Scudo Sports

B'twin Rockrider Kullanıcıları Kulübü

Kimsenin pek salladığı yok burada, konu da açamıyoruz saçmalığa bak...

Scudo
@aynakolankara Bisikletin garantisi doldumu belki ilgilenirler
@Ali540 yol bisikletindemi microsihift sistem var eğer yol bisikletinde ise microshiftle başla zamanla arka aktarıcıyı falan değişirsin
Sonuç:yol bisikletini al

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@aynakolankara göbeği değiştirin derim. Biraz maliyetli olur.

St520yi yeni başlayan birisine önerir misiniz?

Bence başlangıç seviyesi için uygundur
Ama decathlon'nun web sitesinde iki vites sistemi ayrı bisiklet bulunmakta biri shimano kullanıyor diyeri sram siz hangisi almayı planlıyorsunuz ona göre artı ve aksilerini sıralıyacam

Birisinde
arka aktarıcı microshift
ön aktarıcı shimano altus
ruble shimano 11-32 8li
aynakol rockraider 3lü 22-32-42
Vites kolu microshift
Diğerinde
arka aktarıcı sram x7
ön aktarıcı shimano altus veya microshift
ruble sram 11-32 8li
aynakol 3lü 22-32-42
Vites kolu göstergeli sram x4
Diğer özellikler aynı
Sana kalmış
Bana kalsa sram kullananı seçerim(şahsi görüşümdür)

ARKADAŞLAR MERHABA ROCKRİDER 520 ALMA AREFESİNDEYİM ANCAK KULLANICILARINA SORMAK İSTEDİĞİM 2 SORU VAR
1 AYARLI MAŞA NE İŞE YARIYOR BİZİM AVANTAJIMIZA YOKSA DEZAVANTAJIMIZA MI
2 kaynaklı sele olması nasıl?

• Beğen
Tepkiler: Daytona
@rognam ayarlı maşa aslında avantajınızadır sürdüğünüz alana göre maşayı ayarlarsanız daha iyi performanslı olur
2. Sorunuza cevap veremiyeceğim

ARKADAŞLAR MERHABA ROCKRİDER 520 ALMA AREFESİNDEYİM ANCAK KULLANICILARINA SORMAK İSTEDİĞİM 2 SORU VAR
1 AYARLI MAŞA NE İŞE YARIYOR BİZİM AVANTAJIMIZA YOKSA DEZAVANTAJIMIZA MI
2 kaynaklı sele olması nasıl?

Çok geç kalmışım cevap vermek için; ben de sadece ilkine dair bir şeyler söyleyebilirim: Ankara'da kullanıyorum ve tahmin edebileceğiniz gibi bu şehir oldukça fazla yokuşa sahip. Yokuş çıkarken maşayı sertleştiriyorum ki güç bela verdiğim kuvvet emilmesin ve verimli bir şekilde çıkayım. Engebeli yolda (malum Türkiye'de yollar genelde dandiktir) biraz hızlı gitmeyi planlıyorsam da yumuşatmayı tercih ediyorum ki gerçekten sarsıntı konusunda ciddi fark yaratıyor.

@eyzerkan bisikletin performansı nasıl
Bisikletimi kullanırken vites kolu çıktı takamıyorum önceden de oluyordu fakat bu sefer takamıyorum vites kolum sram mrx yardımcı olabilirmisiniz
20201109_154636.jpg20201109_154656.jpg20201109_154639.jpg20201109_154652.jpg

Merhaba, bende rockrider st 540 kullanıcısı olarak katıldım aranıza arkadaşlar. Araştırdığım kadarıyla gidon boğazı 28mm. Gidon yükseltici aparat olarak önerebileceğiniz bir marka var mıdır. Bisikleti kullanırken fazla öne eğiliyorum ve tüm ağırlığımı gidona verdiğim için avuç içlerim ile bileklerim ağrımaya başlıyor. Gidon yükseltici aparat ile biraz daha dik bir oturuş sağlayarak sanırım bu durumu aşabilirim diye düşünüyorum.

@Electronkksl merhaba, tablet sapıttı mesajımı düzenledim az önce farkeder farketmez. Teşekkürler uyarı için.

@Electronkksl Spacerler gidonun altında ince bir halka olarak var, o yüzden daha fazla yükselmiyor maalesef. Gidonun yükseltme payı yok. Şöyle resmini paylaşayım.

IMG_6495.jpgIMG_6495.jpg

Denemiştim onu sadece 1 cm kadar bir yükselme sağladı. Sanırım biraz daha fazlaya ihtiyacım var. Aslında temel sorunum internetten de araştırdığım kadarıyla gidonun fazla aşağıda olması diye tahmin ediyorum. Bisikletin selesini kendime göre doğru ayarladığımı düşünüyorum, ayaklarım pedel aşağıdayken çok az kırık olacak şekilde oluyor. Gidona tutunmak için fazla öne eğiliyorum ve ağırlığım altında ezilen bileklerim ve avuç içlerim çok hızlı ağrımaya uyuşmaya başlıyor. Şehir bisikletleri kadar olmasada sürüşü rahatlatacak oranda yükseltilmiş bir gidon ile sanırım bir parça iyileştirme yapabilirim diye düşünüyorum. Sonra sırada sele var. Comfort plus sele hiç rahat değil bence ama ona henüz nasıl bir çözüm bulacağıma bakmadım. Varsa tüm bu konular hakkında tavsiyeleriniz çok memnun olurum. Henüz yeniyim bisiklette.Teşekkürler.

bende btwin 520s modeli var ama bunun sele borusunun çapi nedir acil yardim

Geri