Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

@ertovts schwalbe kojak kullanıyorum çok memnunum, hızlanma akıcılık müthiş. Tavsiye ederim bulabilirseniz kaçırmayın

• Beğen
Tepkiler: ertovts
Scudo
@Murat_88 teşekkür ederim onu alıcam galiba iç lastiği değiştirmeye gerek var mı peki yoksa orj iç lastiğiyle uyumlumu

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
@Murat_88 teşekkür ederim onu alıcam galiba iç lastiği değiştirmeye gerek var mı peki yoksa orj iç lastiğiyle uyumlumu
Bizim 2 bisikletin birinde iç lastiği değiştirmedik. Sorunsuzca uyuyor.

@Akınlasınn teşekkür ederim lastikleri sipariş ettim dişliyide sipariş ettim takıldıktan sonra yorumlarımı paylaşıcam

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
@ertovts özceylan bisiklette 6lı megarange ruble var. Eylül başında ben oradan satın aldım.

• Beğen
Tepkiler: ertovts
merhaba bu bisikleti almayı düşünüyorum arkadaşımla tur yapıcaz onun bisikleti santosanın eski modellerinden ağır bişey o benden hızlımıdır

Merhaba yorumları paylaşıcaktım bisiklet hakkında Bisiklete kesinlikle lastik bulamadım en ufak ani manevrada orj lastikleri 5 para etmez.Sırf lastik olayı yüzünden bisikleti satmaya karar verdim.Büyük bisiklete geçiş yaptım kesinlikle başlangıç bisikleti değilmiş.Tek özelliği katlanabilir olmasıymış neyse arabanın arkasına portbag alıp devam ederim paylaştığınız linkler için teşekkürler.

Merhaba. Bisikletime önce 250 watt elektrik kiti taktırdım sonra da yukarıdaki arkadaşın tavsiyesi ile schwalbe kojak lastiği monte ettirdim. Lastikten bir tane kaldığı için sadece arka lastiği değiştirebildim. Ben bisikleti çok sevdim açıkçası. Biraz para biriktirince sinyal takmayı da düşünüyorum. Tek sıkıntım keşke katlanma mekanizması mıknatıslı olsaydı, daha kullanışlı olurdu. 4daf792e-48fd-4573-8541-c978e644d9bd.jpg

Aynadan memnun musunuz?

Decathlon'dan aldım. Çok memnunum. Görüş açısı geniş ve net.

• Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
Bisikletin gidonu gıcırdıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?

Selamlar, kullanmış olduğum bisikletin fren ayarları çok yetersiz ve dengeli çalışmıyor. Ayarlarına da bakıldı fakat çözüm olmadı. Fren ayaklarında değişiklik yapan, ya da önerisi olan var mı? (link) şu seti alırsam ne kadar uyumlu olur yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler

Arkadaşlar dilerseniz 1 ay önce aldığım ve şu an bisikletimde takılı olan Schwalbe Kojak 20x1.35 lastiklerimi satabilirim. Benim evime giden yol biraz bozuk ve artık hangi mazgaldan kaçacağımı şaşırdım. Biraz daha kalın bir lastikle değiştireceğim. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. İsteyen olursa buradan iletişime geçebilir benimle.

Herkese merhaba. Yaklaşık 5 ay önce almış olduğum tilt 120 bisikletimi çok kullanma fırsatım olmadı. Ancak her kullanışımda lastik patlamasından yıldığım için schwalbe road cruiser 20x1.75 sipariş ettim. Eğer bu bisikleti almak isteyen varsa mutlaka dış lastiklerini değişmeli.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
@Osman35 Ben de aynı lastikten almayı düşünüyorum. İlerleyen günlerde tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Akıcılık yönünden etkisini çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
zincir yerine kayışlıya çevrilebilir mi ?

@mede10 tekrardan merhabalar. Kargo sürecinde sıkıntı yaşadığım için biraz geç geldi. Öncelikle uzun bir sürüş yapma fırsatım olmadı ilerleyen günlerde yapacağım ancak ilk izlenimim yol tutuşu (özellikle ıslak zemin) muhteşem olduğu. Daha güven veren bir hissiyatı olduğunu söyleyebilirim. Frenleme mesafesi de nispeten iyileşti. Ayrıca görünüm açısından çok yakıştığını düşünüyorum. Tavsiye ederim.

Dosyalar

• IMG20210111163903.jpg
    IMG20210111163903.jpg
    1,5 MB · Okunma: 64
@mede10 tekrardan merhabalar. Kargo sürecinde sıkıntı yaşadığım için biraz geç geldi. Öncelikle uzun bir sürüş yapma fırsatım olmadı ilerleyen günlerde yapacağım ancak ilk izlenimim yol tutuşu (özellikle ıslak zemin) muhteşem olduğu. Daha güven veren bir hissiyatı olduğunu söyleyebilirim. Frenleme mesafesi de nispeten iyileşti. Ayrıca görünüm açısından çok yakıştığını düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Hayırlı olsun.Kargodan geldikten sonra kullanımza hazır oluyor mu bisiklet? Kurulumu kendiniz mi yaptınız nasıl bir süreç izlediniz

Geri