Scudo Sports

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

@castilla çok teşekkür ederim. Decathlon a gidip taktırdım. Toplam 20 TL ücret ödedim taktırmak için. Başka bir bisikletçi (İzmi/Narlıdere) benden 60 TL talep etti takmak için. Yine başka Bir başka bisikletçi (urla/iskele) takmak istemedi bile. O yüzden Decathlon da taktırmanizi tavsiye ederim.

Scudo
@castilla çok teşekkür ederim. Decathlon a gidip taktırdım. Toplam 20 TL ücret ödedim taktırmak için. Başka bir bisikletçi (İzmi/Narlıdere) benden 60 TL talep etti takmak için. Yine başka Bir başka bisikletçi (urla/iskele) takmak istemedi bile. O yüzden Decathlon da taktırmanizi tavsiye ederim.
Hangi parçaları taktılar kurulum esnasında?

Hayırlı olsun.Kargodan geldikten sonra kullanımza hazır oluyor mu bisiklet? Kurulumu kendiniz mi yaptınız nasıl bir süreç izlediniz
Ben de aldım ama bisikletçiye götürüp taktırdım.
@mede10 tekrardan merhabalar. Kargo sürecinde sıkıntı yaşadığım için biraz geç geldi. Öncelikle uzun bir sürüş yapma fırsatım olmadı ilerleyen günlerde yapacağım ancak ilk izlenimim yol tutuşu (özellikle ıslak zemin) muhteşem olduğu. Daha güven veren bir hissiyatı olduğunu söyleyebilirim. Frenleme mesafesi de nispeten iyileşti. Ayrıca görünüm açısından çok yakıştığını düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Ben de bir tane alıp arka tekerleğime taktım. Beyaz yanaklı olması bisiklete görünüm olarak hava katıyor fakat çok kolay kirleniyor :(

Arkadaşlar merhaba. Ben bisiklet sürmeyi yeni öğreniyorum ve bu modeli aldım. 3. sahibiyim, bisiklet 2 senelik. Seleyi ve sele borusunu değiştirmek istiyorum. Sele buldum fakat boruyu 2 3 cm daha kısa almak niyetindeyim, bilgi sahibi olanlar ürün önerebilir mi rica etsem? Bur de faturası yok ama seri nosu vs var, garantisi hâlâ sürüyor mudur?

Arkadaşlar merhaba 2017 yılında tlit 120 aldım ama almaz olaydım devamlı lastik sorunu yaşıyorum bisiklet yolunda kullandığım halde devamlı lastikler patlıyor önerebileceğiniz lastik var mıdır?

Arkadaşlar merhaba 2017 yılında tlit 120 aldım ama almaz olaydım devamlı lastik sorunu yaşıyorum bisiklet yolunda kullandığım halde devamlı lastikler patlıyor önerebileceğiniz lastik var mıdır?
Hocam zırhlı lastikler alabilirsiniz, benimki de 2018 hazirandan alınma bisiklet, asfaltta kullanıyorum tek sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Emirstan
@Halver lastikleriniz genelde ne sebeple patlıyor? Ailecek 3 yıldır kullandığımız bir tilt120 bisikletimiz var hiç patlama sorunu yaşamadık. Cam,diken vs sebeplerle patliyorsa zırhlı lastik kullanın ama sürekli patlaması şikayetiniz varsa önce lastiginizin önceki patlama nedenlerine bağlı olan cisimlerden arındırıldığından emin olun çünkü o cisim temizlenmezse tekrar patlamaya neden olur.

Hocam zırhlı lastikler alabilirsiniz, benimki de 2018 hazirandan alınma bisiklet, asfaltta kullanıyorum tek sorun yok

İnternette rubena ve mitas markalarını buldum iş görür mü peki bu markalar yada önerebileceğin başka markalar var mıdır cvp için teşekkür ederim...
@Halver lastikleriniz genelde ne sebeple patlıyor? Ailecek 3 yıldır kullandığımız bir tilt120 bisikletimiz var hiç patlama sorunu yaşamadık. Cam,diken vs sebeplerle patliyorsa zırhlı lastik kullanın ama sürekli patlaması şikayetiniz varsa önce lastiginizin önceki patlama nedenlerine bağlı olan cisimlerden arındırıldığından emin olun çünkü o cisim temizlenmezse tekrar patlamaya neden olur.

Diken sorunu genelde ama bisiklet yolunda kullanıyorum bisikleti ve dikkat ediyorum lastikler de sorun var devamlı yaşıyorum bu sıkıntıyı istisnasız her sürüş de iniyor lastikler cvp için teşekkür ederim...

Swalbe kojak lastik alıyorsun. Hem bisikletin daha hızlı gidiyor, hemde patlama ne unutuyorsun. Tecrübem bunu söylüyor.

• Beğen
Tepkiler: Halver
Merhaba arkdaşlar bende dün fiyatından dolayı tilt 120 alarak aranıza katıldım. Çok bir dik yokuş olmamasına karşın ciddi problem yaşadım. Bu tilt 500 7 vitesti acaba onu mu almak gerekirdi ayrıca Megarange mi bulunuyor tilt 500 de

Hayırlı olsun. Kondisyonunuz nasıl?

Hayırlı olsun. Kondisyonunuz nasıl?
Yeni başladım bisiklete, alalı 1 gün oldu decatlon değişim yapar mı acaba, 7 vites daha mı iyi bir de arkdaşlar megarange 7 önermişler tilt 500 de o mu var

İkisi de 14T-28T, 52T aynakol. Yokuşta ikisi de eşit zorlar.

• Beğen
Tepkiler: lowelas
İkisi de 14T-28T, 52T aynakol. Yokuşta ikisi de eşit zorlar.
O zman ayrıca megarenge alacağız doğru mudur. Az sonra gidip arka fren tutmuyor onu ve 1. Vitese geçmiyor neredeyse elcik kırılıcak onları yaptırcam

Bende 6 lı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Çoğu arkadaş 7 li almış ama o vites kolu falan derken pahalıya gelecek gibi. Şuan tek sıkıntım yokuş çıkmak.

Bu megarange 6 lı rubleyi nerede bulabiliriz İzmir de shimano bayilerinde yok

En büyük dişlisi kaçlı?

Megarange 6 ruble taktırdım fakat zincir değişmesi gerekti ve yokuşu çıkarak hiç durmadan arada düz sokaklara sapmadan eve vardım 👏👏 kondisyonum geliştiğinde daha iyi olacağını düşünüyorum. İzmir de megarange 6 lı rubleyi almak isteyenler Basmane de Güler Motor Ticaretten alabilirsiniz başka yer de bulamadım. 7 li almak isteyenler Çankaya da Sundu bisikletten alabilirsiniz.

Ne kadar tuttu

Merhabalar,
Pandemi döneminde aldım bu bisikleti yokuş çıkarken biraz yordu ama gayet çıktık bir problem yaşamadık. 5 kere 30 km'lik yola çıktım bisikletle sürüş hissi çok güzel ama uzun turlarda problem yaratır mı bilemedigim için büyük bir bisiklete geçeyim diyorum.

Geri