Decathlonun ilk 6 ay bakımı 2 tane deilmiydi ben aradım 1 tane diyorlar birde ben bu vites temizleme işlerini nerde yaptırabilirim detaylı bakım bisikletçilerin hepsinin yapçağından şüpheliyim.
Ben 1.80 im ama 1.79 de olabilir large boyu almamın nedeni decathlon görevlisi yüzünden 1 yıl boyunca küçük kadro kullanmış olmam ve birsürü ağrım oldu oyüzden buseferde dedim küçük olcağına büyük olsun diye large aldım ama en kötü ne gibi bir sıkıntı çıkar 1.80 e olmazmı boyum zaten 2-3 cm atar heralde.
@zubeyr gun yaşın 17 ise daha uzarsın bence vites temizleme derken? vites ayarı mı yoksa yağlması etmesi mi? ben aldıktan 1hafta sonra götürürm bin km geçmiş olur akort ayarlarına vs bi bakarlar kaç kere servis hakkı var bilgim yok ama bugün ararım buraya yazarım
Ya aslında benim en çok beklediğim beklentim şeydi sonuncu vitese alınca daha sert olucak çok sürat yapabilicem ama yine nerdeyse aynı eski bisikletimle sanki daha sert olsa çok daha az yorularak daha hızlı gidebirilim.
@Asilzade Yok bu sezon sonu diye boyle bu fiyat. Sezon basinda ilk fiyatina doner eger getirirlerse de sanmiyorum, baska bisiklet getirirler muhtemelen. Zaten 2500 e inmisti bedeni kalmadigi icin son xs ler 2000 den gidiyor yoksa 2000e dusmezdi sanmiyorum.
@bisikletkolik
arabadan soğumuştum vergisi şu bu diye.
plan yapıyordum şöyle claris setli de olsa yol bisikleti almaya
tam zamanında yüklendiler oraya da.