Merhaba herkese arkadaşlar.
Bir eşeklik edip, daha doğrusu biraz da o zamanki araya giren zaruri sebeplerden ötürü merida crossway 100'ümü satmıştım.
Bir süredir bisiklete hasret kaldım. Fakat bisikletsiz olmuyor, 10-15 km yol kat ettiğimden her gün de otobüse binmek koyuyor insana.
velhasıl, Merida kadar tatmin etmeyecek de olsa, şimdilik çok para gömmeyeceğim, en azından iki yıl idare edecek bir bisiklet bakıyorum.
Rockrider 520 modeline ne diyorsunuz? Biraz daha çıksam 540 almak isterdim ama pek gözüm kesmiyor şimdilik.
Benim baktığım 520 şu:
(link)
Gördüğüm kadarıyla iki tane 520 var, bu daha düşük olanı. Diğeri de, yani acera arka aktarıcılı olan da 1350 lira. 300 lira fark var arada.
Beklentim büyük değil, şehir içinde kullanacağım. Shimano'nun sistemlerine aşinayım ama bunda sram x3 varmış arka aktarıcıda. bu model nasıldır, bilen, eden?
açıklamada çift diskli fren demiş ama detay vermemiş? hidrolik disk mi değil mi acaba? Şu 1050 liraya satılan model için soruyorum.
son olarak bunu aldım diyelim, modifiye olay nasıl acaba? Modifiye ederim düşüncesiyle almak mantıklı mı? Yoksa 300 daha verip diğer 520 modelini mi alayım?
Teşekkürler şimdiden.