Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Rockrider Kullanıcıları Kulübü

@mudo77 teşekkür ederim zamanında alıyordum sonra ön lamba ile ilgili sorun çıkınca arkaya daha sade bir model almak zorunda kaldım. Şu bir gerçek ki Çinli bir çok satıcının ürünleri cidden kaliteli ve sağlam ön lambamı harici bataryası ile 4-5 saat arka lambamı da (usb şarjlı) 5 saat falan kullanıyorum.Bugün de uzun turlar için aldığım 60litre çantam geldi cidden parça olarak kalite ürün üretiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Scudo
oraya bir 340 kullanıcısı daha yazmanızı rica edicimmm :D İlk tespit olarak da ilk sayfada arkadaşın söylediği gibi gidon boyu L bedende de fazla uzun, kullanım süresi 1 saati geçmeye başladığında rahatsız ediyor şınav pozisyonunda gibi hissediyorsunuz kendinizi :D ve daha ilk uzun kullanımda arka teker patlayınca(tabi ne yama seti var üzerimizde ne de ingiliz anahtarı) arka tekerin milini mandallı bir modelle değiştirmenin şart olduğunu anlıyorsunuz. Vites kolları adi bir izlenim veriyor şahsen çocukken kullandığım bianchi nin koldan vitesi bile daha kaliteliydi. Bu işini yapmıyor demek değil elbet düzgün bir ayarla sorun yok şimdilik. Ama kelek vites kolu alınacak bir ara kesin :)

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
@boranoglu91 valla 4 aydir yaklasik 500-600km yaptim. Vites kollarindan acayip memnunum

@DDŞ ne güzel en azından dayanıklıymış :) Lakin değiştirmeyi kafaya koydum ben ön vitesin vitesler arası tek hamlede değilde kademe kademe geçmesi çok kullanışsız geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
@boranoglu91

Ayar biraz bozulunca o tik tik kisimlar sayesinde yola sikintisiz deval edebiliyorum ;)

@DDŞ arkadaşım biraz rahat ol kendi bisikletimde değiştiriyorum seninkinde değil :D Ayarları düzgün tutup konforu tercih ediyorum ben :) Amaç bisikleti almayı düşünen arkadaşlara izlenimleri aktarmak.

@boranoglu91

Yanlis anladin kardesim herhalde. Sikinti yok yani

Arkadaşlar merhaba;

İki hafta evvel Carraro Sportive 330 serisi bisiklet almam nedeniyle 5 ay evvel satın aldığım RR340 bisikletimi satıyorum. İlanı aşağıdaki adreste. Yer Mersin. Bilginize...

(link)

Orjinal dış lastiği ile foruma özel 550 TL, Schwalbe Marathon Plus zırhlı dış lastik ile istenirse 750 TL. Orjinal dış lastik de yanında hediye.

merhaba dün internetten (link) l beden sipariş ettim boyum 1.72 yaşım 13 bana uyar mı

PicsArt_08-26-08.38.14.jpg PicsArt_08-26-08.25.23.jpg rockrider 580 Antalya kepez balkon :) iyiki almışım bana sigarayı bıraktıran ilaç bu.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve DDŞ
btwin hepinize uğur getirsin

Amator bisikletci olmak btwinle daha guzel. Rr520 bisikletim ve btwin ekipmanlarimla acayip keyif aliyorum.

Kaldi ki fransizlardan nefret eden bir adam olarak dechatlon cok farkli bir dunya :)

@eren fe 53 benim boyda 172 l de olur m de olur
30 gün içinde M ile değiştirebilirsin :)

@eren fe 53 ben mağazada denediğimde frenler iyi tutmuyordu brm355 öyle bi alt model kullanmışlar ama süper bi bisikletti tek frenler kötü (v frenden daha iyi tutuyor)

elcikler rr500dekinin aynısı fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. değiştirmek şart.

Geri