Scudo Sports

B'twin Hoptown

@Dzhem
Fotoğrafını paylaşma imkanınız varsa rica edebilirmiyim ?

Scudo
@ygt bike
Hocam seleye bakın işte üzerinde yazıyor. Bisiklet yanımda değil şu an

Moto Z cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Dzhem
Ben bisikleti sattım
İmkanınız olursa paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cemturgood
Ben de btwin hoptown 320 var uygun bagaj bulamıyorum yardımcı olurmusunuz.

Bizde de var Hoptown 320 :harika: Eşimin kullanması için aldık, standart bayan bisikletleri bisiklete binmeye çekinen eşim için biraz kaba olduğunu düşündüğümüzden buna yöneldik. İyi mi ettik kötü mü bilemiyorum.. Ama eşim sevdi bisikleti, fırsat buldukça binmeye çalışıyoruz :)

Seleyi değiştirdik sadece, n11 den 35 lira civarına bi sele aldık. Görüntü açısından biraz kaba ama konfor açısından çok fark etti tavsiye ederiz. (link)

@ygt bike

@antika

Arkadaşlar Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Nasip olursa bu yaz alıcam bende 2 tane)

• Beğen
Tepkiler: Folding Man
sele borusuna bağlanan portbagaja heybe bağlanabiliyor mu?
(link)

Merhabalar ben de geçen hafta bu bisikleti aldım. İlk çukurda sele geriye gitti ve düzeltmeme rağmen vida gevşediği için geriye gidip durdu ve binemedim. Sonrasında bir oto lastikçisinde iyice sıktırdım şimdilik sağlam görünüyor umarım bir sorun çıkmaz.

Şu an iki sorunum var;

1- Bisiklet katlandıktan sonra önb ve arka tekerleği birbirine bağlayan ufak lastik çıkıp duruyor ve bisiklet açılıp savruluyor. Sağlam bir çözümü olan var mı? Mıknatıs filan olabilir mi?

2- Bisikleti katladıktan sonra taşımak çok zor çünkü doğru düzgün tutamıyorsunuz. Sürüklemeyi düşündüm ama iyi bir pozisyon bulamadım. Sürüklemek iyi olabilir ama nerden tutacağız? Bununla ilgili fikirleri bekliyorum.

Sevgiler

@Kecelim
Hocam merhaba , youtube a hp 320 yazarsanız Decathlonun kendi videolarında bisikleti nasıl katlayarak sele borusundan sürerek taşındığını görebilirsiniz. Sele borusunu tam aşağıya indirmeyin , bisikleti katlayın sele borusundan tutup iki tekeri üzerinde sürün. Taşımanıza gerek yok.

@Kecelim Garanti kapsamında yenisini neden almıyorsunuz?

@antika

Merhaba
benim de c3 arabam var ama bagaja hem tilt 120 hem de cocuk arabası sıgar mı bilemedim? Sizce standart bir cocuk arabası ile bisikleti sıgdırabilir miyim?

@Dzhem

Merhaba bağlantı yerleri uyarsa biologic dahon arka bagajı öneririm 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.100 tl civarı fiyatları
ecf8d26190b9aff8ec08268afcef3c2b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar öncelikle merhaba! Şehir değişimi ve öğrencilik sebebiyle katlanır bisiklete yöneliyorum. Btwin ht 320 modeli ciddi anlamda çok hoşuma gidiyor. Sıfır alma gücüm yok ikinci el alacağım sanırım. Günlük 15 km civarı yol yapacağım. Sizce beni üzer mi? Çelik olması kafamı karıştırıyor özellikle. Ama tipi çok hoşuma gidiyor ve günlük kullanımım içinideal gibi. Önerilerinizi alabilir miyim?

@Themaner gidecegin yolda cok gazla egim yoksa rahatlikla gidebilirsin. ben 21km gidiyorum. egim bazen 10% lara kadar cikabiliyor. bu yokuslarda zorlaniyorum. Bu zorlanmalarimin da kondusyonum arttikca azalacagina inaniyorum. 5% lik egime kadar eglenerek gidebilecegini düşünüyorum.

@Themaner başlangıç bisikleti olarak ideal bence. Alırsın mega range denilen dişliden taktirirsin yokuşta da gidersin

Geri