@btaskazan
Geçen yıl 10 Mart gibi bisikletimi 1060 liraya aldım. Bir arka jant, bir zincir, bir arka aktarıcı, bir ön Aktarıcıyı meftah ettim. Sağ el bileğimi çatlattım, sağ ayak bileğimi ciddi şekilde burktum, sol ayak baş tırnağımı çıkarttım, 2 dizimde incelme var.
5 balata, 1 çift lastik değiştirdim. Sayamayacapım kadar iç lastiği çöpe attım. Sayısız bakım parası harcadım. 2000 lira kadar donanım yükseltmeye, 400 kadar ıvırına zıvırına harcadım. Bunlar olurken bırakmayı çok defa düşündüm ama artık söz konusu değil. Bacağımın biri kopsa diğeriyle sürerim kafasındayım.
Aldıpımdan beri (1 yıl 3 haftada) 2774 km sürdüm. Bu yıl 1327 sürmüşüm. Az önce 90-95 km lik turdan geldim, (safkan mtb) daha üstümü değiştirmedim
yolda gördüğüm her 3 bisikletçinin birini tanır hale geldim, keza onlar da beni. İnsanlarla daha kolay iletişim kurabilmeye başladım. Sürdükçe terapi etkisi yapmasına değinmiyorum bile
Çevresel faktörlere değinmiyorum, onlar da çoğumuzun başına gelen olaylar. Ben genelde arazide olduğum için nispeten az karşılaşıyorum, o ayrı.
İşin maddi kısmı beni de zorluyor. Mesela zincirimin 2 aydır değişmesi lazım ve aynakolumda 2 vida eksik.
Size bırak ya da bırakma demek bana düşmez. Sizin içinizden bırakmak geliyorsa bırakın. Benim içimdeki ses bırak diyordu ama bisiklet beni bırakmadı
şimdi o sal beni dese bile ben spd ler ile ona kilitlenmiş durumdayım
Ekleme: sağ bileğimdeki sakatlık bir defa tekrarladı, sol dizimi de incelmeden önce taşa vurup hafif sakatlamıştım.