bis212
Aktif Üye
- Tepki
- 71
- İsim
- Ahmet
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Uçakta kabine alıcaklarını sanmıyorum kendi çantası uygunsa bence al bagaj da başına iş gelmesin genede bisikleti teslm ederken bisiklet diye uyar yoksa kargocular ordan oraya fırlatırlar bisikleti binmeden hurdaya çıkarmasınlar makineyiYurtdışından (Amerika) Brompton M6L alıp gelirken yanımda Türkiye'ye getirmeyi düşünüyorum. Kabinde yanıma alacak kadar küçülüyor gibi görünüyor. Uçakta kabine almış olan var mıdır Brompton bisikletini? Bu tür uluslararası seyahatlerde kullanmak için kendi çantasını da almayı öneriri misiniz?
merhaba, bagaj tekerleklerini omni tekerlekler ile degistirdim. ozellikle market alisverisi esnasinda brompton kullaniyosaniz omni tekerlekler isi cok kolaylastiriyor. hem ileri hem yana gidebildigi icin, katli vaziyette bisiklete kolaylikla yon verip market arabasi gibi rahatca kullanabiliyorsunuz. Extender ile beraber en severek kullandigim modifikasyon oldular. paylasmak istedim.
Herkese merhaba, iyi seneler.
Ben Berna, 42 yaşındayım bir sabah uyandım ve bisiklete binmeyi artık öğrenmem lazım dedim. İzmir'e yeni taşındık sayılır ve burada herkes bisiklete biniyor. Sundu Bisiklet'e gittim. Yolumun üstündeydi. Dahon V8'de karar kıldım. Lastiklerini ve selesini arkadaşlarımın önerilerine göre değiştirdiler sağolsunlar. İstediğim gibi oldu. Daha sonra kenardaki "patronun bisikleti" dedikleri Brompton'u gördüm. Ne güzelmiş, ne özelliği farklı benim aldığımdan derken İngiliz tarzını çok seviyorum. 1 saat içinde Dahon'u bırakıp Brompton almaya karar verdim. Stokta bir kaç adet Brompton varmış. Euro'nun da son sakin günü imiş. Stokta tam istediğim rengini de görünce aldım gitti. Bisiklete binmeyi yeni öğreniyorum. Hala pedal çeviremiyorum korkumdan. Oğlum öğretiyor ( Ali 7 yaşında) Aldım madem iyice öğreneyim derken sizin forum'a rastladım. Tüm sayfaları okudum. Bisiklete binmeyi öğrenebilirsem aranıza hoş geldim diyebileceğim. Şimdilik tavsiyelerinizi alırım. Hızlı öğrenirim. Lütfen bildiklerinizi paylaşma konusunda cömert olunuz. Sevgiler, Berna
Ben Berna, 42 yaşındayım bir sabah uyandım ve bisiklete binmeyi artık öğrenmem lazım dedim. İzmir'e yeni taşındık sayılır ve burada herkes bisiklete biniyor. Sundu Bisiklet'e gittim. Yolumun üstündeydi. Dahon V8'de karar kıldım. Lastiklerini ve selesini arkadaşlarımın önerilerine göre değiştirdiler sağolsunlar. İstediğim gibi oldu. Daha sonra kenardaki "patronun bisikleti" dedikleri Brompton'u gördüm. Ne güzelmiş, ne özelliği farklı benim aldığımdan derken İngiliz tarzını çok seviyorum. 1 saat içinde Dahon'u bırakıp Brompton almaya karar verdim. Stokta bir kaç adet Brompton varmış. Euro'nun da son sakin günü imiş. Stokta tam istediğim rengini de görünce aldım gitti. Bisiklete binmeyi yeni öğreniyorum. Hala pedal çeviremiyorum korkumdan. Oğlum öğretiyor ( Ali 7 yaşında) Aldım madem iyice öğreneyim derken sizin forum'a rastladım. Tüm sayfaları okudum. Bisiklete binmeyi öğrenebilirsem aranıza hoş geldim diyebileceğim. Şimdilik tavsiyelerinizi alırım. Hızlı öğrenirim. Lütfen bildiklerinizi paylaşma konusunda cömert olunuz. Sevgiler, Berna
Merhaba,Merhaba,
Omni tekerlekleri nereden temin etmiştiniz?
Ve bugün Bromptona geçiş yaptım ,
Teşekkür ederim sağolun 👍🏼😄Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel görünüyor.![]()
herkese merhaba. 2. el brompton almayı düşünüyorum. 2 sorum olacak. 1. faturası yokmuş bu çok önemli mi? 2. +8 veya -12 dişli oranı olduğunu nasıl anlayabilirim?
herkese merhaba. 2. el brompton almayı düşünüyorum. 2 sorum olacak. 1. faturası yokmuş bu çok önemli mi? 2. +8 veya -12 dişli oranı olduğunu nasıl anlayabilirim?
Hocam brompton kullanıcısı değilim ama kendi katlanırımda pratik sök tak aynalardan kullandım, ne yapsanız da illa ki bir yerlere takılıyor, çıkıyor vs. Zefal vb. kask aynası alırsanız daha rahat edersiniz kanımca.Merhabalar,
Ben de aranıza 2022 model bir Brompton ile katıldım. Uzun bir aradan sonra (en son lisede, 1998 yılı öncesinde bisiklet kullanıyordum ama o da tamamen amatör bir şekildeydi) tekrar bisikletli bir hayata dönmeye karar verdim. Brompton Kullanıcıları Kulübü konusunu baştan sona okudum, sayenizde yararlı bilgiler edindim ve öğrenecek daha çok şey olduğunun tekrar bilincine vardım.
Bir kişi Brompton’a ayna takan olup olmadığını sormuş ama görebildiğim kadarıyla bu soru dikkatlerden kaçmış. Ben de tekrar sormak istedim: M gidona uyacak, iyi bir görüş sağlayacak ve tahmin etmesi zor olmasa gerek, katlanmayı engellemeyecek bir ayna arayışındayım. Deneyimleri olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder, herkese keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
309672 dosyayı görüntüle