alper 76
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.737
- Bisiklet
- Scott
@Melih Çolak Hocam polar çok güzel bir cihaz ben de çok arada kalmıştım ancak forumda kullanan bir arkadaşın sayesinde kenarından dönüm. Sakın! sensörlerin pili yok yani sensör bitince yenisini alıyorsunuz. Para yetmez alın bir bryton 310 olsun bitsin. Ben gaza geldim edge 520 aldım ama bu gün olsa 350 daha fazla vermezdim. Yarışçı değilim vs ya aynı işi yapıyor üstelik şarj manyak uzun.
Garmin tamamen yarış takılan adamların işi, bryton aynı işi çok daha ucuza yapıyor ekran ışıgı işinizi görür mesela 520 yi gece kullanmak mümkün degil. Alıp turda falan bile kullanabilirsiniz 520 ise kısa kullanımlar sunuyor. Tamam güzel ürün belki de ne iyilerden ancak ben en iyi degilim? yarışmıyorum? değer mi? bunarı düşünmek lazım
@brkykrc sizin için de geçerli ben de çoook çok düşündüm ama sonuç bu..
Garmin tamamen yarış takılan adamların işi, bryton aynı işi çok daha ucuza yapıyor ekran ışıgı işinizi görür mesela 520 yi gece kullanmak mümkün degil. Alıp turda falan bile kullanabilirsiniz 520 ise kısa kullanımlar sunuyor. Tamam güzel ürün belki de ne iyilerden ancak ben en iyi degilim? yarışmıyorum? değer mi? bunarı düşünmek lazım
@brkykrc sizin için de geçerli ben de çoook çok düşündüm ama sonuç bu..