An itibariyle 2.658,5 kilometrede olan Btwin Triban 500 marka / model bisikletimin orijinal fren pabuçlarını 16.06.2019 tarihinde kırmızı siyah renkli Baradine 471C'ler ile değiştirdim ve bisikletin bakım ve ayarlarını yaptırdım. Orijinal fren balataları pek iyi sayılmamakla birlikte kartuşların bitişi de çok hızlı oldu diye düşünüyorum. Jant üzerinde de baya iz yapmışlardı. Öyle ki, jantlardaki o kiri sökmek için bulaşık süngerinin sert kısmıyla baya bir fırçalama işi yaptım! Her neyse, yaklaşık 3 gündür/75km Baradine 471C'ler ile kullanıyorum bisikleti ve fren performansı ciddi bir şekilde arttı diyebilirim. Hatta ilk aldığım günün karşılaştırmasını yapmam gerekirse 471C'ler çok daha iyi demem gerekiyor. Tabii ki daha sağlıklı bir karşılaştırmayı ilerleyen zamanlarda yapmak gerekiyor. Ama ilk izlenimlerim gerçekten olumlu. O sebeple, forumda kaç tane Triban 500(Kırmızı olan) kullanıcısı var bilmiyorum ama bisikletinizin fren pabuçlarının değişmesi gerektiği zaman 471C'leri göz önünde bulundurmanızı öneririm. Fiyatı da uygun sayılır.