Scudo Sports

B'twin triban 500 yol bisikleti hakkında öneri ve düşünceleriniz

@William Blazco
Genelde bisikleti nerede sürüyosun mesela akşam üstü(şuan burda asfalt yanıyo[emoji1] ) nerede süreceksin ilçeler arası falan düşünüyorumda biz altınparkta oturuyoruz keçiören ulus gezmek için

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Owlknife

Ben Keçiören deyim Subayevleri tarafında havalar sıcak olduğundan şu sıralar akşamları çıkıyorum çok fazla uzaklaşmıyorum. Fakat arkadaşlar ile planlı bir şekilde yol alacak isek mesafe genellikle 40 km yi aşıyor Mutlaka sırtımda bir çanta bulunduruyorum enerji verici yiyecekler vs stokluyorum ihtiyacım oluyor

@William Blazco
Keçiörende Yakamoz bisiklet grubu var belki biliyosundur 30 ağustosta Anıtkabire gidilecek.
Sırt çantası rahatsızlık veriyor mu bende düşündüm ama oturuş tarzından rahatsızlık verebilir taytla mı kullanıyorsunuz

@Owlknife
Bilmez olur muyum. Sırt çantası rahatsizlık vermiyor yeter ki hafif olsun bu model kullanıyorum (link) oldukça memnunum ucuzda bir çanta. Tayt kullanmadan aman sakın bisiklet ile uzun yola çıkma çünkü yol bisikletleri zaten genel olarak konforsuzdurlar selesi de oldukça sert

Ben kısa pedli taytlardan kullanıyorum tabi şortun içerisine giyiyorum

@Sandal
fiyatından haberin olmasa gerek ayrıca yol bisikletlerinde tabi kullanıcının keyfine kalmış ama bence disk fren son derece gereksiz

@William Blazco
Kadro üstü çanta telefon falan koymak için almayı düşünüyorum lastiği falan oraya koyarım decathlonda 30tlye var tayt nasıl işe yarıyor mu
Bende karbon bi fuji isterim ama satıcıların eli boş kalır :)

@Owlknife
Kadro üstü çanta kullanıcının keyfine kalmış ben kullanmıyorum Tayt olarak Ben bu modeli kullanıyorum memnunum fiyatı biraz yüksek ama birkez alınıyor sonuçta (link)

@Owlknife
Spd pedal haricinde eksikleri yok şuan bana göre count 8 sayaç kullanıyorum. Gece sürüşlerinde görünürlük sağlaması için basit ön ve arka aydınlatma var ( Bisikleti alırken yanında ücretsiz veriyorlar zaten ) bunların haricinde plastik matara kafesi var yine decathlondan aldığım bisikletin rengine uygun mat siyah bir matara bu kadar

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
2.eller bayağı ucuz baktım da sence 0 mı 2.el mi mantıklı

@Owlknife
Açıkcası uygun fiyatlı ikinci el temiz içine sinen bir bisiklet bulabilirsen alabilirsin Örneğin karbon maşalı eski model triban 5 veya triban 3 lere de yönelebilirsin

Güzel bisiklet fakat Dikkat etmen gereken husular var örneğin her yol bisikletinde 3 lü aynakol bulunmaz bu bisiklette olduğu gibi haliyle 2 li ahnakol için iyi bir kondisyona sahip olman gerekli yoksa yokuşlarda epey yorar seni
Bir de kadrosu gidonu gidon boğazı maşası ömür boyu garanti veren başka bir firma bulmanda çok zor

@William Blazco bendew o yüzden decathlondan alıcam sanırım 3 kuruş fazla olsun sonra şikayet konuları açmayalım :)

O bisiklette gayet hoş sıfırı 1400 lira civarı ama dediği gibi bu hususlara dikkat etmen gerekir sonradan pişman olmamak için

@William Blazco 1 ay kullanıp 400 tl ucuza satmak niye acaba?çalıntı olmasın mwsaj attım ama cevap vermedi

Bilemem ama ikinci el satışlara daima şüphe ile yaklaşmak gerek teknik bir problemi olabilir kadro kaynak yerlerinde çatlak falan olabilir dikkat etmek gerek

@William Blazco ben zaten 2.el hiçbişey almadım biraz uzak duruyorum ama t500 1150tl mesela
(link)

Resimlere bakıpta net konuşmak zor gidip yakından görmek incelemek lazım en önemlisi de alıcının içine sinmesi gerek şimdi ben ne söylesem boş

@William Blazco neyse ben indirimi bekleyim en iyisi :)

(link)
oha bu ne lan mağazadan çalmış herhalde :)

Geri