Scudo Sports

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

@oguzhan39 siz mağazadan teslim almayacak mısınız? Ben mi yanlış okudum :D ondan böyle bilmişlik taslıyorum :D

Scudo
bir de kadro açıları race gibi, endurance açıları yok onu ekliyeyim dedim merak edene ultra 700 de aynı

M kadro 1 adet
10.07.2016
01:39
Screenshot_14.jpg

Decathlonun ilk 6 ay bakımı 2 tane deilmiydi ben aradım 1 tane diyorlar birde ben bu vites temizleme işlerini nerde yaptırabilirim detaylı bakım bisikletçilerin hepsinin yapçağından şüpheliyim.

Ben 1.80 im ama 1.79 de olabilir large boyu almamın nedeni decathlon görevlisi yüzünden 1 yıl boyunca küçük kadro kullanmış olmam ve birsürü ağrım oldu oyüzden buseferde dedim küçük olcağına büyük olsun diye large aldım ama en kötü ne gibi bir sıkıntı çıkar 1.80 e olmazmı boyum zaten 2-3 cm atar heralde.

gece gece içimde kaldı :D yazayım gitsin dedim.

@zubeyr gun yaşın 17 ise daha uzarsın bence :D vites temizleme derken? vites ayarı mı yoksa yağlması etmesi mi? ben aldıktan 1hafta sonra götürürm bin km geçmiş olur akort ayarlarına vs bi bakarlar :D kaç kere servis hakkı var bilgim yok ama bugün ararım buraya yazarım

Diğer bisikletimde wd 40 sıkıp geçiyordum :D Bunda şimdi biraz daha bakımlı olmasını istiyorum hemen bozulmasın :D

IMG_0428.JPG IMG_0438.JPG IMG_0425.JPG IMG_0426.JPG

yarın geliyor benim ki bakalım adam akıllı kargoda taşınmış mı :D

Ya aslında benim en çok beklediğim beklentim şeydi sonuncu vitese alınca daha sert olucak çok sürat yapabilicem ama yine nerdeyse aynı eski bisikletimle sanki daha sert olsa çok daha az yorularak daha hızlı gidebirilim.

şuanda fiyatı 2 bin tl önümüzdeki yaza tekrar artar diye düşünüyorum ama umarım artmaz

@Auron Sanchez yani demek istedigim sezon acildi fiyati yukseltelim olayi yok sadece dolarla orantili oluyor oyle degil mi yanlis anlamadim

@Asilzade Yok bu sezon sonu diye boyle bu fiyat. Sezon basinda ilk fiyatina doner eger getirirlerse de sanmiyorum, baska bisiklet getirirler muhtemelen. Zaten 2500 e inmisti bedeni kalmadigi icin son xs ler 2000 den gidiyor yoksa 2000e dusmezdi sanmiyorum.

2000 liraya alınacak en iyi bisiklet denebilir mi?

ben servis işlerine 0 TL verdiğim için şu anki btwin'den baya memnunum, ama ağır olduğu için üst bir modele geçmeyi planlıyorum.

@BisikletKolikK

artık o da bitti.
devlet baba ucuza bisiklet sürme devrini kapattı. ona da ek vergi geldi :D

@bisikletkolik
arabadan soğumuştum vergisi şu bu diye.
plan yapıyordum şöyle claris setli de olsa yol bisikleti almaya
tam zamanında yüklendiler oraya da.

@seckinb Hocam geçen yıl gene ucuzdu, bu yıl tam manasıyla uçmuş fiyatlar.
Orta seviye bir dağ bisikleti 2500-3000 TL varın siz hesap edin :)

Geri