Scudo Sports

Brooks hakkında her şey

@Türko sedona410umu her yola koşuyorum. Yeri geldi tur bisikleti oldu, yeri geldi dağ bisikleti oldu, yol bisikleti oldu, ultra mesafe yarışına bile katıldı, artık brooks ile yola devam ediyoruz?
(Sizi sedona410-inceleme başlığından hatırlıyorum)

Scudo
Mtb'de cambium c17 all weather (ortası delik) kullanıyorum, sorusu olan varsa alabilirim

• Beğen
Tepkiler: sabit
@Hakorman tayt kullanıyor musun?kullaniyorsan taytsiz nasıl olur

@ali önder
Decathlon taytı ile kullanıyorum, herhangi bir ağrı, sorun yok ama taytsız da deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Sırt çantaları hakkında ne düşünüyorsunuz ?

@historiyst

Taytsız kullandın dimi?

@Abdülkadir Ergin
Salkano hektor full simano aksam takas

@Abdülkadir Ergin
Soyle ki her zaman, heryerde gorebilecegimiz, adeta ikonlaşmış 'salkano ng 650 takas" aşiri enflasyondan dolayi "selkano hektor" ile yer değiştirmiştir.
Bundan dolayı tum ilan sahiplerinden ozur dileriz keh küh :D

• Hahaha
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Triban 520 Bisikletim var.2.el aldım.İlk sahibi Brooks B17 sele almış.Bisiklet ile ben almış oldum dolayısıyla.
İlk sahibi 300km. Kadar kullanmıs Bisiklet ve seleyi.Bende 1000km.geldim şu an.Sele ayarını ilk zamanlarda yapamadığımdan olsa gerek pek rahat edememiştim.Sonra forumdan okuduklarım ile kendimce ayarladım.Şu an mutlu ve mesuduz kendisi ile.
Fakat şöyle bir sorun var.
Selenin üzerindeki perçinler oksitlendi yada paslandı.
Bunun nedeni ne olabilir.?
Bunu gidermenin bir yolu var mı.?
Kullanımda bir hatam mı var acaba.??

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mustang41
Ona yapacak bir şey yok gibi, nem veya terden bile paslanıyor, çubuk pamuk ve WD40 kullanarak temizlemeyi deneyebilirsiniz ...

@Gökay Akçay Teşekkürler Cevabınız için.
Terden olduğu kesinde,yani bu kadar ünlü ve iyi bildiğimiz bir markada bunun olması can sıkıcı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Abdülkadir Ergin
Abdülkadir Hocam, Bursa-Manisa arası uzun mesafe sürüşünü de yaptın.Brooks nasıl?TTUBR için iyi bir seçim olacak gibi mi?TTUBR'de üst üste günlerde yapılan 200km + turlarda açık yara ,ağrı sızı yapar mı ?

• Muhteşem
Tepkiler: Özcan
@hamlet2006 hocam gayet şukela. Bu ikinci kullanışım olmasına rağmen çok memnun kaldım. 100 km.ye kadar hiç birşey yok. 100'den sonra klasik ben buradayım hissi var ama acı yok. O kemiklerin batmasından kaynaklanan acı hiç olmadı. Lakin yarışta giydiğim spexcell marka Çin malı taytı giydim. Yarış sonundaki hafif bir sivilce yaptı. Kaliteli bir tayt ile o da yok edilirse 10 numara 5 yıldız. Ayrıca Bursa otogardan Beşevler'e kadar 22 km. taytsız sekilde kapri ile kullandım harikaydı. Adamlar bu işi biliyorlar. Yakışmadı diye bir durum yok bence, üzerine oturunca sele bacak aranda kayboluyor zaten, arkadan da afili Brooks künyesi gözüküyor bence çokta şık duruyor. Şahsen performansçı yada triatlon'cu değilim, tt'ci hiç değilim. Endurance kaygısı olan kişinin adresi belli.

@hamlet2006
Baskan yutubda cok ilginc bir seleye denk geldim. Tobe estafurulllah uzay araci prototipi gibi , yada model ucak iskeleti gibi , ,kimil kimil yanlamasina bisey.
Buna bi bak belki ingilizcen vardir.
Screenshot_2019-09-01-18-33-46.png

Hepsiburada da atak bisikletten indirim kodu vs. 415 tl ye brooks b17 alacaktım ki bugün 50 tl zam yapmış. 3 Eylül ü bekliyordum (kredi kartı hesap kesim tarihi). Şuan sinir oldum ?

Geri