Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin Triban kadrosu kırıldı, hani kırılmazdı?

Hadi geçmiş olsun. Hem size bir şey olmamış, hem de değişime onay vermişler...
Fatura sorunu dediğiniz de hemen hallolur umarım ;)

• Beğen
Tepkiler: 0geday
Scudo
Geçmiş olsun. Evet hız 30'un üzerine çıkmaya başladı mı fren mesafesi artıyor. Bisiklet resmen durmuyor. Araçların arasında akan trafikte sürülüyorsa parmaklar fren kollarından hiç kalkmamalı, önündeki aracın arka stop lambasından dikkati hiç çevirmemeli. Arkadan vurup düşmek bir yere kadar; senin arkandan gelen duramazsa çok daha vahim. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Gecmiş olsun,bisiklet alınır daha iyisi gelir fakat sağlık gelmez,sağlık olsun.

• Beğen
@Transonic aynen öyle anladım sağlığın gelmediğini 2013 te bir motosiklet kazası gecirdim serçe parmağımın ucu gelmedi geri :D:D

• Beğen
Tepkiler: Transonic
cok gecmiş olsun. magazaya gidip kazayı anlatman daha doğru bişey ki sonuc ortada kasisten gecip fln mazerelerle gitsen seni samimi bulmayaklardı belkide hiç yardımcı olmicaklardı

• Beğen
@aycan turan aynen öyle birde personel kafa dengi olunca adam direk dedi çok sert vursan zaten 50 tl lik janttan geriye bişey kalmazdı jantta bile birşey yok dedi.

bu arada kağıthane'de bisiklet grubumu vardı ya :D

sayfa falan yoktu göremedim =)

@karaserhat teşekkür ederim ilk mesajınızıda buraya yazdığınız için ayrıca teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: karaserhat
çok büyük ihtimal buraları okuyor bütün bisiklet firmaları. decathlon da elbette takip ediyordur. o yüzden buralarda her türlü şikayetimizi ve memnuniyetimizi belirtelim ki, firmalar da kendine çeki düzen versin.
bu konuyu da decathlon yetkilileri okumuştur ve yapılması gerekeni yapmışlardır. bu konu açılmamış olsa belki şuan kullanıcı hatası diyip göndereceklerdi.

Evet büyük uğraşlar sonunda ve bisikletin ilk sahibi ve forum üyesi olan bayram abi sayesinde bisikleti faturasız bir şekilde değişiminine uygun gördüler ve 999 tl iade ettiler bende dayanamadım ve yeni bir b'twin daha aldım =)

Dosyalar

• IMG-20150910-WA0020.jpg
    IMG-20150910-WA0020.jpg
    42,3 KB · Okunma: 176
  • IMG-20150910-WA0021.jpg
    IMG-20150910-WA0021.jpg
    59 KB · Okunma: 161
  • IMG-20150910-WA0022.jpg
    IMG-20150910-WA0022.jpg
    63,1 KB · Okunma: 165
  • IMG-20150910-WA0023.jpg
    IMG-20150910-WA0023.jpg
    72,8 KB · Okunma: 161
  • IMG-20150910-WA0024.jpg
    IMG-20150910-WA0024.jpg
    72,3 KB · Okunma: 172
Hayırlı olsun. Sizin adınıza sevindim.

• Beğen
Hayırlı olsun mutlu bi son:harika:

• Beğen
teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun :D

hayırlı olsun. konu eskiymiş, "bence dfeğiştirirler" diyecektim de zaten değiştirdiklerini gördüm. bugüne kadar decathlon'dan memnuniyetimin aksinde muamele görmedim. ekşi'de yazdığım bir anımı anlatayım.

şimdi efendim, bu adamlara atılmış her lafı, 7 göbek aileme atılmış sayarım. nedenine gelelim.
her türlü memnuniyetimi birkaç yıldır sağlıyorlar. alıp da memnun kalmadığım yalnızca 1 ürün var, bisiklet farı. onu da sorup soruşturmadan mal gibi aldım. o da benim hatam sayılır, reyondaki arkadaşlara sorsam muhtemelen önermezlerdi.

bisiklet gözlüğü bakıyorum, hiçbirini de beğenemedim. en sonunda, en az tiksindiğim bir tanesini seçtim, hemen kapalı kutulardan birini aldım yanıma. ofise geldim, kutusunu açtım ki içi boş çıktı. tabi firmayı bildiğimden pek de panik yapmadım, hemen aradım mağazayı, istediğim zaman gelip değiştirebileceğimi söylediler! tereddüt yok. 100 liralık da, decathlon şartlarında fiyatı gereksiz yüksek bir ürünmüş bu arada, fiyatına bakacak beynim olmadığından sonradan farkettim bu yaptığımı. türkiye şartlarında 1 liranı bile bu kadar kolay kurtaramazsın. meğerse mağazadaki çikolataları yiyen, ürünlerin içini boşaltan, protein tozlarını deneme kabinlerinde başka kaplara aktaran kan emiciler varmış. doğal, burası türkiye. gözlük kabı da lastikle düğümlenmiş, açmak için kartonu yırtmak gerekiyor gibi gözükse de lastiği çekiştirip yukarıdan dolandırınca kap açılıyormuş.

neyse efendim, adamlar bu durumda da memnuniyetimi sağladı.

özellikle merter mağazası ki, ortalama haftada bir gidiyorum, çok ilgili çalışanlara sahip. hatta bisiklet reyonundaki bir arkadaşla bu yaz yaptığım turda çanakkale'nin bir köyünde karşılaştık ve ayaküstü bayağı muhabbet ettik.
jant mandalının somununu düşürdüm, mağazadaki arkadaşlar atölyeden hemen ayarladı. yani bazen soruyorlar bu decathlon aşkın nereden geliyor diye, hangi birini anlatayım ki?
decathlon hakkındaki çok beğendiğim bir entry daha var;

bi bisiklet aldim buradan, alirken "iade garantisi" falan diyordu, bi hafta sonra yesilligine aradim "sizden bi bisiklet aldim, geri verecem" diye, "olur getirin alalim" dediler.
yaf bi direnin, bindiyseniz olmaz deyin, tekerleri yipranmissa alamayiz deyin.. burasi türkiye.
(link)(link)

Hadi hayırlı olsun daha dikkatli sürüşler dileğiyle :)

• Beğen
teşekkürler kubicim :D

@0geday gerçi triban la o hızlara çıkan bir insan bununla ne kadar dikkatli sürer belli değil :D

• Beğen
100 denicem kubi :D

Geri