Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Yakın zamana kadar kendi sendikasına üye olan imamlara ve vakıf görevlilerine , vadeli kredi verirken bile faiz talep edilmesi hakkında bir beyan yapmayan diyanetin, bitcoinin helal olmadığını beyan etmiş. İlginç !!!

9mXdLN.jpg

Yurdum insanın biraz tanıyorsam , tatlı ve kolay parayı görünce , bitcoinden kazanılan parayı kar payına çevirmenin bir yolunu bulur. Zaten islamda herşeyi çözdük , her işimiz islami usule göre yapılıyor sanki de , bir bitconinin caiz olup olmadığı kaldıydı.

Bu tür bir para biçimine geçmek sancılı bir süreçtir. Neticede bitcoin alabilmek için kağıda basılı para veya sanal paranızın olması gerekmektedir.Ayrıca Amerikan dolarını basma yetkisini elinde tutan aile , bu duruma nasıl bir müdahalede bulunur bilinmiyor. Çünkü parayı elinde bulunduran , gücü elinde tutar , kuralları koyar, kanunları değiştirir ve hatta savaşları başlatıp , bitirebilir.Federal kredilerle istedikleri her ülke hükümetine , işlerine gelen her türlü kanunu ve uygulamayı çıkartabilirler. Öyle bir güç ki bu , bırakın başkasını , Amerikan başkanı bile Amerikan Federal rezervlerinin kaynağını sorgulayamıyor. Böyle bir gücün ellerinden yitip gitmesine seyirci kalmayacaklarına inanıyorum.

Bitcoinin ve diğer coinlerin şu anki yükseliş trendinde olmalarını, halkın dahada yükseleceği beklentisiyle talepde bulunmaları olarak görüyorum. Ortada bence küresel çaplı gelmiş geçmiş en büyük ayı tuzağı var. ( Borsayla ilgilenenler bunun ne olduğunu iyi bilir )

Scudo
bu altcoinleri doğrudan alabiliyor muyuz yoksa bitcoin alıp çevirmek mi gerek illa?

@observer

Konunun ilk mesajinda gerekli aciklama mevcut , direk alt coin alabileceğiniz bir platform yok şu anda , önce bitcoin alıp sonra alt coinlere ceviriyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
Herkese selam UPCoin isimli yeni bir exchange açılıyor bilginize.Şubat ayında trade için aktif konuma gelecek. Toplamda 1000 adet coin listeleyeceklerini vaad ediyorlar.Ayrıca kayıt olan 100.000 kişiye toplamda 500 dolar veriyorlar.Bu para trade feeleri için kullanılacaktır bilginize. Kayıt esnasında birde anket dolduruluyor sonrasında 500 doları hesabınıza tanımlıyorlar.

Kod:
http://upcoin.com/?ID=09248183

• Beğen
Tepkiler: chomar
@Cömert
Çok doğru bir tespit.

Önceki yorumlarımda özellikle blokchain teknolojisine dikkat çekmeye çalışmış idim.
Bu teknoloji mevcut para sistemine alternatif olacak, aracısız ve merkezi olmayan bir sistem öneriyor...

Her geçen gün kendi kripto parasını kurmak için yatırım yapan yada yapmayı planlayan şirket haberleri dünya ajanslarında flaş haber olarak geçiyor...

Coinmarketcap.com verilerine göre bugün (12/01/2017) itibarıyla işlem hacmi toplam 714,7 Trilyon Dolar seviyesine ulaşmış durumda
Piyasada 900 üzerinde coin, 400 üzerinde token işlem görüyor...

Emin olun mevcut sistem yöneticileri bu gidişi engellemek için ellerinden geleni yapacaklardır...

Bu çekişme 3. Dünya savaşına bile neden olabilir...

Öteyandan konuyu yatırım fırsatı olarak gören arkadaşlara naçizane tavsiyem çok çok dikkatli olmalarıdır...
Çok yüksek volatile nedeniyle az-çok tüm yatırımınız saatler içinde katlanabilir ve tabiiki tersi de çok muhtemeldir...

• Beğen
Tepkiler: Cycleone ve Rip
Evet biliyorum piyasa biraz durgun ve tedirgin ancak potansiyeli olan ya da olmayan tokenler bedava dağıtılırken bir miktar almaktan zarar gelmez diye düşünüyorum. Twitter ve telegram takibi token kazandırıyor. Sizi şuradan alalım. Link referanslıdır.
(link)

Ayrıca buradan da başka birisine ulaşabiliriz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: chomar
Arkadaşlar bu pump gruplarına herkes tuzak diyo ama toplanıp bir hesaba bol invite ile erken sinyal alınsa toplananlar iş yapamazmı acep yada milletin akıllısı benmiyim :)

@erdal41 uzak durmakta fayda var. Deneme yanılma yöntemi ile ufak bir meblağı gömdüm. Tavsiye etmiyorum kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: erdal41
(link)
(Dini kitap değildir)

