Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Brompton Kullanıcıları Kulübü

@Dry_35 Yanıtınız için çok teşekkürler. Şu anda kullandığım bisiklet 7 vites. Ve dediğiniz gibi zaman zaman bu bile yeterli olmuyor.

Scudo
@Mehmet Nejat Karahan

2019 model
M6L-12 44T

İnsan çocuk gibi sevinçli olduğunda doğru seçimi yapmıştır ?, tabiki bir bisiklet türü ile herşeyi yapamazsınız, mtb yol ve katlanır üçü de olmalı. Kamera için söylenen bir laf vardır en iyi kamera sürekli yanında olandır. Muhtemelen Brompton benim için öyle olacak ve çılgın planlarım var bu oyuncakla. 195071195072

@oztek2323
Hayırlı olsun. Malatya mı ora?

Bisikletten memnun kalmazsan alıcısı hazır. Yarı fiyatına bana satarsın :)

@Mehmet Nejat Karahan
Teşekkür ederim sağolun. Evet malatya burası☺Tabi memnun kalmazsam aklımdasınız öncelik sizin☺

hayırlı olsun çok güzel, kazasız, belasız sürüşler dilerim :)

@worcleber
Teşekkür ederim çok sağolun☺️

Brompton için ön çanta almayı düşünüyorum işe giderken yemek termosu kısa turlarda da içine normal termos vb koymayı düşünüyorum
Nasıl bi çanta alabilirim burda bulamadım aliexxpres te meşhur bi çanta var o nasıl iş görür mü alırsam vergisi nasıl olur bilgisi olan varsa fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar sıfır olarak en ucuz nereden alabilirim? Bilgisi olan var mı?
Ayrıca 2. El alternatifi olup satmak, yönlendirmek isteyen olursa da memnun olurum.

@oztek2323 @Fiz334 @BENHUR Hayırlı olsun arkadaşlar. Aramıza hoşgeldiniz. Hepsi de birbirinden güzel ?

@oztek2323

Hocam aliexpress'deki canta iyi bir alternatif gibi duruyor. Şu an Turkiye de herhangibir canta modeli goremedim ben. mecbur yurtdışından siparis etmek gerekiyor. Bu arada ben kendime bi canta yapmıştım. gayet kibar ve kaliteli oldu, ufak turlar icin termos ıvır zıvır vs sığabiliyor. isterseniz onu size verebilirim maliyet fiyatına.

@anilozler

Hocam sıfır fiyat tüm dünyada aynı. ikinci el de kolay kolay düşmüyor ama siteleri takip edin, bazen denk gelebiliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Fiz334
Bu brompton neden bu kadar pahalı arkadaşlar ? :) Bende Brompton'u çok beğeniyorum ANCAK böyle fotoğraflara bakmakla yetiniyoruz sadece...

Brompton'ı için kilometre sayacı alan var mı? Kablosuz modellerden hangisini tavsiye edersiniz?

Decathlon'un 89 TL'lik kilometre sayacından alacaktım ama yorumlarda 20 inçten itibaren uygun olduğuna dair bir şey okudum.

Purple Metallic M6L ile aranızdayım arkadaşlar.
İlk 20km’yi devirdim. Tek sıkıntım elcikler oldu. Ergon gp1 sipariş ettim bekliyorum.
Ek olarak easy wheel tavsiye ederseniz memnun olurum. Stock haliyle katlı olarak çok stabil değil ve rahat sürüklenmiyor.

199795199796

Geri