Scudo Sports

B'twin triban 500 yol bisikleti hakkında öneri ve düşünceleriniz

Scudo
@Owlknife psikolojik olarak rahatsız değilsen sorun yok :) zira 8 kg bisiklet kullansanda 3 kg farkla ucacak halin yok.

@nuruasakir abi öyle de geçen decathlonda baktım triban 520 çok hafif geldi daha almadan psikokolojim bozuldu annem de t500ü kaldırdı iyi hafifmiş eve kolay çıkartırsın diyor :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Owlknife btwin markasının tüm modellerini kullandım eskiden daha kaliteliydi gittikçe malzemeden çalmaya başladı tabiri caizse :) bana göre yeni t500 ün ederi 900 tl.

@nuruasakir
Biliyorum zaten decathlon.uk de 960tl ama kargo girince iş değişiyor sedona 610 buldum 2015 ama buralarda satan yok herhalde

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kur artışından dolayı bisikletler pahalandı bazıları daha fazla pahalandı o yüzden eskiden alabileceğin bi fiyata şimdi daha azını alabiliyorsun. Acele lazım değilse sezon sonunu bekle ya da temiz ikinci ellere yönel. Bu civarda alacağın bisikletler hemen hemen hepsi aynı +- 500gr fark eder. Önemli mesele dış görünüşünü sevmektir Kilo işine çok takılma. Alabiliyorsan sora donanım karbon maşa tabi ki de daha iyi olur.

@epsilon91
Açıkçası vaktim var kesin indirime girer mi? bide kadro boyu bitmesin.2017 modelleri ne zaman gelir?

@Owlknife Kadro işi şansına bağlı kesin bişey demek mümkün değil ama sonbaharda sanırım indirime giriyordu. 2017 hakkında bilgim yok.

@epsilon91
Çok sağolun sorarım mağazaya,belki söylerler

• Beğen
Tepkiler: epsilon91
Ağzına sağlık abi. Devam videolarını bekliyoruz.Teknik konularda, bisiklet bakımı vs.

@SerkanCan
Ağırlığını fiyatı ile orantılı olarak kıyaslarsanız makul seviyede ;) microshit vitesler de videoda da göstermeye çalıştığım gibi shimano ya da sram gibi kesinlikle olamaz ama işini düzgünce yaptığını söyleyebilirim en azından başlangıç seviyesi için
@azizakgn
İzlediğiniz için ben teşekkür ederim ;)
@özcanözer
İzlediğiniz için ben teşekkür ederim emeğe saygınız için de ayrıca teşekkürler ;)
@Owlknife
Bu bisikletin bence benim gibi yola yeni başlayanlar için eksi bir yönü yok tam yol bisikleti öğrenmek için yapılmış gibi.Memnun musun dersen evet 3000km'ye geldim hala sıkılma belirtisi yok bisikletimden :) Hatta bu bisikletin borcunu bitirdiğimde eğer daha iyi bir yol bisikleti almak nasip olmazsa bu bisikleti yükseltme işine girişme ihtimalim bile var :D
@Owlknife
Dağ bisikleti gibi değil tabi ki ( dişli oranı sebebiyle ) fakat lastik basıncı doğru olduğu sürece yokuşlarda bir zorluk çekmedim açıkçası ve tabi yokuş tırmanma işi biraz da kondisyon ile ilgili onu da gözardı etmemek gerekir ;)
@nuruasakir
Bİlgilendirdiğiniz için teşekkür ederim,ben çin menşeili zannediyordum :)
@nuruasakir
Melesef ülkemizde birçok ürün ederinden daha fazla fiyata satılıyor basitçe özetlemek gerekirse biz üretmeyip ithal ediyoruz çünkü bunları biliyorsunuz ;)
@cesurokcu
Çok teşekkür ederim :) Profilimden youtube kanalıma zaten ulaşabilirsiniz oradan takipte kalın ;)

Tavsiye edebileceğiniz şu yazılı jantlardan varmı ucuzlardan (150tl)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Owlknife ikinci el pazarlıkla alınmış r500 jantlar tam o bisiklete uygun birde hafif akıcı lastik aldınız mı keyifli olur michelin pro3 veya pro4 veya dengi bir lastik.lastik kaliteli olmalı yolda giden vasıtalarda en önemli unsur lastiktir dur dediğinde durmalı bisiklet :)

@Owlknife Triban 500 ümü serçe parmağım haricinde tek parmağımla rahatlıkla kaldırabiliyorum :) hafif bisiklet anlayacağın

@William Blazco
Bana da hafif geldi,vites kollarından tutarken fren yapmak zor mu ben denediğimde biraz zorlandım

@Owlknife
Ben zorlanmadım parmaklarım normal çok uzunda değiller . Tabi garipsemen normal alışırsın kısa sürede .

@William Blazco
6ay içinde bakım varmış bu bakımı yaptırdınız mı neler yapıyolar akordu hala düzgün mü?

@Owlknife
Ben Ankaradayım bisikleti almadan önce yetkili kişi söylemişti bize de 6 ay ücretsiz bakım olduğunu A dan Z ye kadar herşeyi ile ilgileniyıorlar hatta jant akord mekanizması dahi vardı gözüme çarpmıştı Ben henüz götürmedim rutin bakımını kendim yapıyorum sadece herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Ben yarın ankamalla gideceğim babamla deneyeceğiz birde sezon sonu indirimini soracağız.Ankamallda ki abinin yol bisikleti varmış cihan bey istersen oraya götür ben daha denemedim ama anlıyan biriymiş kentparktakiler hep üni öğrencisi :)

• Beğen
Tepkiler: William Blazco
@Owlknife

Siz de Ankara dasınız demek Zaten bizim de evimize yakın mağazası Ankamall de.

Ha bu arada bu linkteki (link) yorumlarda 2.sayfada bisiklet hakkında yorumda bulunmuştum Fiyat performans bisikleti başlıklı william kullanıcı adı ile eğer yorumları okumadıysan bilgi edinebilir arkadaşların tecrübelerinden yararlanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Geri