• Beğen
Tepkiler: erdal41
Arkadaşlar , yakın bir zamanda piyasaya girmeye hazırlanan 'ACTN (Action Coin) ' şu anda kendi sitesinden üye olana 1000 Adet ücretsiz ACTN veriyor , bilginiz olsun , güncel hayatta gayet başarılı bir şekilde kullanılabilecek bir altyapıları ve amaçları var. Özetle turizm ağırlıklı konaklama & tur& konser vs gibi etkinliklerin ödeme yöntemi olarak ve internet alışverişlerinde indirim çeki olarak kullanılacak bir coin , 600 adet firma ile anlaşma yaptıklarını ve şubat ayı içinde piyasaya gireceklerini söylüyorlar. Sitesi ; (link)

• Beğen
Tepkiler: erdal41 ve chomar
deex ıco hakkında bilgisi araştırması olan varmı arkadaşlar ben burharlaşsada (ki böyle bi ihtimal ıco da hep var) beni üzmicek kadar satın aldım bi bakmanızı tavsiye ederim

Kripto para konusuna ilgili arkadaslar onemli gördükleri konulari fikirleri bu başlık altında paylaşırsa bizide mutlu etmiş olur konu takip de

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
airdroplarada bakmakta fayda var iyiki zamaninda bitcoinwhite toplamışım şuan parasıyla bisiklet aldım :) actioncoin sitesine uye olana 1000 adet coin veriliyor borsaya çıkınca 50 cent olsa bile iyi para

@atasoy

(link)

@atasoy bey
Bu işi yapan arkadaşlar kendi kararlarını verecek kadar akı baliğ ve verdiği kararların bedellerinin neler olabileceğinin farkında olarak yapıyor diye düşünüyorum sizce bu işler tuz ile koşmak ise saygı duyarım öyle düşünebilirsiniz ki bu konu başlığı sizi ilgilendirmiyor anlamına gelir.Ben biliyordum ben demiştim tarzında bayat söylemlerin ego tatmini olduğununda farkındayım ama gerek yok insanlar istediği şekilde parasını değerlendirsin bu başlık altında da aynı kafada olan adamlar kendi hallerinde bilgi paylaşımı yapsın bırakın herkes kendi parası ile bu işi yapıyor ve kimse kimseden bu işe girmelimiyim diye sizin fikrinizi sormuyor ha derseniz ki burası bisiklet forum bu para pul işleri için başka mecralar var orada yazın onada forum yönetimi karar versin.
Bunları neden yazıyorum:Bu işin geleceğine inanmayan kısa vadeli sadece dur yükseliyomuş alayım para kazanayım diyen ve coin piyasasını bilmeyen insanlar için bu düşüşler ciddi can sıkıyor zaten sizde bunu ikiye katlamayın sonuçta kimse sizin söylemlerinizle yatırımlarına yön vermeyecek siz ve sizin gibi forumdaşlarıma mesajım bu kadar aslında ama yinede fikriniz olması açısından devamınıda gözatmanızı öneririm

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Dünya bu teknolojiyi yavaş yavaş kabul ediyo ayrıca

2013 YILI OCAK AYI 23,00 TL
2014 YILI OCAK AYI 1694,00 TL
2015 YILI OCAK AYI 655,00 TL
2016 YILI OCAK AYI 1256,00 TL
2017 YILI OCAK AYI 3478,00 TL Şu an düştü battı balon patladı durumu 7300 dolar *3,77 27,521 tl

Altcoinlerde ise

Screenshot-2017-08-29_19-12-07.png

Yani grafik büyük resimde yönü hep yukarıda ancak hiçbir devlet regülasyonu olmadığı ve manipülasyona çok açık olduğu için ımkb gibi %3-5 deyil inişler çıkışlar cok daha keskin %30 -50-100 haliyle artışlarda aynı şekilde bu hızı kalbi kaldırmayan girmesin hayat kalitesini düşürmesin yüzde bilmem kaç bin kazandıran yüzde 50 -80 düşünce patladımı oluyor yani
kripto mecrasını bilmeyen aha tuz alıp koştular hıyar a diyenler birde medyada vergilendirme yapamadıkları an itibari ile 345 milyar dolar günlük pazar payı olan (yılbaşında 800 milyar dolar idi, ' Türkiyenin 2017 bütçesi 145 milyar dolar ' ) pastayı kötülemeye başladıklarında ben demiştimcilere dönüşüyor lütfen etrafdan duyduklarınızı copy paste yapmak yerine eğer ilğili iseniz araştırın öyle yazın iligili deyilseniz boşverin her konu hakkında fikriniz olmak zorunda deyil

İnsan bilmediğinden korkar !

@erdal41 (link)

1998 - 2000 yıllarında Türkiyede bir borsa çılgınlığı vardı bilmem hatırlarmısınız.
Bilen bilmeyen herkes bodoslama dalmışdı.
O zaman uzmanlar uyarıyordu " aman evinizi barkınızı satmayin temkinli olun " diye fakat insanoğlu hırsli ve aç gözlü olduğu için uyrılara kulak asmadılar.
Sonuç felaket.
Siz Bilinçli bitcoin kullanıcisı olabilirsiniz ama unutmayın etrafta bilinçsizce (kredi çekerek, borç alarak, evini arabasinı satarak) bu işe girip kısa yoldan zengin olma hayali kurarken yuvası dağılan, intihar eden insanlar olabileceğini yaşım ve tecrübem sebebiyle ön görebiliyorum.

