Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@ekranci öncelikle hayırlı olsun. güle güle kullanın. zevkler ve renkler tartışılmaz ama tam bir amerikan pazarlama harikası diyorum. Garmin 1000 ya da 810 ona göre tercihim olurdu.

Scudo
@Groims

810 hala satılıyor mu bilmiyorum ama 820 400 dolarmış. Arada 150 dolar kadar fark var. Wahoo'nun desteğinin de çok iyi olduğunu duydum. (Fabrika + yazılım desteğinden bahsediyorum)

Garmin'e olan alerjimi de hesaba katarsak mantıklı bir seçim olduğu kanısındayım.

Güncelleme: Bugün elime ulaştı.

Pazarlama harikası mı henüz bilmiyorum ama kutulama harikasıymış arkadaş. 50 dolar daha az verseydik torbada gönderselerdi yeterliydi :koptum: İlk açılan flapte mıknatıs bile var.

bolt1.jpg bolt2.jpg bolt3.jpg bolt4.jpg

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
bryton 310T modeli kargo vergiler dahil 135€'ya denk geliyor. şu anki fiyat durumlarına göre uygun geldi. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşlar bende kadans ve hız sensörlü xlc km saati var acaba bryton 330 alsam sensör uyum salarmı (anlamadığım için sordum )

Burada Bryton ın tanıdığı sensötlerin listesi var: (link)
Sizin sensörünüzün listede olup olmadığına bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende aliexpress’ten sipariş vermeyi düşünüyorum. sensörleri ekstra alacağım muhtemelen. bağlantı sorunları yaşayanları okuyunca acaba mı diyorum ama birçok kişi de memnun.

@Günay Savaş
hocam 3 4 aydır kullanıyorum bağlantı sorunu yaşamadım. sanırım daha önce ki sürümlerle alakalı bir problemmiş ve sorun çözülmüş.

• Beğen
Tepkiler: Günay Savaş
Bende hiçbir problem yaşamadım zaten arada güncelleme de veriyor daha stabil hale geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Günay Savaş
7-8 aydır, gerek sıcak havada gerek yağmurda sıkıntısız sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Özellikle strava kullanan biri olarak artık telefonun şarj problemini ortadan kaldırıyor. Cihazdan direk stravaya veri yollayabiliyosun.

bryton marka speed+cadance sensor var. bunu alsam hem hızı hemde kadansı aynı anda gösteriyor mu? bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Look what I found on AliExpress
(link)

@Günay Savaş

Ben bunu kullanıyorum. Hem daha ucuz hemde gayet güzel iş görüyor. (link) Tabi illa bryton markası olsun diyorsanız o size kalmış.

@ceycey84 önemli olan çalışsın işimi görsün. Bilgi için çok teşekkürler. Bu sensörle aynı anda hem hız hemde kadans bilgisi ekranda gözüküyor mu?

Merhabalar. Igpsport ıg20E modelini ve bryton 310t rider modelini karsilastirdigimiz zaman hangisini tavsiye edersiniz. Bryton u dusunuyoum ama aldigimizda icinde kadans nabiz icin sensorler bulunmuyor sanirim. Bisiklet olarak nerdeyse yeni sayilirim. Cok butce ayirmak gerekiyormu onlara(kadans ve nabiz icin ek malzemeye) ve hangisini alirsam beni pisman etmez

@orhun21
İgs10 alabilirsiniz, 150 lira fiyatı. Sensörleri de aynı şekilde görüyor ant olduğu sürece.

@orhun21 bryton daha kaliteli sanki ama işin içine maddi durum girdiğinde, bryton'u en ucuz 500 liraya falan halledebilirsin tüm sensörleriyle... ig20E'ye sensörler bağlanamıyor onun yerine igs10 öneririm onun fiyatı tüm sensörleriyle 300 liraya falan gelir.

@orhun21 illa bryton alayım diyorsanız şu linktekini alabilirsiniz vergileri dahil + 5 Euro indirim yapıyor ve 117 Euro yapıyor 520 lira falan yapar. (link)

• Beğen
Tepkiler: orhun21
Igs10 u duymamistim simdi ogrendim. Aslinda gonlum bryton dan yana. Telefonda strava calismiyor gittigim yolu gormeye alismisim @bibisiklet link almanca ingilizce olsa cat pat cikartirim. Turkiye de yokmu acaba bir distribitoru falan

Geri