Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

@labirent tilt120'de başına gelen arkadaşlar var,tilt 500'de şuana kadar denk gelmedim
 
Scudo
evet çok oluyor bu hata, hala ufak bir dizayn değişimi yapmıyorlar...
 
Bisikletle birlikte gelen ön ve arka aydınlatmayı açabilen ve pilini değiştirebilen var mı?
 
@T35 hangi modelden bahsediyorsun? Tilt 120 için konuşuyorsan ön aydınlatma pilli değil şarjlı arka da ise aydınlatma vermiyorlar. Yeni satılanlarda durum değişti mi bilmiyorum ama.
 
Tilt500 de gidon da olanı söktüm ben çıkarınca altta push yazan yerden bastıracaksınız

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Merhaba, boyum 189cm kilo 84, tilt120 almayı planlıyorum fakat kullanımda sorun yaratır mı emin değilim, internette bir sürü yorum bulunuyor. Benzer sorunu veya deneyimi olan varsa ve bilgilendirirse çok iyi olur
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
@istemidemirayak Sıkıntı yaşamazsınız ancak belki sele borusunu eğebilirsiniz. Bunun haricinde başka bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. Ancak almadan önce mağazaya gidip denemenizde fayda var.
 
@istemidemirayak
Sele borusunu daha uzun olanıyla değiştirsem sorun kalkar mı peki ortadan?
 
merhaba. gecen hafta internet uzerinden tilt 120 aldim. simdi kullaniyorum ve 4 gunde 10'ar km yol kat ettim. baslarda sorun yoktu fakat son iki gundur sag pedal her donuste tık tık sesler cikariyor. atiyor gibi sanki, bir garip. neden oldugunu bir turlu anlayamadim. ayrica 6. viteste zincirden tırtırtırtır sesler geliyor pedal cevirdikce. onerisi olan var mi? neler yapabilirim?

ek olarak, matara kafesi takmak istiyorum fakat delik yok kadroda. nasil olacak bu is? bazi resimlerde kimi kullanicilarin taktigini gordum. nasil yaptiklarini anlatabilirler mi? ucuza cozersem iyi olur bu isi.

tesekkur ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: slckats
@leapfromlife hayırlı olsun ve de geçmiş olsun. ilk olarak vites ayarının bozulduğunu düşünelim.oturduğunuz yerde decathlon varsa servise,yoksa iyi bir bisikletçiye götürün hemen hallederler.ikinci olarak daha ciddi bir sorun olabilir(göbekte sıkıntı gibi).böyle bir şey varsa da değişim yapacaklarına inanıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: leapfromlife
@leapfromlife Problem için geçmiş olsun. Bende internetten aldım ancak bu tarz bi sıkıntı yaşamadım. Bulunduğun şehirde Decathlon varsa hemen götür. eğer yoksa da yakın bir şehirde varsa oraya götür derim. Böyle bir şansın yoksa da Decathlon müşteri hizmetlerini ara, hoş onlar sorun ile ilgili fotoğraf istiyorlar garip bir şekilde :)

Matara kafesine gelince, Decathlonda (link) böyle bir ürün var. Aldım kullanıyorum ancak ne kadar sıkarsam sıkayım kafes ve matara sağa sola kayıyor. Bir keresinde matara da yolda giderken düştü.
Yerini değiştirerek, katlama kilidi ile sele borusu arasında ki boşluğa taktım. Orada düşmüyor.

Böyle bir aparat yerine cırtla matara kafesini de tutturabilirsin, bu da alternatif ve ucuz bir yöntem.
 
  • Beğen
Tepkiler: leapfromlife
@cnmrtpkc uzun soluklu kullanmaya başlayınca park ayağı eğrildi, sele indir kaldır derken biraz boyası gitti ve en son geçen de seleyi tutan kelepçe elimde kaldı:( Çok katlayıp, sele ile çok oynamamak gerekli galiba
 
@nemotica ömür boyu kadro garantisi var,ayrıcada 2 yıl ürün garantisi var.Sele eğriliğini çok umursamıyor sanırım Decatlon ama şahsen benim başıma gelse sürekli tepelerinde olurdum.Bence şansınızı sele eğrilii,park ayağı ve kelepçeleri bahane ederek değişim yada iadeden yana kullanmayı deneyin.

Mutlu müşteri whatsapp hatları var.Ordanda iletişime geçebilirsiniz
 
@slckats yanitiniz ve ilginiz icin cok tesekkur ederim. bugun goturecegim decathlon'a. umarim ilgili olurlar.

@bsalih cok tesekkur ederim. artik dusmuyor dediginiz yer su resimde isaretledigim yer mi?:

(link)

eger oyleyse zaten oraya takmayi dusunuyordum. on tarafa bir canta koymayi dusunuyorum cunku.

yanitlariniz icin cok tesekkur ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
@leapfromlife Aynen orası, oraya tam oluyor. Mataranın altı sele borusuna dayandığı için çok fazla sağa sola kayma olmuyor.
 
Arkadaşlar selam. Geçtiğimiz hafta tilt120 satın aldım ve portbagaj arıyorum. Decathlon'dakinin fiyatı yüksek geldi. Sizin satın aldığınız veya önerebileceğiniz portbagajlar var mı? Ya da her 20 inç bisiklet için olan portbagajlar tilt120'ye de uyar mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: avcioglu ve bsalih
@alialper hepsi olmaz. N11 de bir tane buldum. Pazartesi alıp deneyeceğim. Katlanır bisikletlerimizin fotoğrafları isimli konuda muhabbeti var. Bakabilirsin
 
  • Beğen
Tepkiler: alialper
@alialper hoş geldiniz. Aldığınız portbagajın sele borusuna bağlı olmamasına dikkat edin bence, seleyi aşağı indirirken sorun olmasın...

Ben btwin'in orjinalini kullanıyorum sorun olmuyor. Aciliyeti yoksa birkaç ay daha bekleyin ama orjinalini alın derim...
 
  • Beğen
Tepkiler: alialper
@bsalih n11'den aldığın uyarsa haber verirsen çok sevinirim. @avcioglu olmazsa da sizin dediğinize dönücem artık. Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
Geri