Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Melih Çolak Hocam polar çok güzel bir cihaz ben de çok arada kalmıştım ancak forumda kullanan bir arkadaşın sayesinde kenarından dönüm. Sakın! sensörlerin pili yok yani sensör bitince yenisini alıyorsunuz. Para yetmez alın bir bryton 310 olsun bitsin. Ben gaza geldim edge 520 aldım ama bu gün olsa 350 daha fazla vermezdim. Yarışçı değilim vs ya aynı işi yapıyor üstelik şarj manyak uzun.
Garmin tamamen yarış takılan adamların işi, bryton aynı işi çok daha ucuza yapıyor ekran ışıgı işinizi görür mesela 520 yi gece kullanmak mümkün degil. Alıp turda falan bile kullanabilirsiniz 520 ise kısa kullanımlar sunuyor. Tamam güzel ürün belki de ne iyilerden ancak ben en iyi degilim? yarışmıyorum? değer mi? bunarı düşünmek lazım

@brkykrc sizin için de geçerli ben de çoook çok düşündüm ama sonuç bu..

Scudo
@alper 76 Polar sensörlerin şöyle bir pil sorunu var. Diğer sensörlerdeki gibi kapağını açıp pilini değiştirebileceğiniz bir pil yeri bulunmuyor. Sensörü tabiri caizse istiridye gibi ortadan ikiye ayırıyorsunuz. Sonra pilini değiştirip sızdırmayacak şekilde geri yapıştırıyorsunuz. Polar demişki benim cihazlarımı alan adamlarda para bol. Sensörün pili bitince atsınlar ve yeni sensör alsınlar. Tasarım fakiri sensörler diyelim bu arkadaşlara :)

@lvtylmz
Hocam şimdi mesela sigmanın kadans sensörü nü de tanırmı bu cihaz :kötü:

@el_Aksa_1903 Sensörlerde önemli olan marka değildir. Bağlantı türlerine bakmak lazım. Bluetooth mu kullanıyor Ant+ mi kullanıyor. Birde bazı markaların kendine özel bağlantı protokolleri olabiliyor. Mesela sigmadaki "STS" polardaki "W.İ.N.D." gibi :harika:

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Melih Çolak

TOTAL : 71.6 TL vergi çıkmış. Ürün daha bana ulaşmadı ama dağıtıma çıkar yakında.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
bence aliexpress ten almak gayet mantıklı. çünkü kargo ücreti ödemiyorsunuz ve çok çok büyük ihtimalle kdv de cıkmıyor ve ucuz ürün olmadığı için kısa sürede elinize geciyor. yanına da uygun fiyatlı ant+ veya blutooth sensorleri aldığınızda işlem tamam. bike 24 iyi gibi geliyor ama kargo ve kdv ciddi para tutuyor. şafak arkadaş yazmış 71.60 tl kdv cıkmış. o paraya sensörler alınabilirdi. ama almanyadan gelmesi daha güven veriyor herhalde. ama bence en mantıklısı bir ürünü üretildiği ülkeden almak. bryton tayvan merkezli bir firma ve güney çinde üretiliyor. o sebeple aliexpress mantıklı ve kullanıcı yorumları da sorun yaşayan yada memnun olan alıcıları gösteriyor. bugüne kadar 100 den falza ürün aldım 1 i hariç hepsi geldi. gelmeyen de adresi yanlış yazmışlar. paramı iade ettiler. bryton 310 u benim yakın arkadaşım aldı ve cok memnun. özellikle stravaya sürüşü telefon üzerinden yuklemek çok iyi bir özellik. ha keşke live segments te olsaydı ama belki yeni versiyonunda olur. yanında magene nin yada başka marka yeni tip gyro lu sensorleriyle güzel bir set olur. ürün size lazım olan her bilgiyi veriyor ve düzgün ve doğru bir şekilde. bence hız sensörüne de pek ihtiyaç duymuyor. ayarlanbilir ekranlar da kolay ve şarjı çok gidiyor.

@Kayhan YALIN bryton'nun Tayvan olduğunu bilmiyordum. Açıkçası aliexpres'e de bakmak aklıma gelmedi bu sebeple. Dediğinizde çok haklısınız kdv ve vergi ciddi bir para miktarı. Hatırlatma için çok teşekkür ederim.

@Melih Çolak
kura göre değişiklik gösterebilir tabi. kredi kartından 468 tl kesildi bunun içinde kargo da var. vergi de 71 toplam = 539 tl.. :hihi:

Bryton 310 için önerdiğiniz kadans/hız sensörü nedir? Aliexpress'te cihazlar hakkında kötü yorumlar da okuyunca vazgeçiyorum hep sipariş geçmekten. :)

İyi akşamlar arkadaşlar. Elimde bryton rider 530 modeli sayaç var. Trainerde antrenman yaparken hız ölçümü yaptiramiyorum. kadans ve nabizda sıkıntı yok. Acaba farklı bir ayar mı yapılması gerekiyor? Tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Hepinize Teşekkürler.

@ozlemrah09
Dostum selam
Mesafe ve hız gps ten ölçüldüğü için göremiyorsun
Hareket halinde olmadığın için hız ölçümü vermiyor

@Kayhan YALIN aliexpressten alınınca KDV neden çıkmıyor? Yurtdışı alişverişler için geçerli minimum tutarı aşıyor ürün fiyatı.

@Deniz A merhaba kardeşim.
Yanlış hatırlamıyorsam cihazı ilk kurarken tekerlek çapı için bir rakam girmiştim. Sonuçta teker bir tur atınca alınan yol belli. Tur sayısına göre alınan yol da belli. Zaman belli hızı kendisi hesaplaşma değil mi ama. Çok mu beklentiye girdim bu cihazdan ben ya?

Arkadaşlar bryton 310a herhangi ant+ ve bluetooth 4.0 olan bir nabız bandı bağlanabiliyor mu

@ozlemrah09

Hocam tekirin döndüğünü okuyacak ne bir sensör nede bir mınatıs var
Şu mantıkla düşün
Kadansı okuyan bir sensör aynakolda da bir mıknatıs var bu sayede sana kadansı veriyor ama km ve hız ölçen kısmın da böyle bir cihaz yok
Mesafeyi gps ten alıyor
Ayrıca bu cihazdan büyük beklentiye girebilirsin çünki parasına göre neredeyse tüm beklentileri karşılıyor

Garmin 520'yi en uygun Wiggle da buldum. Bu akşam sipariş verdim, bakalım kaç günde gelecek.

(link)

@cenkildas ant + herhangi bir sensörü sıkıntı çıkmadan bağlayabilirsiniz

Geri