ufukkosar
Üye
- Tepki
- 2
- Bisiklet
- Diğer
Merhaba arkadaşlar, iç-dış lastik ihtiyaçları için brompton satıcıları dışında araştırma yapan ya da daha önce temin eden varmı? Çok bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhabalar, brompton bisikletim için cateye ön lamba bağlantı aparatı arıyorum, çok yere sordum ama bir sonuç alamadım. Aliekspress'in dışında satıldığını bildiğiniz bir yer var mıdır? Teşekkürler.243265 dosyayı görüntüle
Herkese merhaba arkadaşlar.
Brompton sahibi olalı çok olmadı ama uzun senelerdir bu bisikletlerin takipçisiyim.
Mühendisliğinden, tasarımından uzun uzun bahsetmeye gerek yok tabi hepimizin bildiği şeyler.
Ancak bu bisikletlerin çok önemli bir özelliği de marka imajının 'topluluk ve sahiplenme' olgunu üzerine inşa adilmiş olması.
Her ülkede Brompton grupları buluşmalar, toplu sürüş organizasyonları vs. yapıyor.
Bizde de sayısı hiç fena değil aslında. Artık her sürüşe çıktığımda bir iki kişiyle denk gelip selamlaşıyoruz.
Özetle acaba biz de böyle bir organizasyon mu başlatsak? Düzenli olarak ayda 1 veya 2 kere buluşup keyifli bir sürüş ardından sohbet, paylaşım, tanışma, arkadaşlık vs.
Daha önce böyle girişimler olmuş olabilir ama bunu düzenli hale getirirsek ve duyurularını da düzenli yaparsak (daha hızlı ulaşabilmek için belki whatsapp grubu) bence
keyifli bir şey haline gelebilir. Başta bir iki kişi olur, sonra 5 -10 -20 - 30...
Bu arada güzel sanatlar grafik mezunuyum. Güzel bir kulüp logosu da yapabilirim. Belki ileride forma tasarımı !?
Pandemiden dolayı tabi bunlar daha zor şu sıralar ama bisiklet riski en az aktivitelerden yine de.
Zaten açık hava, eforlu bir sürüşe de gerek olmadığından maskeye ve mesafeye dikkat ederek çözebiliriz bu çekinceleri.
Şu tarihte diye emrivaki şekilde kafama göre yazmak istemedim. Sizlerden de geri dönüşler alarak belirleyebiliriz.
Ne dersiniz?
Bostancı Atek Bisiklet iyidir. Ben tüm bisikletlerim için oraya gidiyorum, Brompton'da orda elden geçiyor düzenli.Merhaba 2. el bir Brompton la aranıza katıldım,istanbul anadolu yakasında bakım için nereyi önerirsiniz.
Merhaba,
Baskıyı bir arkadaşım yaptı, dosyaları netten bulmuştum,
Geri kalanlar elimdeki malzemelerden,
Bana maliyeti olmadı yani 🙂
Merhaba
Postunuzu şimdi gördüm,dosyalar hala mevcutsa paylaşma imkanınız var mıdır?
Şu an ilanlarda @Mehmet Metin Levent 10 15tl bir şeye satıyor.Arkadaşlar merhabalar, brompton bisikletim için cateye ön lamba bağlantı aparatı arıyorum, çok yere sordum ama bir sonuç alamadım. Aliekspress'in dışında satıldığını bildiğiniz bir yer var mıdır? Teşekkürler.243265 dosyayı görüntüle
Uyacağını sanmıyorum. Evet benim sattığım parça tam bu işe yarıyor ama brompton a uymaz.Şu an ilanlarda @Mehmet Metin Levent 10 15tl bir şeye satıyor.
çok teşekkürler ilginize, ben hallettim o durumuŞu an ilanlarda @Mehmet Metin Levent 10 15tl bir şeye satıyor.