Caner Geyik
Daimi Üye
- Tepki
- 842
- İsim
- eski rumuz: luneris
- Bisiklet
- Carraro
Az önce şöyle bir konu kapandı forumda (siyaset yassah, siyasete gönderme yapan mesajları ekonomik değerlendirme yapanlardan ayırmak da beceri işi, komple kapatalım gitsin dendi heralde. Tabii forumda da bir iş yükü var, sizinle mi uğraşacaklar) Bu kur artışları, ÖTV düzenlemeleri ve muhtemel yeni yıl zamları düşünüldüğünde, ülkede bisiklet satışları ve bu sporun geleceği için düşünceleriniz nelerdir?
Ben halihazırda bisiklete yatırım yapanların insanların bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Fakat bu işe yeni girişecek kişiler için caydırıcı olacaktır. Bununla beraber, burada şehir içi kullanım için alınan kalburaltı bir bisikleti Amsterdam' da görme oranım %1-2 civarındaydı. Gerçekten de kullandığımız kalitedeki bisikletlere ihtiyacımız var mı? Bu ekonomik tablo bizlere farklı dersler de öğretebilir mi?
Ben halihazırda bisiklete yatırım yapanların insanların bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Fakat bu işe yeni girişecek kişiler için caydırıcı olacaktır. Bununla beraber, burada şehir içi kullanım için alınan kalburaltı bir bisikleti Amsterdam' da görme oranım %1-2 civarındaydı. Gerçekten de kullandığımız kalitedeki bisikletlere ihtiyacımız var mı? Bu ekonomik tablo bizlere farklı dersler de öğretebilir mi?