Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Brompton Kullanıcıları Kulübü

@anilozler

Merhaba,
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor bisikletiniz. EazyWheel olarak aliexpress den siparis verebilirsiniz. Bu arada bende Ergon siparisi vermistim ve taktim. Gercekten cok rahat elcikler, guzel secim yapmissiniz.

@Ibrahim Kocyigit Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın

Scudo
@Gökhan Selçuk

Teşekkürler hocam.

Kesmen gerekti mi acaba elcikleri?

@anilozler

Valla ben kestim. Dikkatli bi şekilde kesince belli olmuyor kesildiği. fren ve vites takımını kaydırarak kesmeden de takabilirsiniz ama ben kaydırmak istemedim çünkü fren vites takımı orjinal yerinde kalsın istedim, hem de kesmeyince elcik büyük duruyor gibi geldi bana. bu yuzden keserek taktim. ama tabi siz bilirsiniz. kesmeden de takabilirsiniz.

Arkadaşlar Brompton için çokça tercih edilen Ergon GP1 model elciklerim yurtdışından geldi ancak özel seveplerle vazgeçtim. Belki bisikleti de satacağım çünkü. Bu nedenle elcikleri kutusunda sıfır olarak satıyorum. Türkiye’de yok diye biliyorum. Olsa ben alırdım ?

Belki birinin ihtiyacı olur.

Ergon GP1 Large Elcik Sıfır (1 Çift)İlan No: 701058202
(link)

Benim bisikletin bakima ihtiyaci var tavsiye edeceginiz Istanbul avrupa yakasinda yetkili servis var mi?

@Serkanta

Ben Anadolu yakada Yeşil Bisiklet'e gidiyorum, oradaki arkadaş oldukça deneyimli Brompton konusunda. Anadolu yakada gerçi ama gittiğinize değecektir diye düşünüyorum

Merhabalar;
Brompton ailesine yeni katıldım. Acaba Aliexpress'ten yakın zamanda aksesuar sipariş edip problem yaşayan oldu mu ?
Gümrükte veya postada Aliexpress sevkiyatları engelleniyor diye duydum.
Sevgiler.

Merhabalar, fiyatlarla ilgili güncel bilgisi olan var mı acaba, standart boyalı 6 vites ekstrası olmayan bir modeli en uygun nereden ve ne kadara temin edebiliriz ?

İngiltereye'de gitme ihtimalim oluyor senede bir kaç kez. Londra'dan alsak getirmek nasıl olur, daha önce tecrübe eden var mıdır?

Teşekkürler

Arkadaşlar Brompton a ayna takan oldu mu acaba
Böyle bir girişiminiz oldu mu nasıl olur acaba

Ben de sizlerle benim "Brompton Bey" ile tanıştırayım. ? ?

Rahatlıkla söyleyebilirim ki gerçek bir arkadaş, gerçek bir yoldaş ve gerçek bir bisiklet. Hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biridir Brompton ile tanışmam! ❤

image5.jpegimage7.jpegimage8.jpegimage11.jpegimage10.jpegimage2.jpeg

Merhabalar, geçtiğimiz gün kısa bir sürüş sonrası bisikleti katlamaya çalışırken arka tekerlekte takılma oldu ve park durumuna getiremedim. Yani belli bir açıyla takılıp yarım kaldı ve tam olarak katlanmadı.
Tekrardan açıp kısa bir sürüş ve vites değişikliği sonrası normal şekilde katlandı ve farklı viteslerde de olsa bir daha aynı sorunu çıkarmadı.

Bu tür bir takılma neden kaynaklı olabilir bilmeden yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?

teşekkürler

Merhabalar, geçtiğimiz gün kısa bir sürüş sonrası bisikleti katlamaya çalışırken arka tekerlekte takılma oldu ve park durumuna getiremedim. Yani belli bir açıyla takılıp yarım kaldı ve tam olarak katlanmadı.
Tekrardan açıp kısa bir sürüş ve vites değişikliği sonrası normal şekilde katlandı ve farklı viteslerde de olsa bir daha aynı sorunu çıkarmadı.

Bu tür bir takılma neden kaynaklı olabilir bilmeden yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?

teşekkürler

Sürekli olmuyorsa çok sıkıntı olmaz sanırım

Arka göbek komple değişiyor ve vites kolları + eski göbeği sökmek komple jant tellerini sökmek demek tekrar jantı yeni göbek takılınca örmek demek buda işçiliği arttırıyor maliyeti. Size Brompton çakması düşğk maliyetli önerim olacak 194075 dosyayı görüntüle
Bundan alıp sram otomatik vites takmanızdır düşük bütçe ile Brompton tadında bir bisiklete binmiş olursunuz.
bende tam bu bahsettiğiniz olayı düşünüyordum mosso town 16 alıp göbekten vites takmayı malum bromptonun fiyatları çok uçuk.
Göbekten vites konusunu hiç bilmiyorum,şunu buldum 9 vites ama uygunmudur yada daha iyisi varmıdır ?
(link)

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır almayı düşünüyorum, bir tanıdığım vasıtasıyla yakında İngiltere'den yolcu beraberinde getirtebilecek şansım olacak.
Sormak istediğim daha önce İngiltere'den alıp getiren oldu mu acaba? Tax refund ne kadar verdiler? Uçakta kabine alınabiliyor mu bagaja mı teslim ediliyor?
Şimdiden teşekkürler, iyi günler.

Bir başka sorum da şu arkadaşlar;
Boyum 187, iç bacak 89cm. Araştırdığıma göre teleskopik sele borusu karşılıyor beni sadece.
Atek bisiklette teleskopik boruyla M gidon denedim ama H'yi deneme şansım olmadı. Dolayısıyla karar veremedim.
Aranızda benim boyuma yakın kullanıcılar varsa görüşlerini merak ediyorum. Teşekkürler.

Bir başka sorum da şu arkadaşlar;
Boyum 187, iç bacak 89cm. Araştırdığıma göre teleskopik sele borusu karşılıyor beni sadece.
Atek bisiklette teleskopik boruyla M gidon denedim ama H'yi deneme şansım olmadı. Dolayısıyla karar veremedim.
Aranızda benim boyuma yakın kullanıcılar varsa görüşlerini merak ediyorum. Teşekkürler.

Merhaba. Ben de 187cm boy ve 82 kiloyum. Kesinlikle H yi tavsiye ederim. Benim ilk bromptonum M idi ve satıp H almıstım.
Bu arada bi foto da benden olsun ☺️

IMG_3416.jpg

Geri