Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

Screenshot_2019-09-28-20-12-38-096_com.dmall.mfandroid.png. Bu dişli bizin aktarıcıyla çalışır mı acaba

Scudo
Yanlış ekran görüntüsü çekmişim pardon bunun 6lısı var onun için düşünün soruyu

Screenshot_2019-09-29-10-58-45-120_com.dmall.mfandroid.png bu şekilde

IMG_20191004_114556.jpgbugün arka dişliyi büyüttüm zinciri uzatmak gerekti bu arada yuvarlak içine aldığım yerde zincir baya yakına geldi ama sürtme yok gibi görünüyo yokuş çıkışı bayağı rahatladı Keçiören yokuşları benim için sorun olmaktan çıktı artık

210418 dosyayı görüntülebugün arka dişliyi büyüttüm zinciri uzatmak gerekti bu arada yuvarlak içine aldığım yerde zincir baya yakına geldi ama sürtme yok gibi görünüyo yokuş çıkışı bayağı rahatladı Keçiören yokuşları benim için sorun olmaktan çıktı artık

bende aynı dişlinin 7 lisini aldım. Mükemmel bir konfor. Böyle değerli birşeyi herkes farketmeli.

Merhaba arkadaşlar, yeni konu açmak istemedim. Benim de tilt120 kırmızı renk bisikletim var. İstanbulda metro,marmaray,metro şeklinde işe gidip gelirken kullanmak istiyorum. Bu şekilde kullanan var mı? bir de metroların içinde yürüme mesafesi yaklaşık 7-10 dk sürüyor. Metro içinde bisiklet kullanan oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim

@Tugrul_Mj Ben Ankara'da bir kere kullanmak zorunda kaldım alt katlara inişleri vs asansörle yaptım metro boştu diye katlamadımda merak ettiğiniz şeyler buysa tabi değilse yine yardımcı olmaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: Tugrul_Mj
Arkadaşlar Kırmızı Tilt 120 alarak aranıza istanbuldan yeni katıldım. Sizden ricam 30 yıldır bisiklet kullanmıyorum 92 kilo'yum acaba lastik basınçları kaç olmalı. Buraya yazmamam gerekiyor sada özür dilerim iyi akşamlar.

Arkadaşlar Kırmızı Tilt 120 alarak aranıza istanbuldan yeni katıldım. Sizden ricam 30 yıldır bisiklet kullanmıyorum 92 kilo'yum acaba lastik basınçları kaç olmalı. Buraya yazmamam gerekiyor sada özür dilerim iyi akşamlar.

lastiğin yan kısmında yazmalı kaç bar olacağı.

BİSİKLET SÜRERKEN YORULUYORUM VE SIKILIYORUM ^_^

merhabalar. bende de TILT120 var. bir sene boyunca bu bisikleti çok kısa mesafelerde kullandığım için çok fark etmedim ama şimdi şehir değiştirdim, daha uzun yol yapıyorum. öncesinde, bisiklet kullanmanın biraz yorucu bir şey olduğunu varsayarak (ki egzersiz yapıyorum uzun zamandır, kondisyon sorunum yok) dert etmemiştim. hafta sonu kıbrıs'ta belediyenin bisiketlerini kiraladığımızda fark ettim, acayip hantal bisikletler ve yük taşıyor olmamıza rağmen kendi bisiklet deneyimimden çok daha iyiydi. bir kere daha hızlıydı sıkılmadım. sonra, burada 3 km yol yapsam yoruluyorum orada 15 km'e yakın sürdüm ve normalden çok çok daha az yoruldum.

bisikletten anlamıyorum, araştırıyorum biraz tekerlek boyunun ve kadro ağırlığının sürüş deneyimini etkileyebileceğini anladım. yokuş sorunu değil benimki o yüzden vitesle ilgili bir şeyin sorun olmayacağını düşünüyorum. ama dediğim gibi anladığım meseleler değil, tavsiyelerinize ihtiyacım var çok :)

bunu satıp hibrit ya da yol bisikleti tarzı bir şey almalı mıyım? bisiklet hiç gitmiyormuş gibi, çok sıkılıyorum yollarda ve üstüne üstlük bir de yorgunluğu var.

@mercimekali Ben hafta sonu hergün 28 km yol yapıyorum 1 ay oldu yavaşlığı kesin yoruculuğunada ben alıştım başka büyük tekerli bisiklet muhtemelen daha rahat olur

• Beğen
Tepkiler: mercimekali
Öne 3lü ayna kol takmayı düşünüyorum parça siparişi verecem kısmetse

@Tugrul_Mj Ben Ankara'da bir kere kullanmak zorunda kaldım alt katlara inişleri vs asansörle yaptım metro boştu diye katlamadımda merak ettiğiniz şeyler buysa tabi değilse yine yardımcı olmaya çalışırım

Cevabım baya geç oldu. Fakat evet merak ettiğim buydu. Çok teşekkür ederim :)

bende aynı dişlinin 7 lisini aldım. Mükemmel bir konfor. Böyle değerli birşeyi herkes farketmeli.
Dostum 7'li sistem yapmak için vites kolu, vites artırıcı ve zincir parçalarından hangilerini değiştirdin acaba? Tilt 120'nin üstünde gelen 6 vites seti çünkü, ondan merak ettim.
@Akınlasınn

Son düzenleme:
Geri