oguz169
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 463
- İsim
- OGUZHAN
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bir ara orası için led satılıyordu decathlonda ama hala var mı belm yorum. Hayırlı olsun bu arada.Herkese merhaba, çift pedal dünyasında çok yeniyim Tilt 120 siparişi verdim fakat görünüşünde rahatsız olduğum bazı yerler var örneğin ön aydınlatma görünümü olan kadronun başında gidon altında olan far görüntülü kısom çok basit duruyor reflektörlü etiket var onuda yamuk yapıştırmışlar saçma ve basit görnyor bu kısım çıkıyor acaba yerine ya da içerisine çalışan aydınlatma yerleştiriliyormu varmı bilgisi olan
Bizde yeni aldık öyle bir problemimiz yok, dik yokuşları flan çıkamıyoruz da o kadar küçük engellerde olmadı. Kontrollerini sağlamanızda fayda var bence.Herkese merhabalar.
Tilt120 satın aldım ve bırakın yokuş çıkmayı düz zannettiğim yolda dirsekle kol arasındaki kadar eğim varmış,onu bile geçemiyorum.
İnanılmaz küçük eğimlerde bile bisiklet duruyor bende inmek zorunda kalıyorum.
Eğim demeye 1000 şahit isteyecek kadar da küçük.
Bu durum bisikletten midir yoksa benim yeni olmamdan mı acaba .
Ayriyeten parça değişikliği yaparak yokuş çıkmayı kolaylaştırmak mümkün müdür? .
Kilo kaç?Arkadaşlar herkese merhaba, saha önceden de bahsettiğim gibi ben de bir tilt100 sahibiyim. 100km yi devirdik. Şimdilik güzel anlaşıyoruzfakat ufak dokunuşlar yapmak istiyorum, öncelikle jantlardan başlamak istyorum. 20inç jantta bana görünüş ve kullanış açısından tavsiyede bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
210418 dosyayı görüntülebugün arka dişliyi büyüttüm zinciri uzatmak gerekti bu arada yuvarlak içine aldığım yerde zincir baya yakına geldi ama sürtme yok gibi görünüyo yokuş çıkışı bayağı rahatladı Keçiören yokuşları benim için sorun olmaktan çıktı artık
Ben bisikletçiye gittim 3 bakla zincirde ekledi Decathlon kurumsal yer öyle ekleme yapmak için zincir verirlermi bilmiyorumMerhaba. Tilt 120 için aynı şeyi yapmak istiyorum. Gereken parça şu mudur acaba? (shimano-ruble-mf-tz30-6-li-megarange)
Pek ihtimal vermiyorum ama parçayı alıp gitsem Decathlon montajını yapar mı? Yoksa parçayı alıp bir bisikletçiye mi gideyim? Ayrıca lastiklerimi de değiştirmem gerek. Bir kaç sayfa önce önerilen modeller ya stokta yok ya çok pahalı. Yakın zamanda değiştiren oldu mu?
Harika yapmışsınız. Herkese öneriyorum bu dişliyi. Çok büyük konfor.233775 dosyayı görüntüle
Selam iyi akşamlar.
Arka dişliyi değiştirdim sonunda. Ben 6lı megarange istemiştim normalde ama ustanın elinde 7li var diye 7li takmış. Tekrardan değiştirtmeyi düşündüm ama baya iyi olunca dedim boşver usta bunu 7 vitesli yapalım. Arttırıcı ve kolu da değiştirdik. Bugün ilk defa denedim, 7. vitesin farkını hissedemedim belki ama 1. vites ne öyle ya zincir atmış gibi çıkıyor yokuşu gerçekten.
Şimdi lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Fiyatlar baya pahalı bayramdan sonra ucuz yollu bir şeyler bakacağım artık.
Dostum selam bende düşünüyorum rubleyi değiştirmeyi 7 li rublede sıkıntı yaşıyor musun acaba kadroya zincir sürtmesi ya da farklı sorunlar233775 dosyayı görüntüle
Selam iyi akşamlar.
Arka dişliyi değiştirdim sonunda. Ben 6lı megarange istemiştim normalde ama ustanın elinde 7li var diye 7li takmış. Tekrardan değiştirtmeyi düşündüm ama baya iyi olunca dedim boşver usta bunu 7 vitesli yapalım. Arttırıcı ve kolu da değiştirdik. Bugün ilk defa denedim, 7. vitesin farkını hissedemedim belki ama 1. vites ne öyle ya zincir atmış gibi çıkıyor yokuşu gerçekten.
Şimdi lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Fiyatlar baya pahalı bayramdan sonra ucuz yollu bir şeyler bakacağım artık.
Sadece birinci viteste çok ciddi hafifleme oluyor onun dışında herhangi değişiklik/fark olmuyor. Normaldeki 2. 3. 4. vs vites ile değişim sonrasındaki 2. 3. 4. vite aynı yani.Merhaba tilt 120 bisikeltimi yukseltmek istiyorum. Neler onerirsiniz. (shimano-ruble-mf-tz30-6-li-megarange) ruble onermisler yokuslar icin. Peki duz yollardadaki surusunde herhangibi +- bir farki oluyormu. Yada farkini gorebilecegim onereceginiz yukseltmeler nelerdir
Yok herhangi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Yokuş haricinde değişiklik yapıldığının farkına bile varamıyorum zaten. (7. vitesin farkını hissedecek kadar hassam bilgim yok) Fakat her yokuşta değişimi yaşıyorum adetaDostum selam bende düşünüyorum rubleyi değiştirmeyi 7 li rublede sıkıntı yaşıyor musun acaba kadroya zincir sürtmesi ya da farklı sorunlar
Ben jant ve koruma plastiğinide değiştirdim bisiklet tilt 500 çok dik yokuşlarda ön teker kalkıyor ama pedal yinede çok daha yumuşak. İşe yarıyor.Sonunda taktirdim megarsnge 6 li shimanonun internette baktiklarimin uzerinde mftz-30 yaziyordu ama bisikeltcidekinin taktiginda yazmiyor. Shimanonun servislerinden bi yer. Sordum. Ayni ruble oldugu soyledi. Bilmiyorum arasinda bi fark varmidir. Zincire ek parcada gerek olmadigi soyledi herhangibi bi sorunda yaratmadi. 235005 dosyayı görüntüleDediginzi gibi bisikletin duz yolda gidisinde hic bi degisiklik olmadi ama yokuslarda farki hissediyoeum sanki bosa donuyor zincir o kadar rahst.