Bir süre önce bisikletimin ön tarafında bir tak tuk sesi vardı ve genelde olduğu gibi furç takımında boşluk varmış servise götürdüm ve ertesi gün halledip verdiler.Fakat 1 hafta önce aynı ses gene gelmeye başladı.Sert fren yaptığımda veya kaldırım falan çıkarken tak diye bir ses geliyor ve gidonu bile sarsıyor.Kendim elimle kontrol ettiğimde furç takımında bir boşluk yok,göbekde bir boşluk yok,hidrolik frenden kaynaklı bir boşluk yok.Kadroda herhangi bir çatlağa rastlayamadım.Jant tansiyonum iyi.Ve bu tak sesini her seferinde yapmıyor.Neye göre yapıp yapmadığı da belli değil.Servise götürdüğümde o de benim baktığım noktaları kontrol etti ve herhangi bir şeye rastlamadı ve şöyle bir iddiada bulundu.Bu bisiklet 29 jant olduğundan jant telleri uzun oluyormuş ve jant tellerinin birleştiği noktadan gelebileciğini söyledi.Çözümü ise yokmuş.Bu durumda bisikleti aldığımda herhalde bu ses vardı da heyecandan duyamıyordum(!).Sizce problem nedir?Gerekirse o pozisyonun videosunu da yükleyebilirim.