Scudo Sports

B'twin Rockrider Kullanıcıları Kulübü

@Ghost anladım hocam peki nereden temin ettiniz ve fiyatı mümkünse. Tesekkur ederim.

Scudo
@isozcann Erdoğan'lar bisikletten almıştım 220 liraya

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
@isozcann 26 lık yani 26 x 1.75 şeklinde

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
@Ghost boynuzları nerden bulabilirim birde full suspension bisiklette o lastiği yakıştırAmadım :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Stalker97 ben de o lastikleri hiç yakıştırmadım ama şehirde kullandığım için mecbur değiştirdim bir de üstündeki lastik çok patlıyordu. Yani mecburiyetten.

-boynuzları 33 liraya decatlondan almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Stalker97
Ben lastik konusunda RR500 kullananlara tavsiyede bulunayım. Hiç düşünmeden gidin Rubena Flash 26x1.75 alın ve kullanın. Ben bisikleti aldıktan sonra taktım ve 700 km sıkıntısız kullandım şehir içinde. Bisikleti alan arkadaş hala kullanmakta lastikleri. Çekinmeden rubena flash alabilirsiniz tavsiyemdir.

Şunu ekleyeyim, ikinci el RR500 bakıyorum bulabilirsem alacağım. Gayet güzel bir bisiklet.

@Asusmune Açıkçası bisikleti sattığım için şimdi hatırlamıyorum ama size şöyle söyleyebilirim. Yaklaşık 73 kiloyum. Ben genelde lastiklere max psi hava basardım. Havası kaçan lastikler genelde patlamaya müsait oluyorlar çünkü.

@Atilla Gobel Maksimum hava her daim iyidir. çok abartılacak lastik değil. bende çok patladı. Aspalttan ayrılmamak lazım. APS yerine 5mm korumalı aynı ölçülerde STU çok daha iyi.

Merhaba. Şehir içinde haftada 1-2 kez en fazla 5 km'lik mesafelere gidip gelebilmek için bir bisiklet arıyorum. Bütçem fazla değil. Düşük fiyatlarda genelde salcano ve ümit markalarında modeller var ama onların malzeme kalitesinin de düşük olduğu kanısına vardım. Rock rider 5.0 modeli de bütçeme uygun. Gidip baktım ama pek anlamıyorum, malzeme ve çalışma kalitesi nasıldır? Söylediğim kullanım yoğunluğunda bu bisiklet birkaç yıl işimi görmez mi? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

@clyde
5.5 Yıl önce oğluma aldım hala kullanılıyor. dediğin şekilde kullanacaksan hiç durma Decathlondan al. Ümitte iyi bisiklettir onada bakabilirsin. her ikisi işini fazlasıyla görür. Decathlondan alacağın hizmet süperdir.

5.0 la her akşam yaklaşık 30 km yapardım.

@Asusmune
Cevabınız için teşekkürler. Daha fazla araştırmayayım o zaman.

Selamunaleyküm beni de yazın kulübe. [emoji3]http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/29/f4a2f2b03c153db4b55ef0e6e1be2b8b.jpg Allah herkese gönlünce versin.

• Beğen
Tepkiler: Sharp11 ve Ghost
@kurtulusyilmaz1907 aleyküm selam. güle güle kullanın. Yanlız lastikler ıslak çamurluk yok? :)

Otobüsten aldım. Kapıda bir tur attım. Bodrum'a koydum. Artık hava ne zaman açarsa o Zaman keyfine bakacağız. Buna uygun çirkin olmayan çamurluktavsiye varsa iyi olur. Tşkler

Beni de alin klube :) eski kasa RR 5.2 yaklasik olarak 4 senedir kullaniyorum 3000 km yol yaptim 2 kere lastik patlamasi disinda ki bir tanesi belgrat ormaninda 5 tane diken batmasi :) hic bir sorunu yok.. sele oldukca rahatsiz oldugu icin selesini degistirdim onun disinda masallahi var kuheylanin :) almayi dusunen arkadaslara baslangic seviyesi olarak siddetle tavsiye ederim..

Dosyalar

• P_20150718_200238.jpg
    P_20150718_200238.jpg
    156,7 KB · Okunma: 68
540 ın selesine yumuşak kılıf takılmış ama yine de çok rahatsızlık veriyor. Ne yapabiliriz ? Bir tavsiye bekliyorum.

@kurtulusyilmaz1907
1.73 cent'e aliexpressten bunlardan bir tane aldım.
(link)
15 günde geldi. Benim sele prologo pro. Oldukça sert baya bir işe yaradı. Hattasında ben bunu sele yerine yanlarından keserek taytımın içine koydum. Tavsiye ederim.

Geri