Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

İyi günler arkadaşlar. Tilt 120 almak için kolları sıvadım. Kırmızı renginde karar kıldım. Bazı arkadaşlar park ayağının olmadığını sonradan aldıklarını falan yazmışlar.Müşteri hizmetlerini aradığımda park ayağı yanında geliyor dediler. Ön ve arka aydınlatma ve zil de ürünle beraber ücretsiz gelecek dediler fakat ön aydınlatmanın bisikletin kadro önünde aydınlatma yuvasına takılan değil de gidona takılandan olduğunu söylediler. VİOO CLİP 500 tam oturuyormuş o yuvaya galiba. En yakın mağazaya 350 km uzaktayım mecburen internetten sipariş vererek alacağım. VİOO clip 500 internet stoklarında yok, artık ona sonra bakacağız. Bir de gidon çantası veya kadro çantası olarak TILT 120 ye uygun hangi çantayı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
 
Scudo
Tilt 120 yi geçen hafta aldım internet şubesi üzerinden. Park ayağı, ön arka aydınlatma ve zil üzerinde. Ben müşteri hizmetlerine sorduğumda bana zil ve park ayağı yok demişlerdi, bi de fazladan onu sipariş vermiştim. Şimdi iadesini yaptım sonucu bekliyorum.

Ürün zaten hazır geliyor, bütün herşeyi ile kurulu. Ekstradan bir ayara gerek yok bence. Matara ve kafesini, bağlama aparatını da alabilirsiniz. Ayrıca kaskı da unutmayın.

Çanta olarak da bence ürün geldikten sonra bakın derim. Bir çok çanta uyacaktır diye düşünüyorum.

Matara: (link)

Kafesi: (link)

Bağlantı Aparatı: (link)

Kask: (link)

Eldiven: (link)

Pompa: (link)
 
@bsalih teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Kırmızı bisiklet için matara-kafes vs. aksesuarlara renk tutturmak zor olacak galiba. Biraz gezinmek lazım. VIOO CLİP 500 almadınız galiba. yanında gelen aydınlatma yeterli mi?
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
@yusufcan78 Ben siyahını koydum ama renk değiştirebilirsiniz. Kırmızı seçeneği var. Çünkü eşime kırmızı olanını aldım.kendime de lacivert olanını.

VIOO CLİP 500 almadım. Öndeki aydınlatma çok yüksek bir güç vermiyor. Ama hiç yoktan iyidir diyebiliriz.

(link)

(link)

(link)


IMG-20180330-WA0023.jpeg
 
@bsalihNe güzel ya insanların bisikletleri var biniyorlar. Lamba pil pul takıyorlar. Selesi var oturuyorlar. Bizim hiç selemiz olmadı anne. Bir yerden bir yere oturarak gidiyorlar. Hemi de para vermeden
 
@burakncn
Sitelerden toplayacağınız ahşap ile yapabilirsiniz üzülmeyin. Size görseli yolluyorum
wood.jpg
 
@Yasinx2 parasını verdikten sonra niye yapmasınlar sitesinde bu tarz işlemlerin ücreti de yazıyor olmalı bir bak istersen
 
  • Beğen
Tepkiler: Yasinx2
Arkadaşlar TILT 500 ün ön kısmında ışık monte etmek için yer mevcut.Bir plastik kapak ile kapatılmış. Buraya hangi ışık modeli uyuyor.Bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
@sınglee 3-4 post yukarıda muhabbeti geçmişti. VIOO CLİP 500 oluyor o kısma.
 
@bsalih
Teşekkürler,şimdi okuyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
Nasip olursa ay sonu Kırmızı renginden alacağım. Caddy nin bagajında sürekli duracak nereye gidersem benimle gelecek. İstediğim an elimin altında duracak
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
Bende katlanır olarak Tern Link D8 Modeli Vardı kırmızı siyah renk 2015 model 16 ay kullandım ve bisikletten çok memnundum ve aşırı sağlamdı tamamen kişisel sebeplerden ve Benim memleketimde bisiklet hırsızlığının çok olmasından dolayı fazla katlanır bisiklet kullanımı yoktu ve gören bisikletin başına üşüyordu elleyen zıplayan dokunan çok oluyordu bir yere bağlayıp gidemiyorsun katlayıp yanına aldığında kafede,barda,otobüste başıma üşüp cins cins sorular ve özürlümüsün diye soranlar oluyordu cahil toplum tamamen bu yüzden sattım Şuan birkaç gündür Btwin Tilt 120 Kırmızı modeline bakıyorum hem güzel görünüyor hemde fiyatı el yakmıyor Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum yakında bende almayı düşünüyorum.
 
Günaydınlar,

Tilt 120'ye niyetlenip,Decatlon'dan Tilt 500 le çıktım dün :) ilk izlenimler,sele rahatsız,yokuşlar :krnz:
 
@cnmrtpkc
Çok doğru seçim, Tilt120 katlanınca elinde taşımanız gerekiyor, tilt500'de el arabası gibi itebiliyorsunuz. Tilt120'de sele problemi var vsvs... Ben 1500km'gi geçtim tilt500'le yokuşları çıkabiliyorsanız sorun yok..
 
@avcioglu


Zorlanarak çıkabiliyorum yokuşları:D,malum bisiklete yeni başladım,70 km yakın kullandım henüz,hala kas ağrılarım var :naslyany:

Tilt 120'den 500 e karar verirken Flexi 121'i de düşündüm aslında ama,Btwinin aksesuarlarının kolay bulunabilir,fabrikasyon uyumlu olması vs vs bir tık daha önde bıraktı

Selamlar

Telefon tutucu olayını nasıl hallettiniz?
 
Ben dikkatimi dağıtmasın ve katlanınca sıkıntı olmasın diye kullanmıyorum..
 
Geri