Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Fit 3 ve 5 kullanıcıları

Scudo
@allperkayali
Aşağıda detayları var, ama kısaca şöyle:
Artık Decathlon'larda FIT 5 yok maalesef.

FIT 5 de karbon maşa (+) Triban 500 FB de Hi-ten Metal maşa(-)
FIT 5 Vites Sistemi Sora, Vites kolları Deore 3x9. Aynakol 30-39-50, 27 Vites (+)
Triban 500 FB SRAM 3.0, Aynakol Microshift 48/38/28 21 Vites (-)

Ağırlık: FIT 5 - 10,5 kg, Triban 500 FB 11,4 kg

Triban 500 FB
1
Kadro 6061 T6 sloping alüminyum. Kısa yapı, 57 numarada 1900 gr. 1.40m - 2.00m uzunluğundaki kullanıcılar için mevcut 8 numara.
  • 2
    Maşa / Süspansiyon Yeni tasarım Hi ten maşa,
    Yönlendirme kolaylığı sağlayan dayanıklı 1"1/8 headset gidon boğazı.
  • 3
    Aksesuar / ekipman Aydınlatma ve zille birlikte satılır.
  • 4
    Vites sistemi "push pull" SRAM 3.0 shifter sayesinde vites değiştirme , SRAM 3.0 arka aktarıcı, üçlü Microschift ön aktarıcı .
  • 5
    Aynakol / Kaset Shimano TZ21 Kaset 7 vites 14 X20 (14/16/18/23/25/28) ;170 mm uzunluğunda krank kolu BTWIN üçlü aynakol 48/38/28
  • 6
    Fren Daha fazla kuvvet için BTWIN SPORT çift fren kolu
    TEKTRO aluminyum fren ayağı
  • 7
    Gidon/Gidon boğazıDaha fazla dayanıklılık için BTWIN Sport Oversize düz gidon.
    560 mm de S/M/L
    600 mm de XL
    BTWIN Sport Oversize gidon boğazı
    S : 80 mm
    M / L : 100 mm. 110 mm.
  • 8
    Tekerlekler BTWIN SPORT 32 jant telli tekerlek
    Aero 32 Tekerlek göbeği
  • 9
    Lastikler Hutchinson Equinox , section 23
  • 10
    Sele / Sele borusu Royal Sport PU Sele
    BTWIN Sport aluminyum sele borusu
    Çap : 29,8 mm
    Uzunluk : 350 mm.
  • 11
    Pedal VP 383 pedallar
  • 12
    Ağırlık M boyda 11 kg 400 (pedalsız)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Fit 3 almaktan vazgeçtim. Bulursam fit 500 olmadı carbon maşalı triban 500. Dropbar kullanabilirmiyim emin degilim ama!
Triban 500 alıp flatbar taksam nasıl olur acaba

Bence bahsettiğimiz farklar( vites-çekiş,maşa,sele-gidon seti) kesinlikle küçük farklar değil. Jant setinin farklı olduğunu, bisikleti satın alırken, Decathlondaki çalışan söylemişti. Çok iyi hatırlıyorum, göbek ve jant tel sayısı gibi farklar olduğunu anlatmış, hatta triban-3 ile yan yana koyup bakmıştık. Belki bana denk gelmiştir . Sonuçta ikisi de benzer bisikletler, aynı işi yaparlar ama bahsettiğimiz farklar kullanımı çok etkiler, bence.

Bu arada karbon maşalı fit 5 ler tekrar çıkmayacak diye biliyorum, gerçekten fiyatına göre güzel bisikletlerdi.

Kullanımı tabii ki etkiler. Ama jant seti farklı değil maalesef. İki bisikleti de gördüm. 32 telli göbek ve jant çemberleri var.
Size denk gelme ihtimali olduğu gibi benim gördüğüm bisikletlerin de aynı jant setine sahip olma ihtimali de var tabi.

Bu yüzden her ikimiz de kesin konuşamıyoruz :)

Evet, jantlar için kesin konuşamıyoruz. Kendi adıma şunu söyleyebilirim; karbon maşalı, sora-deore setli fit-5,fiyatına göre çok iyi bir bisiklet, ben memnunum. Düşünüp te uygun kadro boyu bulan olursa, almasını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Osman Atasoy
Teşekkür ederim :) Belki başka ihtiyacı olan vardır :D

@Anestezist33
Hiç mıcırlı yola girmedim ama asfalt yolda akıyor çok rahat,hafif ve hızlı bir bisiklet :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Atasoy
@İbrahim Yazıcıoğlu mutlaka olur :)
@Anestezist33, FIT 5 için söyleyebilirim, bozuk asfalt veya hafif mısırlı yolda da sıkıntı yok. Masa karbon olması sarsıntıyı azaltıyordur ama FIT 3 veya TRIBAN 300 de maşa aluminyum olduğundan belki daha fazla sarsabilir ama sıkıntı yaratacak kadar olacağını sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni bir Fit 5 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Bisiklet gerçekten beklediğimden daha kaliteli ve şık. Bakımlarını vs. yaptım henüz kullanma imkanım olmadı, kullandıkça tecrübelerimizi paylaşırız artık.

Dosyalar

• IMG_20150606_095557.jpg
    IMG_20150606_095557.jpg
    130,7 KB · Okunma: 51
  • IMG_20150606_095926.jpg
    IMG_20150606_095926.jpg
    91,8 KB · Okunma: 50
@Yusuf G. - güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

@Yusuf G. İyi günlerde pedallayın. Fit5 F/P olarak alınabilecek en iyi fitness bisikleti. Bitmeden yetişmişsiniz, yeni serisi çıkmayacakmış.

Güle güle kullanın. Ne kadara mal oldu.

Geri