Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Rockrider Kullanıcıları Kulübü

Scudo
rockrider 500e kilitlenebilir amortisör takacağım. Tavsiyeleriniz olursa alabilirim. Teşekkürler

Cumartesi günü 2 adet (eşimvekendime) rr340 alacağım :) Fotoları atarım artık

Bayramda ankara-izmir git gel yaptim (arabada tasiyiciyla) izmirde dag tepe kastim 340la. Ankaraya dondugumde pislik icindeydi. Benzinlikte guzel bi yikattim yagladim. Piril piril oldu sipa :)

@BurakY. Rockshock Xc 30 kilitli havalı maşa rockrider 580 üzerinde var ona bakabilirsin bisikletin serçeden passata geçmiş gibi olur :d

• Beğen
Tepkiler: BurakY.
RR 340 bisikletimin sele ve sele borusunu yine BTwin'in sele borusu ve Selle İtalia 500-600 gr daha hafif modeliyle değiştirdim.Gayet memnun kaldım. Sele uzun turlar için değil ama arazi binişleri için çok rahat, önceden seleden gelen gıcırtıların olmaması bile büyük bir artı oldu. Daha önceki sele bağlantısı borudan ayrı bir parçaydı ve birkaç inişten sonra vidaları yalama olmuştu, bunda bağlantı boruya tümleşik, aklım kalmadan sürüyorum şimdi. (Gidon boğazı ve gidon siparişim yolda onlar gelince yine buraya bir değerlendirme yazarım.

IMAG2965.jpg IMAG2964.jpg

• Beğen
Tepkiler: GalipKelesoglu
@BerkEvren Aynı sele borusundan bende almayı düşünüyorum Rockrider 340 için fakat Samsun Decathlon Mağazasına bir türlü gelmiyor o sele borusu.29.8mm olduğu için başka yerde de bulunmuyor.
Siz mağazadan mı aldınız internet sitesinden mi?

@endersemiz Mağazadan aldım. İstanbul Brandium şubesinden. Ama sonuncuydu aldığım, internetten deneyin başka şubede olsada ulaştırırlar.

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
Arkadaşlar millet hep kötü diyor salcanoya neden acaba donanımımı kötü ki hiçte anlamıyorum bu donanım işinden sizce rockrider 340 mı yoksa salcano ng750 29 hd mi veya ng 650 29 hd mi ?

Arkadaşlar yeni aldığım 340 ın selesi çok sert.bisiklet ile uyumlu ve rahat bir sele önerisi olan var mı

@AkselSamoglu 340 ile gelen sele ağır ama gayet yumuşak bir sele. İlk bisikletinizse ve pedli tayt yoksa rahatsızlık vermesi normal. 2 Mesaj yukarıda bahsettiğim selle italia çok daha sert bir sele ama gayet rahat.

@BerkEvren
Kılıf gibi seleye geçirilen ürünler var decathlonda yolda giderken oynama kayma yapar diye almadım.İnternetten sele bakacağım büyük olasılıkla.Maşa çok güzel çalışıyor memnun kaldım oldukça.

@Kadir_10
Salcano üstünde hangi maşa geliyor o modellerin ona bakmak lazım.Kadroları kaliteliyse almamak içşn sebep yok.Btwin öneririm hem kalitesi iyi hem de servis ve garanti konularında ömür boyu kadro garantisi ve bedava bakım hizmeti alırsınız.Sr suntour xct maşa geliyor üstünde düzgün çalışıyor biz amatörler için.

@AkselSamoglu O kılıfları bir süre kullandım, kayma, yerinden oynama gibi sorunlar olmadı. Ama ilk seçeneğiniz iyi bir bisiklet taytı olsun derim

• Beğen
Tepkiler: AkselSamoglu
@MertAhci35
Hocam çok güzel yerde çekmişsiniz.Neresi burası , Çeşme gibi geldi bana.

@BerkEvren
Kılıf bakayım ben o zaman,memnun kalacaksam sele değiştirmeme gerek yok diye düşünüyorum.

Geri