Mustafa Bilir
Olanlar oldu; ölenler öldü.
- Tepki
- 468
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bu ruble 7'li. Vites arttıcıyı ve vştes kolunu değiştirmeniz gerekir.210103 dosyayı görüntüle. Bu dişli bizin aktarıcıyla çalışır mı acaba
210418 dosyayı görüntülebugün arka dişliyi büyüttüm zinciri uzatmak gerekti bu arada yuvarlak içine aldığım yerde zincir baya yakına geldi ama sürtme yok gibi görünüyo yokuş çıkışı bayağı rahatladı Keçiören yokuşları benim için sorun olmaktan çıktı artık
Sizde zincirin üst tarafında kadroya sürtme yapıyomu pekibende aynı dişlinin 7 lisini aldım. Mükemmel bir konfor. Böyle değerli birşeyi herkes farketmeli.
Sizde zincirin üst tarafında kadroya sürtme yapıyomu peki
Aynı durum bendede ? Ama iyiki yaptımSıyırıp geçiyor. Çok yakın
Arkadaşlar Kırmızı Tilt 120 alarak aranıza istanbuldan yeni katıldım. Sizden ricam 30 yıldır bisiklet kullanmıyorum 92 kilo'yum acaba lastik basınçları kaç olmalı. Buraya yazmamam gerekiyor sada özür dilerim iyi akşamlar.
@Tugrul_Mj Ben Ankara'da bir kere kullanmak zorunda kaldım alt katlara inişleri vs asansörle yaptım metro boştu diye katlamadımda merak ettiğiniz şeyler buysa tabi değilse yine yardımcı olmaya çalışırım
Erdoğanlar Bisiklet'ten topladım ama yine de orta taraf uyumsuz olabilir bisikletle, sorumluluk kabul etmem. İstenirse Sunrace 13-32 8'li Vidalı Ruble ile değiştirilerek 24 Vites de yapılabilir.168369 dosyayı görüntüle 168370 dosyayı görüntüle 168371 dosyayı görüntüle
Dostum 7'li sistem yapmak için vites kolu, vites artırıcı ve zincir parçalarından hangilerini değiştirdin acaba? Tilt 120'nin üstünde gelen 6 vites seti çünkü, ondan merak ettim.bende aynı dişlinin 7 lisini aldım. Mükemmel bir konfor. Böyle değerli birşeyi herkes farketmeli.