Saygılar

@erdal41 Erdal Bey faydalı yazınız için teşekkürler , konuyu açtığım ilk mesajımdan beri bu alt coin olayının uzun vadeli olarak düşünülmesi gereken bir şey olduğunu hep söylüyorum.Dediğiniz gibi coin alıp 2 ay sonra %30-40 değer kaybettiğinde üzülecek kişi zaten bu işe girmesin.Altın alıp bekletsin. Ben son günlerdeki düşüşü fırsat bilerek bir miktar daha alt coin aldım.

• Beğen
Tepkiler: Groims ve erdal41
@atasoy beyefendi
hala şunu gözden kaçırıyorsunuz bi yatırım yaptınız arsa aldığınızı farzedelim 200 000 tl ye 1 ay sonra oradan gelmesini umut ettiğiniz imar gelmedi fiyatı iste haliyle talep olmadığı için yükselmedi 1 ay sonra satarmısınız büyüklerimizde satmadıkları için onlardan bize kalıyo sonuçda

bahsettiginiz dönemde ben en tepelerden borsaya girmiş olsaydım ımkb 20,657 den ve kısa süre sonra 19.577 ye düşseydi ben zarardamıydım yada yazdığınız gibi sonuç felaket mi olurdu acaba şu anda 115000 lerde 6 kat artmiş param 6 ya katlamış olucaktı o yüzden hold diye bi kavram var (alıp beklmetmek ) vermiş olduğunuz örnek bak öncede herkez uyarmıştı çok yükseliyor girmeyin diye dinlemeyenler bu düşüşü yaşadı cok doğal tabiki yaşayacak büyük resme bakınca aslında benim savımı savunan bi örnek paylaştığınız için teşekür ederim bu kripto meselesinde de anlattım 23 tl den 27000 tl ye 5 yılda 1200 kat bakın 120 kat demiyorum artmış bir araçın %100 düşmesi sorun deyildir bu patlamak deyil geçmisinde % 500 düştüğü yıllar var bu piyasanın keskin yükselişleri inişleri var geldigim nokta yatırım uzun vadelidir ve uzun vadede hep kazandırır

bilinçli konusunda siz mesajınızda bilinçsiz arkadaşlar tuz alıp koşmayın dememişsinizki bu bilinç meselesi deyil ayrıca sizin bu tarz yazılar yazınca insanlar atasoy bey yazmış ben artık almıcam pozizyonlarımı bozuyorum bu piyasadan çıkıcam mı diyecek :) kaldı ki uyarı böyle yapılmaz bu konunun tehlikeli olduğunu düşünüyorum bizim insanlarımız şimdi evini satar,kredi çeker girer bu da bana dert olur kendime bi misyon yükleyeyim uyarayım cümlesi hıyar diyene tuz alıp koşmayın bak ben demiştim deyildir takdir edersiniz

's..k..m hıyar diyene bi avuç tuz alıp koşmak' ki bu küfürlü, alaycı tabiri kullandığınız için ayıp ettiğinizi düşünüyorum bu yüzden tepkiliyim arkadaşlar benim üzerime vazife deyil ama bakın böyle olabilir geçmişde de örnekleri var dikkatli olmanızı tavsiye ederim gibi iyi niyetli bi şekilde yaklaşmanızı beklerdim yaşınız tecrübeniz sebebi ile

Saygılar bizden efendim

@erdal41
Ben bir atasözu yazdım. Ata sözunu küfüre çevirip o şekilde algılıyorsanız sizin probleminiz.
Bankadan kredi çekip bitcoin alalım o zaman, kar edemessek bankaya deriz kârımi realize edemedim ödeme yapamayacağim.
Bekleme meselesine gelince herkes sizin gibi bilinçli girmiyor bu islere bunun nesini anlamadız.
Bir elinde telofon bir elinde kumanda televizyon karşısinda al sat yapan İş arkadaşima diyorum.
- niye al sat yapıyorsun sağlam hisselere yatır bekle %300 kazan.
-olur mu ? %600 kazanmak var diyor.
- peki hiç %600 kazandınmı?
-yok
-400
-yok
-300
-yok
........
Yani anlayacanîz bu işi yatırım olarak değil kumar olarak görenlere benim sözüm.
Kötü niyet bunun neresinde.
Hepinize bol kazançlar. İnşallah haksız çıkarım.

@atasoy bey
Deyim
atasözü
gerçekte küfürlü olan ama heryerde söylenmeyen
söylenmesede ne olduğu bilinen
banka kredi ( ne alaka ise)
konu yükselmesi düşmesi deyil tavır
ben iyi niyetli idim
ayıp ettim farkındayım ama şimdi birde falan filan yazamam

gibi gibilerini bir kenara bırakıyorum
iyi günler diliyorum

Geri