Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Rockrider Kullanıcıları Kulübü

@Hackless Hiç kalkmasam benimde taht varislerim giderdi, çok geç kalktım sadece, tabi düşüşün şokuyla seleye geri indim böyle olunca.

• Beğen
Tepkiler: samurusov
Scudo
Arkadaşlar selam

(link)

şu bisiklet için yorumlarınız nelerdir?

Şehir bisikleti tekeri takarak uzun turlara da çıkmam mümkün müdür? Açıkçası hem dağ bayır dolaşmak hem de eylülde uzun tur yapma planım var.Ayrıca bu tur esnasında da toprak yolda sürme ihtimalim yüksek. Sizce 800 tlye B'twin fit 3 mü yoksa 700 tl'ye rr 5.3 mü?

Selam btwin kullanıcıları

26 inç rr520 bisikletime ince lastik taktiracagim model önerebilir misiniz

@sonsolo kesinlikle rr 8.3 özellikleri harika

Hiç düşünmeden al dostum.fiyatına göre çook iyi

Ogenc

IMG_20160715_163845.jpg sonunda taktırdım. Çok daha performanslı. Eski lastiklerden kalma patlak önleyici zırh ile çok sağlam oldu.

• Beğen
Tepkiler: gok
@Ardan pakyurek
Reis ne yazdın oraya Yunan büyüsü gibi kafam allak bullak oldu, zaten bu islerde daha yeniyim acı biraz :D Bisikletin modelini sormuştum, bu bisiklet modelimidir ? :)

@Ardan pakyurek
Memmunmusunuz, bende 560 var çok hoş ama alt modelleride merak ediyorum nasıl acaba diye.

@Hackless ben çok memnunum acera aktarıcı bana yetiyor zaten şehir içinde kullanıyorum aydın belediyesi sağolsun offroad yapmış kadar oluyorum.IMG_20160714_175042.jpg

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@Ardan pakyurek
ASDASDASDASDASD AYDINLA AYDINLAN TÜRKİYE, SAOLSIN REYİZ :D

Bu da benim karaşimşekP_20160725_175045_1_p.jpg P_20160725_175057_1_p.jpg P_20160725_175129_1_p.jpg P_20160725_175121_1_p.jpg

• Beğen
Tepkiler: BurakY.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/5bec2db170d1744c6e1fafae039b2a85.jpg

Ogenc

• Beğen
Tepkiler: gok
@muzaffer KOCABAŞ 18.000 kilometre mi? Bravo hocam tebrik ederim sizi gerçekten ciddi yol yapmışsınız. Bende de 8.1 var severek kullanıyorum 8.3 ile arasında sizin gözlemlediğiniz kadarıyla ne gibi farklar var? Paylaşırsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
@mudo77 bu arka lamba sağ-sol sinyal veren bir ürün vardı aliexpresste o ürün mü ve memnun musunuz ?

@sahbaz061
Kadro Geometri, Jant, Maşa, Çekiş Sistemi, Ağırlık Farkı ; Tamamen Farklı Ürün..

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MakRo
Evet o ürün,usb şarjlı,3 saatten fazla kullandım daha bitmedi.Oldukça dikkat çekiyor,farklı uyarı modları ve lazeri var.Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri