Scudo Sports

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

@tilt120
Bence Decathlon'da satılan yuvarlak katlanır bisiklet sepeti olmazsa olmaz. Hem şık hem de kullanışlı. Daha ağır yükler taşımak isterseniz yine Decathlon'un katlanır bisiklet bagajı ve bisikletin üzerinden ayrılabilen arka sepetten alabilirsiniz.

Scudo
@tilt120

1- Katlanır bisiklet kullananlar daha özgün cevap verecektir

2- Çok yokuş yoksa hiç sıkıntı olmaz çok rahat gider gelirsiniz

3- Kask aynalarına bakmanızı tavsiye ederim forumda konular mevcut oralara da bakabilirsiniz

4- Işıklı önerebileceğim model yok çünkü ışıksız kullanıyorum geceleri sokak lambalarından vs. görebiliyorum çok ıssız yerlerden gitmiyorsanız sıkıntı olmayacaktır

5 ve 7- G Peak uygulaması. Yapımcısı forum üyesi başlığı da mevcut G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

6- Kadro çantası önerecektim ama katlanır olunca o iş patates oldu.

@Haggard1963
Dediğiniz bu mu hocam ?

(link)

Arkadaşlar merhaba. Bugün tekrar decathlona giderek bisiklete bir kaç aksesuar ve ekipmanda aldım. Bunları paylaşıyorum ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bakabilir. Kullandığınız ve önerdiğiniz başka aksesuarlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Aldıklarım:

Gidonu delmemek için suluk aparatı sabitleme aparatı.
(link)

Suluk aparatı
(link)

Suluk
(link)

El pompası
(link)

Km ölçer
(link)

Katlanır bisiklet sepeti
(link)

Kilit
(link)

Bunlar aldığım ürünler. Henüz kullanmadım. Umarım pişman etmez.

@Haggard1963
Aldım hocam

arkadaşlar aşağıdaki ürünleri almayı düşünüyorum. Özellikle ayna konusunda kararsızım. Siz ayna olarak ne kullanıyorsunuz? Bir de bu zincir yağını almayı düşünüyorum. Yorumlar baya iyi. Siz kullanıyor musunuz? Ne kadar da bir yağlamak gerekiyor?

telefon tutucu
(link)

Ayna
(link)

(link)

Zincir yağı
(link)

Sele kılıfı
(link)

@tilt120

Aynanın Plus marka küçük olanını alın. Kullanıyorum gayet iyi. Shimano zincir yağı elbette iyidir. Jelli sele kılıfı olark Decathlon'un ürününü kullanıyorum.
Link atrığınız telefon tutucudan bende var. Çok önermiyorum. Yerine telefon bölülü olan kadro çantası tercih edebilirsiniz. Zaten Tilt 120'nin gidonunda ona yer bulmanız zor :)

@Haggard1963

aldım ama malesef aldıktan sonra fark ettim. decathlonda satılan arka sepet sizinki gibi portatif değil. Sabit bir sepetmiş. Biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası :)

@Haggard1963

yuvarlak katlanır bisiklet sepetinin en kötü yanı, bisiklet güneşte kaldığında kısa zamanda rengi atıyor çok çirkin oluyor

@Haggard1963
Hocam suluk taktım. Kadro çantasına yer yok ayrıca çok aşağıda kalır kadro çantaları tilt 120'ye uyumlu mu?

@ecece
Portatifi de var, sabiti de var. Ayrıca kumaş malzeme güneşte kalırsa normal sonuç.

@Haggard1963
Decathlonda satılan portatif arka sepetin linkini atabilir misiniz? Ben bulamadım da

@ecece

Şimdi baktım ben de sitede bulamadım. Ürün stoğu bitmiş olabilir. Kullandığım arka sepet budur: (link)

Arkadaşlar gidona takılan küçük aynalardan aldım. Ama sanki elcikin içi dolu gibi. Değişik bir şey var gibi. Elciki kesip ayna takan var mı? Takılmıyorsa boşuna kesmeyeyim.

Çok uzun bir süre sonra tekrar bisiklet sahibi oldum. Dün tilt120 aldım.

Arkadaşlar 20 günlük tilt 20'mi satıyorum. Bildiğiniz üzere sıfırı 1500 lira. 1400 liraya veriyorum. Üzerinde 300 liralık aksesuar var. Kablosuz km sayacı, btwin sepet, termos suluk ve aparatı hepsi içinde.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 8'li vidalı rublelerin de olduğunu öğrendim, Tilt'lere takılabiliyormuş. Shunfeng ve Sunrace markalarının var, Sunrace daha kaliteli bir marka. Elimde olan Acera 360 aktarıcı ile set oluşturup Tilt bisikletime takımayı düşünüyorum. Ucuz 8'li sağ vites kolu öneriniz var mı? Teşekkür ederim, iyi günler...

@tilt120
Elciğin içi boş diye biliyorum.

@tilt120
Selamlar, neden satıyorsunuz?

@domuzcuk
hocam decathlonda gördüm aldım. Çokta beğenerek kullanıyorum. Sonra bir gün işe gittim. Baktım çok güzel bir şey :) Ama gidiş gelişlerde baya rampa var. Bundan sonra bisikletle gidip gelmeye karar verdim. Bu yüzden satıp daha profosyonel bir şey alacağım.

Selam geçen ay tilt 120 satın aldım. Selesinin vidası sürekli gevşiyor. Sıkıştırmaktan yalama oldu ,başka vida taktım altına pul koydum yine gevşedi.Bunun için servise gitmeyi düşünmüyordum fakat çaresiz kaldım.Bir öneriniz varmı?

Geri