Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Black Friday nedir? Yenir mi?

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

aynen ,yalnız sram force ayna kol dayanır ,anında zincir değiştirmece
arka ruble deore 10 lu 11-34 fazla uçmaz,değişecek olan pahalı malzeme olarak jantlar varda onlarda uzun zaman dayanacaktır tellerin atmasına var daha ,furç yatağı var ,
sram force vites ve fren sistemlerine aman aman iyi bakmalıyım,yeni vites teli değişti 12 lira verdim sıra frende,
ön ve arka aktarıcılar sağlam zamanla x-5 uzun bacak arka aktarıcının küçük tekerlerinin ucu sivrileşecek onlar fazla yekün tutmaz.jant akordu 17'inci ayda bozulmadı,sele fizik daha uzun zaman gider,
sram frenler epey gider ,,,

"20 senedir aynı bisikleti kullanıyorsun" diyen çucuğa "dolar kaç oldu ki evlat" diye soracağımız bir "yeni türkiye" dönemine girdik. Beyler bayanlar aylık, dönemlik bakımlarınızı ihmal etmeyiniz, bizlere bisiklet almak yalan oldu artık. Şansıma hayalimdeki bisikleti kurlar coşmadan aldım 5 ay önce. 5 ay içinde yaklaşık 1000tl oynadı fiyatı. Hepimize geçmiş olsun.

Devir tasarruf devri. Elinizdekine sahip çıkın. Gereksiz harcamalarınızı gözden geçirin. Sora'lar Tiagra'lar şimdilik size yetsin. Varsın Ultegra'nız Dura Ace'niz, Sıpeşilayzd, Kanyon, Kanondayle olmasın. Froome'la kapışmayacağınıza göre çok büyük problem olmaz sanırım.

@Asilzade
@Asilzade
Bisikletin Türkiye'de neyi üretiliyor ki yerli üretim olsun, dolar kurundan etkilenmesin? Kadroyu üretmek için kullandığı metal dolar kuruyla satılıyor. Nakliye için kullandıkları araçlar dolar kuruyla, alınıp, satılıyor. Bu araçların yaktığı yakıt yine dolar kuruyla alınıyor. Zaten kadro dışındaki tüm aksamlar üretilmiş halde ithal ediliyor. Doların bunları etkilememesi gibi bir şans söz konusu değil.

Dövize bakarken dünya ölçeğinde petrol de zamlandı.Artık zincirleme zamlarla feleğimiz şaşacak...
Yoksulun,garibanın vay haline...

@hakanemrez hocam altının seyri nasıl olur. dolarla doğru yada ters orantılı bir ilişkisi varmı altının

benzin 5 lirayı dizel 4.50 yi gecer. bisikletlerimizin kıymetini bilelim....

@Asilzade
Kronum zaten gidonu çok rahatsız lastikleri vbde iyi değil niye o fiyata satılıyor ve btwin triban 520 1800 ona bin basar

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Buna şöyle bir katkıda bulunabilirim. Döviz olarak biriktirin ve mümkün olduğu kadar TL e denk ve fiyatları daha uygun olan ülkelerin para birimlerinde veya TLden daha az değerli para birimlerinde harcayın. "He kolaydı!" diyeceğinizi duyar gibiyim ama mesela bir çok ürünün muadili Çin'de daha ucuza mevcut veya 75€'u geçmeyen bütün alacaklarınızı vergi vermeden Ukrayna'dan Rusya'dan alabilirsiniz. (link) her üç ülke için de işinize yarayabilecek indirim ve kampanya bilgileri bile mevcut. Millet araba farlarını bile Çin'den getiriyor Opel'e takıyor, hiç çekinmeyin derim :)

Sadece Kasım ayına özel bir indirim olması, ve bu indirimlerin fırsat reyonun da aralar da kaybolmaması adına böyle bir sayfa açmak gerekliliği hissettim. Wiggle de dolaşırken kayda değer olabileceğini düşündüğüm iki fırsat ürünü.Diğer ürünler ilk linkte.

(link)

(link)

1G64G1.jpg

(link)

ZOXWzZ.jpg

Sayfanın ömrü azami bir aylık olacağı için ürünler hakkın da bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar iyi ve kötü yanlarını aktarırsa iyi olur.

(link)

(link)

OyvkPA.jpg

Bu ''kara cuma'' muhabbetine ve benzerlerine (örneğin pazartesinin üvey evlat hareketi görmesine) uyuz oluyorum. Tabi bu benim kişisel görüşüm.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Güzel konu ama fiyatlar şuanlık güzel gözükmüyor.Dolar 3,82 olduğu bir zamanda, ürünler ancak kelepir fiyata düşerse bizim için normal fiyat olacak gibi.:)

Wiggle son dönemde çok mağduriyete neden oldu.Bu durum siparişlerini etkileyecektir...

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Garmin 820 sanırım 1.300 civarına geliyor. Çok iyiymiş :(

Oakley gözlüklerde indirim gören olursa haber edebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@alcest

Hele bundle halinde, bu fiyat oldukça güzel gibi.

Kredi kartı ağlıyordu, yapma diyordu :p

Geri